Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zgredos napisał(a):sympatyk napisał(a):
zgredos,a mozesz mi powiedziec gdzie byl rudy gdy Tochel mozolnie budowal zaglebie
Pracował jako sędzia i obserwator w PZPN a więc nie mógł być związany z żadnym klubem. A Tochel nie przyszedł do Zagłębia pracować z dobrego serca nie pracował za free, za swoją prace otrzymywał wynagrodzenie. A czy po powrocie z Francji miał jakieś inne propozycje tego nie wiem, ale gdyby miał jakieś inne to pewnie wybrałby tą lepszą.
WOJTEK napisał(a):Panowie, wtrącę się. W wczorajszym Dyrektor Rudy wykazał się chwalebną postawą walcząc o możliwość wejścia Kibiców Śląska na nasz stadion. Wiem co mówię bo przy tym byłem. Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MarcelZS napisał(a):Wkurzony jestem jak to jest możliwe, żeby dwóch Zagłębiaków nie mogło się dogadać, a w dodatku by musieli prać brudy klubu publicznie.
WOJTEK napisał(a):Panowie, wtrącę się. W wczorajszym Dyrektor Rudy wykazał się chwalebną postawą walcząc o możliwość wejścia Kibiców Śląska na nasz stadion. Wiem co mówię bo przy tym byłem. Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Darian napisał(a):WOJTEK napisał(a):Panowie, wtrącę się. W wczorajszym Dyrektor Rudy wykazał się chwalebną postawą walcząc o możliwość wejścia Kibiców Śląska na nasz stadion. Wiem co mówię bo przy tym byłem. Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co nas kibiców Zagłębia to obchodzi???Nas powinno interesować co Rudy robi dla Zagłębia,a nie dla innego klubu.
keff79 napisał(a):Ta nagonka już jest nudna.. każdy kto się czuje mocniejszy i ma predyspozycje na dyrektora zawsze może podrzucić CV na Kresową. Włosi mają decydujący głos, widocznie p. Rudy im odpowiada. Zresztą pokażcie mi taki klub w którym kibice uwielbiają swój zarząd..
emdżej napisał(a):.... Tak trudno dotrzeć jakiś pozytyw u Rudego?
olo69 napisał(a):emdżej napisał(a):.... Tak trudno dostrzec jakiś pozytyw u Rudego?
Nigdy chyba na forum nie zabierałem głosu odnośnie tego Pana, ale tak na wszelki wypadek podaj jeszcze kilka pozytywów jakie dostrzegasz poza tymi biletami, Rudy jest już "dyrektorem" cztery lata to powinno się troche tego uzbierać
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack