jest to dla mnie strasznei dziwny temat...
jestem ciekaw czy osoba ktora pisze te wszystkie madrosci o tym jak i kiedy i co spiewa sie na Estadio WP jest na kazdym meczu tam?
bo z tego co ja wiem to spiewa sie roznie... raz jedna ekipa pierwsza raz druga... raz Den Haag jest ostatni raz Olimpia...
i gdyby tak naprawde na serio sie zastanowic to mozna znalesc logiczne przyczyny jakis problemow:
a)Pogon grala w 1 lidze i jest ogolnie bardziej znana wsrod piknikow wiec jej nazwe kojarza... niestety Zaglebie gra w 3 lidze (mam nadzieje ze to ostatni rok i ze w przyszlym sezonie bedzie juz 2!) stad moze sie wydawac ze czesc osob nie spiewa... niestety najgorzej jest przy Olimpi i Den Haagu... ale przeciez to nie wiedza piknikow decyzuje o zgodach itd...
Ja osobiscie chodze na mecze w szaliku Zaglebia i nigdy nie mialem zadnych problemow ani takich tam... widzialem tez paru Warszawiakow chodzacych na mecze w koszulkach Zaglebia i ich liczba wcale nie jest mniejsza od liczby osob chodzacych w koszulkach Pogoni...
i ostatnia jak dla mnie smieszna kwestia... kwestia wieszania flag... wiele flag Warszawskich jest wieszanych przez wlascicieli a nie flagowych... Bo Ci i tak maja duzo innych flag do powieszenia... wiec jest to dla mnie troche smiesze...
Problemem moze byc tez to ze tak jak Olimpia ma mecze w Warszawie i przyjezdza do Nas... tak niestety Wy gracie w innej grupie i takiego kontaktu nie ma... ale powtarzam nie zaobserwowalem zadnych problemow czy obajwow nie checi do Zaglebia!!!
Serdeczne Pozdrowienia!