DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2006-04-09, 6:44 pm

Panowie, wtrącę się. W wczorajszym Dyrektor Rudy wykazał się chwalebną postawą walcząc o możliwość wejścia Kibiców Śląska na nasz stadion. Wiem co mówię bo przy tym byłem. Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez sympatyk 2006-04-09, 9:41 pm

zgredos napisał(a):
sympatyk napisał(a):
zgredos,a mozesz mi powiedziec gdzie byl rudy gdy Tochel mozolnie budowal zaglebie

Pracował jako sędzia i obserwator w PZPN a więc nie mógł być związany z żadnym klubem. A Tochel nie przyszedł do Zagłębia pracować z dobrego serca nie pracował za free, za swoją prace otrzymywał wynagrodzenie. A czy po powrocie z Francji miał jakieś inne propozycje tego nie wiem, ale gdyby miał jakieś inne to pewnie wybrałby tą lepszą.

skad wiesz ze zarabial jakies pieniadze.byles jego ksiegowym?porozmawiaj z tamtymi ludzmi to ci powiedza ze jeszcze dawal od siebie co mogl bo mial swoj biznes.chodzil z baczynskim po firmach i prosil o kase.rudy by sie w to nie bawil.a wracajac do zarabiania to chyba kazdemu nalezy sie wyplata za DOBRA PRACE
sympatyk

Postprzez sympatyk 2006-04-09, 9:47 pm

WOJTEK napisał(a):Panowie, wtrącę się. W wczorajszym Dyrektor Rudy wykazał się chwalebną postawą walcząc o możliwość wejścia Kibiców Śląska na nasz stadion. Wiem co mówię bo przy tym byłem. Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to fakt.to zawsze plus.ale wolalbym zeby byl bardziej aktywny jako osoba na stanowisku "dyrektorskim".wszyscy wiemy ze malo kto za nim przepada i cierpi na tym wizerunek klubu.
sympatyk

Postprzez Krzysztof15 2006-04-09, 10:29 pm

Krzysztof Tochel :

"Nie nazwę go dyrektorem bo obraziłbym wszystkich dyrektorów w Polsce"

I wszystko w tym temacie :!:
Krzysztof15

Postprzez MarcelZS 2006-04-10, 6:50 am

Wkurzony jestem jak to jest możliwe, żeby dwóch Zagłębiaków nie mogło się dogadać, a w dodatku by musieli prać brudy klubu publicznie.

Możeby wartało przeprowadzić wywiad z Rudym lub Włochem, a w przypadku potwierdzenia zarzutów Tochla publicznie pozbierać podpisy pod wnioskiem o zmiane Dyrektora oraz wprowadzenia zmian w Zarządzie klubu (wywalić Grodecką) - POWINNIŚMY MIEĆ PRZEDSTAWICIELA - w Zarządzie lub Radzie Nadzorczej Zagłębia.
MarcelZS

Postprzez Puzon 2006-04-10, 7:06 am

MarcelZS napisał(a):Wkurzony jestem jak to jest możliwe, żeby dwóch Zagłębiaków nie mogło się dogadać, a w dodatku by musieli prać brudy klubu publicznie.

Z Rudego taki zagłębiak, jak ze mnie ślązak 8)
Puzon
Adventure Group

Postprzez Darian 2006-04-10, 4:28 pm

WOJTEK napisał(a):Panowie, wtrącę się. W wczorajszym Dyrektor Rudy wykazał się chwalebną postawą walcząc o możliwość wejścia Kibiców Śląska na nasz stadion. Wiem co mówię bo przy tym byłem. Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co nas kibiców Zagłębia to obchodzi???Nas powinno interesować co Rudy robi dla Zagłębia,a nie dla innego klubu.
Darian

Postprzez WOJTEK 2006-04-10, 4:41 pm

A mógłbyś nie wypowiadać się w imieniu ogółu kibiców ?? Bo mnie to akurat bardzo obchodzi. Postawa taka jest godna pochwały i naśladowania. Nie chce mi się nawet tłumaczyć dlaczego bo i tak pewnie tego nie zrozumiesz.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez emdżej 2006-04-10, 5:29 pm

Darian napisał(a):

A co nas kibiców Zagłębia to obchodzi???Nas powinno interesować co Rudy robi dla Zagłębia,a nie dla innego klubu.

To ciekawe....bo mnie jak i Wojtka najwyraźniej to obchodzi. Nie jesteśmy kibicami Zagłębia? Tak trudno dostrzec jakiś pozytyw u Rudego?
Ostatnio edytowano 2006-04-10, 7:10 pm przez emdżej, łącznie edytowano 1 raz
emdżej

Postprzez Darian 2006-04-10, 5:34 pm

Sorry jeżeli ciebie uraziłem,ale chodziło mi tylko o to że powinno sie bardziej zwrócić uwage na to co sie dzieje w klubie.A każdy wie jak jest,wiec nie ma za co "bić pokłonów" panu Rudemu.Taki jednorazowy gest nie może przechylić reputatacji Rudego(zresztą już zszarganej) na jego korzyść.
Darian

Postprzez WOJTEK 2006-04-10, 5:42 pm

Nast razem Dyrektor Rudy zaprosi CiÄ™ na piwko i ciastka.

A poważnie to chyba musiałby kupić Boruca i Żurawskiego by go ktoś pochwalił.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez keff79 2006-04-10, 5:48 pm

Ta nagonka już jest nudna.. każdy kto się czuje mocniejszy i ma predyspozycje na dyrektora zawsze może podrzucić CV na Kresową. Włosi mają decydujący głos, widocznie p. Rudy im odpowiada. Zresztą pokażcie mi taki klub w którym kibice uwielbiają swój zarząd..
keff79

Postprzez sympatyk 2006-04-10, 6:49 pm

keff79 napisał(a):Ta nagonka już jest nudna.. każdy kto się czuje mocniejszy i ma predyspozycje na dyrektora zawsze może podrzucić CV na Kresową. Włosi mają decydujący głos, widocznie p. Rudy im odpowiada. Zresztą pokażcie mi taki klub w którym kibice uwielbiają swój zarząd..

oceniamy zawodnikow,trenerow,kibicow i dyrektora rowniez.po to jest to forum.ja sie na forum nie nudze
sympatyk

Postprzez olo69 2006-04-10, 7:04 pm

emdżej napisał(a):.... Tak trudno dotrzeć jakiś pozytyw u Rudego?

Nigdy chyba na forum nie zabierałem głosu odnośnie tego Pana, ale tak na wszelki wypadek podaj jeszcze kilka pozytywów jakie dostrzegasz poza tymi biletami, Rudy jest już "dyrektorem" cztery lata to powinno się troche tego uzbierać
olo69

Postprzez emdżej 2006-04-10, 7:08 pm

olo69 napisał(a):
emdżej napisał(a):.... Tak trudno dostrzec jakiś pozytyw u Rudego?

Nigdy chyba na forum nie zabierałem głosu odnośnie tego Pana, ale tak na wszelki wypadek podaj jeszcze kilka pozytywów jakie dostrzegasz poza tymi biletami, Rudy jest już "dyrektorem" cztery lata to powinno się troche tego uzbierać

nie dostrzegam innych...ale to nie znaczy, żeby krytykować jakiś jeśli się już pojawi. Oczywiście nie bronię Rudego ponieważ też go nie akceptuję na stanowisku naszego dyrektora
emdżej

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack