Zagłębie Sosnowiec - Heko Czermno 4 września, 15:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bares 2005-09-04, 12:30 pm

Myslę że to będzie jeden z tych bardziej nieciekawych meczy na Ludowym ale i tak obstawiam 2:0 dla naszego Zagłębia, Zuban powinien cos wkońcu ukąsić bo w Wrocławiu choć zagrał tragicznie to i tak stanowil największe zagrożenie dla Śląska.

Patrząc statystycznie to tak bezkompromisowa drużyna jak Zagłębie ma juz dwa remis z rzędu więc chyba trzeciego być niepowinno a w porazke trudno mi uwierzyć dlatego zostaje jedyna prawidłowa opcja :lol:
bares

Postprzez Kolumb 2005-09-04, 4:34 pm

Nawet nie komentuje tego wyniku,nieporadnosci i nieskutecznosci Naszych grajków :evil: :evil:
Kolumb

Postprzez maras24 2005-09-04, 4:44 pm

Kurcze skąd sie u nas nagle wzieła taka niemoc strzelecka :( drugi mecz bez gola i trzeci remis pod rząd.. nie byłem na meczu więc nie komentuje poczekam na wpisy innych.
maras24

Postprzez janosikdg 2005-09-04, 4:47 pm

Pzykro to pisać ale jak Zagłębie chce wejść do 1 Ligii jak nie potrafi wygrać z Heko :(:(:(:(:(
janosikdg

Postprzez pawelcio 2005-09-04, 4:53 pm

Na gorąco! Oj będzie afera jak śpiewają w hymnie Heko, z taką grą to my daleko nie zajedziemy.Nędza panowie nędza, trza zacząć grać w końcu a nie czekać na dobrą wiosnę. Widać było wakacyjne nastawienie do Heko, na początku sprawdzili, że da się ich przycisnąc to odpuścili i czekali aż samo wpadnie, a niestety samo nie wpada w 2 lidze. I czemu nie ma kolesia z jajami, który nie bałby się uderzyć w polu karnym, tylko ciągle te ślamazarne wrzutki do nikogo. Gorzkie słowa ale prawdziwe. To tyle, następny mecz musimy wygrać.
Ostatnio edytowano 2005-09-04, 5:03 pm przez pawelcio, łącznie edytowano 1 raz
pawelcio

Postprzez MACIEK 86 2005-09-04, 5:02 pm

Nie wiem czy nasz trener nie widzi czy nie chce widzieć gry co poniektórych zawodników chodzi mi o Skrzypka Lachowskiego Chylaszha Zubanovica i Pitreg.Ciekawi mnie gdzie jest Warakomski!!Z taką gra jestem pewien że zagramy w barażach ....... tych o utrzymanie
MACIEK 86

Postprzez SCORPARO 2005-09-04, 5:14 pm

....Wkur******y po meczu jestem jak nigdy !!!
WSTYYYYD !!!!!!
Żenada !!!!!!! taka niemoc strzelecka .... tylko w ZAGŁĘBIU !!!! Dawno nie widziałem czegoś takiego .....
Normalnie nie wiem co pisać ... same bluzgi cisną mi sie na usta....... chcieliśmy I ligi ?? Po co ?? żeby co mecz przeżywać porażkę ?? Darujcie sobie te obiecanki cacanki .... jak chcecie I ligi trzeba zacząść strzelać bramki (nie będę bluzgał), nie dziwię się ludziom którzy gwizdali na schodzących zawodników po I połowie - wcale się nie dziwię !!!

Ludzie - co to było dzisiaj ?? Wisła?? Legia ?? a może jakiś inny Leverkusen ?? NIE - to było jakieś heko z ośmiusetosobowej wsi, i Taaaka plama!!!

Inna sprawa, czerwona katrka dla M.Bębna.... jeżeli ten sędzia nie wyleci ze związku na zbity pysk - polska piłka utonęła i nigdy nie wyplewi się kurewstwa (czyt.Drukarzy) z polskich lig...

Normalnie padlina :x :cry:
SCORPARO

Postprzez CZaRnYY 2005-09-04, 5:16 pm

W skrócie:
Gra Zagłębia dobra, skuteczność niedopuszczalna (mogło być spokojnie 3-0). Heko nic nie pokazało, nie rozumiem jak oni mogli zdobyć do tej pory tyle punktów. Dodatkowo szczęście nie było po naszej stronie - poprzeczki i zdaje się ,że niezauważona ręka w polu karnym Heko w drugiej połowie
CZaRnYY

Postprzez Sebastian 2005-09-04, 5:16 pm

Maciek :arrow: Nie wiem czemu wymieniłeś Lachowskiego. Jak dla mnie zagrał niezły mecz. Zwróć uwage, że Lachowski teraz gra bardziej defensywnie. Jest mniej widoczny w ataku, ale w destrukcji poczyna sobie dobrze.

Co do reszty się zgadzam. Pitry , podobnie jak Chylaszek słabo. Nieco lepiej Zubanovic, ale też nic wielkiego nie pokazał.

Gry Dawida nawet mi się nie chce komentować. Jest to już kolejny jego słaby występ i nie wiem czemu trener na niego dalej stawia. Jak dla mnie jego miejsce powinnien zająć Wolański. Tylko kto wtedy zagra na środku obok Lachowskiego :roll:

Podsumowując możemy zapomnieć o I lidze

Pytanko do ludzi, którzy siedzieli na trybunie otwartej. Był faul Marcina czy nie :?:
Sebastian

Postprzez MACIEK 86 2005-09-04, 5:30 pm

Sebastian chodzi mi o to że w takich meczach jak ten nie powinno być defensywnego pomocnika!!!A jestem przekonany że juniorzy zagrali by o wiele lepiej

PS Odnośnie czerwieni wydaje mi sie że była w pełni zasłużona
MACIEK 86

Postprzez pIwooo 2005-09-04, 5:32 pm

Hmmmm....żenada powiedział bym gorzej niż żenada. Co doc zerwonej kartki dla Bebna to uwazam ze za ostro ocenil to sedzia(Polska_Austria po takim samym zagraniu żólta karta)Treściński gdy mial pilke to z nią stał nie wiedząc co zrobić, skrzypek stracił całkowicie swoją szybkość jaką posiadał, Adem powinien potrenowac wrzutki a Chylaszek strzelac z 2 metrów do bramki najlepiej z zasłoniętymi oczami żeby sie nauczył ze nie nalezy strzelać w bramkarza, Pitry udowodnil że nie ma on wogole zadnej formy, on coraz bardziej mi porzypomina MAłoche nawet nie potrafił mocno celnie podać oraz jeszcze jego skuteczność :? Mając przed sobą tylko bramke z odległosci chyba metra potrafi przeżucić piłke nad pprzeczką to nielada wyczyn powinien strzelić po ziemi a nie kłaść sie na murawe i dziwić sie ze tak strzela, cóż nie mieliśmy szczęśćia w tym meczu ale mówi się żę szczęście sprzyja lepszym a Zagłębie pokazało że Awans mają w głowach a nie w nogach...Niech przestaną się tak motywować bezprzerwy tlyko niech zaczną grać niech chcą grać bo grali tak jakby klub zrobil łapanke pod barem ubrał ich w stroje i niech graja za zgzrewke browarów.JEdyny plus należy sie dla Małochy wywalczył rzuty wolne malo strat jak na niego mysle ze w nastepnym meczu powinien zagrać w podstawowym....i jeszcze jedno mamy dobery pierwszy skład ale nie posiadamy dobrych zmienników....przypomnijcie sobie co kiedys o tym powiedział Tochel.JEszcze te bramy po meczu :?
pIwooo

Postprzez Dziura^^ 2005-09-04, 5:45 pm

nie ma co sie rozpisywac ... || Zagłębiu gratulujemy "napastnikow" :(.... szkoda bo moglo byc spokojnie z 3:0 ...
Dziura^^

Postprzez the djinn 2005-09-04, 5:48 pm

w skrócie trzeba zakończyć ta żenująca niemoc strzelecką !!!!
the djinn

Postprzez Robson_sc 2005-09-04, 5:48 pm

Szkoda słow na to jak nieskuteczni byli nasi zawodnicy. Heko przyjechało po remis i wywiozło a my z taka gra daleko nie zajedziemy. Nie ma sie co oszukiwac wszyscy zawodnicy dzis zawiedli. Z tylu czystych sytuacji powinny wpasc minimum 3 bramki a nie strzelilismy nic co świadczy o slabości( rowniez psychicznej) naszych grajków Tyle na gorąco z mojej strony.
Robson_sc

Postprzez MarcelZS 2005-09-04, 5:54 pm

Dno ,mecz do wygrania i to łatwo, no ale jak się nie strzela w światło bramki z 5 metrów - to klasa rozgrywkowa i tak zawysoko.
Bęben dał ciała, a jego zmienik napewno minoł się z powołaniem - może on tylko nosi strój bramkarza, bo poziom jego umiejętności biski jest "0", albo łapie stresy i spodenki są pełne - bo inaczej nie mogę sobie tego wytłumaczyć.

Na "plus" - Lachowski, Wolański (tylko nie wiem czemu go Tochel nie przesunoł do przodu), Chylaszek.Hosic, Kłoda. Wolański

Wielki "minus" - Pitry,Bęben, Skrzypek (gra jakby mu się nie chciało)

I Jeszcz jedna rzecz chyba pozytywna - limit pecha w tej rundzie wyczerpany - tylko kto stanie między słupaki w następnym meczu.

Frajerstwo, Frajerstwo ......
MarcelZS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna