przez dynamitek 2005-10-30, 4:58 pm
To ja może też popunktuję....
1. Bęben to słaby bramkarz... i "krótki"... i to było widać...
2. Zmiana - Bartłomiej Chwalibogowski - Daniel Chylaszek to jakieś nieporozumienie. A może wystarczyło poprzestawiać drużynę i za napastnika wprowadzić Wolańskiego, który też grywa w ataku? Z jednym tylko "ale"... Tym zmienionym napastnikiem powinien być Pitry!
3. Właśnie... Pitry... Może za dużo szumu jest wokół jego osoby, może faktycznie spekulacje prasowe mają na niego taki zły wpływ, ale dziś ten chłopak nie grał nic!!! Wyszło mu jedno zagranie na dwadzieścia. Mam na myśli strzał w słupek. Wprawdzie powinna być bramka, ale na szczęście Hadis skończył sprawę. Pitry stracił gdzieś formę, swoją dynamikę, nagle przestał grać 1 na 1 i wszystkie zagrania nieudane! Co jest? Dziś zagrał tragicznie. Po pierwszej połowie był do zmiany...
4. Kolejna zmiana bez sensu to zdjęcie Zubanovića. Skoro Pitry jeszcze był na boisku i nic nie grał, to może trzeba go było zmienić? Lepiej późno niż wcale! Dziś to chyba tylko Hadis coś grał w przodzie. Jego podania bardzo mocne, ale celne. I tak chyba powinno być. Zresztą ta drużyna, to same delikatne panienki. Szturchali tę piłkę, jakby siły nie mieli...I do tego te ciągłe przewrotki! To jak to jest? Na treningu trzeba ich stopować, tak Panie Trenerze? To może zastopujmy im premie! Bo druga połowa była na stojąco... Wydaje mi się, że za takie coś pieniądze się nie należą...
5. Jeśli chodzi o pozytywy to:
- bramka Zubanovića
-strzał Adżema po podaniu Hadisa
- .... i chyba już nic... A! No tak! Pozytywny jest ten wpierdol do kelnerów z Polkowic! Może zawodnicy i niektórzy kibice nabiorą nieco respektu dla teoretycznie słabszego przeciwnika, może trochę pokory. Bo zrobiliśmy się liderem, zanim wyszliśmy na boisko! A tu taki ch.j! I bardzo dobrze... Szkoda, że nie dostaliśmy wyżej... Bo ten łomot nam się należał! Za pyszałkowatość i zarozumialstwo! I wiecie co? Teraz czekają nas 3 wtopy. Po tym co dziś zobaczyłem, to wydaje mi się, że jeden punkt byłby sukcesem. A zatem kończymy rundę na 5-6 miejscu. Ciekawe co dalej? Mnie się wydaje, że w zasadzie większość grajków jest do wyjeb... Tylko niektórzy nadają się w przyszłości do gry, choć niekoniecznie w podstawowym składzie. A o pierwszej lidze proponuję przestać marzyć, bo to raczej nierealne przy takim zaangażowaniu! Z kim, z czym, ja się pytam? To co dziś zobaczyłem, wkur... mnie do bólu! Uważam, że nie jest to w porządku w stosunku do kibiców! Można wybaczyć porażkę po ciężkim boju, ale nie taką! Nie w takim stylu! Nie z takimi kelnerami! Panie Rudy! Weź się pan stuknij w dynię! Nie można zawojować drugiej ligii zawodnikami z kartę na ręku (darmowymi)... A jeżeli nawet jakiś dobry zawodnik ma tę kartę na ręku, to trzeba mu zapłacić, żeby chciał u nas grać... My nie płacimy za zawodnika, ale również nie płacimy zawodnikowi. Dlatego kilku dobrych grajków przeszło nam koło nosa... I gramy tymi, których mamy... A ci z kolei mają takie zachwiania formy, że aż żal patrzeć! Aaaa.... już mi się nawet pisać nie chce. Biletu nie wyrzucam, bo mam nadzieję, że będzie mnie on uprawniał do darmowego wejścia na stadion za 2 tygodnie na ostani mecz u nas... Jeśli nie, to CHWDpanuRudemu.
P.S. Przepraszam wszystkich za wylgaryzmy i agresję w moim poście. Zwykle tego nie robię, ale czasem i mnie puszczają nerwy... I jeszcze jedno mi teraz przyszło do głowy... Czy to czasem nie jest tak, że chłopaki wczoraj zabalowali z okazji halloween? Bo coś mi to tak wygląda... :roll: