Widzew Łódź - Zagłebie Sosnowiec, sobota 6 sierpnia 19:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez devil-79 2005-08-06, 7:50 pm

No i niestety można juz zaśpiewać Nic się nie stało Zagłębie nic się niestało :(
devil-79

Postprzez fan78 2005-08-06, 8:03 pm

5-2 :shock: To lekki pogrom ktorego wcale sie niespodziewalem.Analizujac chlodno gdyby nie slupek i poprzeczka to by bylo 5-4,gdyby sedzia podyktowal dla nas karnego byloby 5-5.Dzis Widzewowi wychodzilo wszystko,nam nie,tak czasami jest w pilce,zrewanzujemy sie na wiosne.Pozdrawiam.
fan78

Postprzez PTAQ84 2005-08-06, 8:13 pm

eh...szkoda...nie ma co się załamywać gramy dalej. Teraz dwa zwycięstwa na Ludowym 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez MarcelZS 2005-08-06, 8:17 pm

Mam nadzieje, że z tego meczu naukę wyciągną nasi zawodnicy, a w szczególności obrona, życzyłe Bębnowi meczu na przełamanie - noi się przełamał, więcej bramek w tym sezonie już nie wpuści, więc będzie tylko lepiej.
Oby to nie był początek końca marzeń o ekstraklasie - bo ja dalej jestem przkonany, że powalczymy z Jagą i Widzewem.

BITWA PRZEGRANA I TO SROMOTNIE, ALE WOJNA O AWANS TRWA.

(Brawa za walkę no i dla kibiców, którzy pojechali)
MarcelZS

Postprzez Lars 2005-08-06, 8:23 pm

PTAQ84 napisał(a):eh...szkoda...nie ma co się załamywać gramy dalej. Teraz dwa zwycięstwa na Ludowym 8)

i tak sobie bedziemy wygrywac na Ludowym i skonczymy w środku tabeli...
5 bramek przy napastnikach: Grzelak, Pawlak. Co stałoby sie gdyby atak był przynajmniej Klatt, Brożek? 10:2.
załamali mnie.
płacze :(
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez marsiu 2005-08-06, 8:35 pm

5:2 :shock: Troche duzo. Szkoda, bo licze na awans :? Pięknie by bylo jezdzic do Sosnowca na I ligę.
marsiu

Postprzez vixen 2005-08-06, 8:42 pm

Hm powiem tak nie bylem, nie widzialem, nie będe oceniał gry chłopaków, widac po wyniku że walczyli i to jest ważne, mam nadzieje że wyciągną wnioski z tej przykrej porażki a w szczególności zarząd i moze jakieś wzmocnienie w rundzie jesiennej nam się trafii
vixen

Postprzez ERTEES 2005-08-06, 9:17 pm

Lars napisał(a):
PTAQ84 napisał(a):eh...szkoda...nie ma co się załamywać gramy dalej. Teraz dwa zwycięstwa na Ludowym 8)

i tak sobie bedziemy wygrywac na Ludowym i skonczymy w środku tabeli...
5 bramek przy napastnikach: Grzelak, Pawlak. Co stałoby sie gdyby atak był przynajmniej Klatt, Brożek? 10:2.
załamali mnie.
płacze :(

człowieku nie byłeś na meczu to tak nie mów Grzelak pokazał co to jest gra w piłke nożna kiwał waszą obrone jak chciał przechodził ich jak dzieci, ale spoko walczcie walczcie bo macie szanse poporstu Grzelak to Grzelak na niego nie ma obrońcy w II Lidze gwarantuje wam :]

A i tak BTW nie obrazajcie sie, ale prawda jest taka ze Widzew jest przebojowy i ma siłe przebicia nad czym wy musicie popracować jeszcze. Powodzenia w dalszych podbojach :twisted:
ERTEES

Postprzez widzewiak 2005-08-06, 9:36 pm

No panowie Wasze Zagłębie pokazało aspirację pierwszoligowe. Nie wyobrażam sobie w tym momencie Waszego klubu w ekstraklasie. Żenujące było to, że kibice zagłębia zaczęli rzucać racami. Jesteście z małego miasta więc Wam to wybaczę. Nie oszukujcie się. Jesteście za ciency na pierwszą ligę.
widzewiak

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-08-06, 9:42 pm

Ale z tego mniejszego miasta chodzi na mecze wiecej kibicow
A wy jestescie dobrzy na 1 lige :shock: :!: :twisted:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez buick111 2005-08-06, 9:46 pm

Ludzie !!!!! Dwa mecze jeden wygrany a drugi przegrany czy to jest odrazu pwood do rozpaczy i gadania ze z awansu nici ? Bo z tego co zauwazylem na wielu forach a nie tylko tym nagle sami pesymiscie wychodza z podziemi.Przed nami napewno jeszcze wiele pieknych zwyciestw.Co nie zmienia faktu ze dosc wysoko przegralismy ale na szczescie za wysokie przegrane punktow nie odejmuja.
buick111

Postprzez MrCricket 2005-08-06, 9:47 pm

widzewiak napisał(a):No panowie Wasze Zagłębie pokazało aspirację pierwszoligowe. Nie wyobrażam sobie w tym momencie Waszego klubu w ekstraklasie. Żenujące było to, że kibice zagłębia zaczęli rzucać racami. Jesteście z małego miasta więc Wam to wybaczę. Nie oszukujcie się. Jesteście za ciency na pierwszą ligę.

Koleś zmykaj na swoje podwórko, do miasteczka złodziejaszków i kamieniarzy. Gdyby nie wasze układy to bylibyście w najlepszym razie w tym samym miejscu co Gks Katowice. A kto będzie w 1 lidze to się dopiero okaże.
MrCricket

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-08-06, 9:59 pm

Ja wierze w Zagłebie ze jeszcze wejdzie :!:
Nie wiem jak grali dzisiaj ale jutro sie dowiem .
Nie ma co płakać dopiero dwa mecze , nie jest zle , zobaczymy jak bedzie po 5 meczach. :!:
A co do meczu szkoda wielka ze tak wysoko przegrali , ale wieksza szkoda ze z Widzewem :evil: wole Ruch niz ich :x
I do tego jeszcze sie wpisuja na forum :roll:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez ERTEES 2005-08-06, 10:01 pm

nie no my z sercem a wy z łopatą ale czego sie można spodziewać po klubie który trzyma z ****** (U)ległą u nas dzis byo ponad 6 tys i to sa wakacje dla przypomnienia, także nie wiem o co chodzi z tymi kibcami sami życzymy wam takich kibiców po ok 5 kolejkach juz bedziecie mogli ocenić bo byc moze uda wam sie wejsc do I ligi troche nie udała sie waszemu trenerowi gra psychologiczna w mediach "och Widzew nei bedzie faworytem bardziej cenie Jege i Kujawiaka Widzew nie ma ogrania bla bla bla" tak tak własnie widzieliśmy (m.in JA widziałem) doświadczone zagłebie sosonowiec z ograniem :) soryy ale tak jak mówiłem nie za bardzo wyobrazam sobie I Lige z sosnowcem a i jeszcze jedno jak mozecie porównywac nasze sukcesy z lat ubiegłych do waszych ludzie troche obiektywizmu bo jak czytam wypowiedzi waszego trenera to przypomnia mi sie Goebels albo jeszcze lepiej Łukaszenko czy Putin :)

Pooozdro
ERTEES

Postprzez IQ 2005-08-06, 10:21 pm

widzewiak napisał(a):No panowie Wasze Zagłębie pokazało aspirację pierwszoligowe. Nie wyobrażam sobie w tym momencie Waszego klubu w ekstraklasie. Żenujące było to, że kibice zagłębia zaczęli rzucać racami. Jesteście z małego miasta więc Wam to wybaczę. Nie oszukujcie się. Jesteście za ciency na pierwszą ligę.

A kolega jest może z wielkich Koluszek czy z wielkich Pabianic.......... jak większość kibiców Widzewa ????
IQ

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna