ZAGŁĘBIE Sosnowiec - RADOMIAK Radom, środa 11.05.2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ATR 2005-05-11, 6:50 pm

Może i lepiej, że remis a nie zwycięstwo. To już stało się tradycją, że Zagłębiu trudniej gra się z teoretycznie słabszymi zespołami nadrabiającymi ambicją, pomocą sędziego i "strzałami życia". Takie mecze pokazują, na co tak na prawdę stać zespół. Do I ligi może aspirować zespół, który gra równo zarówno ze średniakami jak i z zespołami z górnej półki. Ten remis mam nadzieję otworzy oczy zawodnikom, trenerowi i kibicom, którzy już myśleli o ekstraklasie.
ATR

Postprzez rossoneri 2005-05-11, 6:52 pm

no i opadly emocje zwiazane z awansem do 1 ligi ale nie chce tutaj ganic naszych pilkarzy poprostu ten sklad nie jest na awans. Panie trenerze rada na przyszly sezon trzeba sie pozbyc takich grajkow jak: Kloda, Malocha, Zubanovic , Madzar, Lisiecki , Kruszynski,Luczywek i Chwalibogowski , a kupic w ich miejsce graczy lepszych.Jestem troche zmartwiony tym co ostatnio przeczytalem ze wszyscy ci pilkarze zostaja na przyszly sezon , a jak tak sie stanie nie zawracajmy sobie glowy 1 liga
rossoneri

Postprzez Warson 2005-05-11, 6:55 pm

Powiem jeszcze tyle. Cieszmy Sie Gra HOSICA bo Ten Czlowiek Dluzej Jak rok w Zaglebiu nie Pogra!!! Jest Naprawde Świetny. Dobre Zakupy do pomocy, Swietne do Obrony Ale teraz NIE MAMY ATAKU!!!!
Warson

Postprzez keff79 2005-05-11, 7:00 pm

Troche to śmiesznie brzmi - ale można powiedzieć że GROZIŁA nam I liga (chyba juz można w czasie przeszłym?),.. oprócz głosów kibiców nie słyszałem jakiegoś hura-optymizmu wśród zawodników i działaczy, szczególnie prezes Motto wydawał mi się niezbyt przekonany - ale jak dla mnie wynika to raczej z profesjonalnego podejścia, w I lidze trzeba się liczyć z ze sporym obciążeniem finansowym i odpowiednio realizować plan - wzmacniać i poukładać ekpie, a przecież chyba właśnie jesteśmy na tym etapie, juz za rok powinno być dobrze! :twisted: pozdroo!
keff79

Postprzez LokerS-1906 2005-05-11, 7:01 pm

1-1 taki remis to jak przegrana :cry:
LokerS-1906
Zagłębiak

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-05-11, 7:01 pm

k***a wiedziałem :/ jest 1 pkt i z tego sie cieszmy :idea: :idea: :!: :!: :!: :!: . Jakby utrzymali 1:0 to było że pieknie itd itp. Spokojnie jnic sie nie dzieje !! Walczyliskmy o utrzymanie i to juz raczej sobie zapewniliśmy. !!!!!!

Nie płacz Zagłebie nie ! Bo w 2 lidze nie jest żle !!!!
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez rossoneri 2005-05-11, 7:03 pm

Hosic to rewelacja 2 ligi a kontuzje zalatwily nam cala nasza ofensywe bo nie wierze ze z tak slabym Radomiakiem nie wygralibysmy z nie obecna 4 (Skrzypek,Pitry, Lacha,Paczkowski) gdyby Skrzypek byl na miejscu Zubanovicia w paru sytuacjach nie doszlo by do takiej koncowki
rossoneri

Postprzez Wembley1981 2005-05-11, 7:08 pm

rossoneri napisał(a): Panie trenerze rada na przyszly sezon trzeba sie pozbyc takich grajkow jak: Kloda, Malocha, Zubanovic , Madzar, Lisiecki , Kruszynski,Luczywek i Chwalibogowski , a kupic w ich miejsce graczy lepszych.Jestem troche zmartwiony tym co ostatnio przeczytalem ze wszyscy ci pilkarze zostaja na przyszly sezon , a jak tak sie stanie nie zawracajmy sobie glowy 1 liga

Nie wiem czy ty kolego jezdzisz na mecze ale chyba nie :? .Jestes strasznie wybredny nie wiem co cie sie nie podoba w grze Łuczywka(chłopak zapierdziela całe 90 minut) czy Chwalibogowskiego.Nie wiem na jakiej podstawie oceniasz też gre Kruszyńskiego i Lisieckiego którzy grali bardzo mało.Zagłebie to nie Real czy Juve żeby mieć całą jedenastke wyśmienitych graczy.To tyle.

Pozdrawiam
Wembley1981

Zaglebie - Radomiak Radom

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-05-11, 7:08 pm

Biegalem po stronach Radomiaka jako ze prowadzili bezposrednie sprawozdanie rowniez.
Z relacji Radomiaka wynika, iz Zaglebie mialo przewage, atakowalo
ale bardzodobry mecz rozegral ich bramkarz.
Podaja ze dwa karne byly. No wiec jak to w koncu bylo w tym meczu?
Pozdrowienia
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Re: Zaglebie - Radomiak Radom

Postprzez Wembley1981 2005-05-11, 7:10 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Biegalem po stronach Radomiaka jako ze prowadzili bezposrednie sprawozdanie rowniez.
Z relacji Radomiaka wynika, iz Zaglebie mialo przewage, atakowalo
ale bardzodobry mecz rozegral ich bramkarz.
Podaja ze dwa karne byly. No wiec jak to w koncu bylo w tym meczu?
Pozdrowienia
Tadeusz

Panie Tadeuszu karny był jeden.Ten wykorzystany przez Ujka.Zagłebie miało cały mecz przewage ale jak dochodzili do pola karnego to okropnie razili nieskutecznością.

Pozdrawiam
Wembley1981

Postprzez Sebastian 2005-05-11, 7:12 pm

tak, pewnie najlepiej wymieńmy odrazu całą 11-stkę bo im jeden mecz nie wyszedł :lol:

ps. mimo remisu jestem za tym, żeby Slawojka dalej zakładał tematy :) robi to naprawde dobrze i ciekawie, pozdro
Ostatnio edytowano 2005-05-11, 7:28 pm przez Sebastian, łącznie edytowano 1 raz
Sebastian

Postprzez Rynek 2005-05-11, 7:13 pm

Mecz nie stal na wysokim poziomie to samo mozna powiedziec o sedziach balem sie ze nie podyktuje karnego. Pewnie Ujek i chwala mu za to :!: Szkoda tego straconego gola ale przecierz nie mozna caly czas wygrywac :) ale i tak powinismy sie cieszyc ze zdobywamy caly czas punkty :!: :!: :!:
Rynek
Obserwowany

Postprzez krzysztof 2005-05-11, 7:15 pm

Nie zgodzę się, że dzisiejszy mecz był taki sam jak mecz ze Szczakowianką.
W Jaworznie naszym chciało się biegać po boisku i walczyć o każdą piłkę.
Podobnie jedynie było z ilością sytuacji bramkowych.
Bardziej porównałbym dzisiejsze mecz do meczu z Arką.
Bramki stracona w końcówce były prawie identyczne. Obrona prawie, że zapraszała do strzału na bramkę.
No cóż, gramy dalej zobaczymy co będzie. Utrzymanie mamy raczej pewne.
Z taką grą faktycznie w 1-szej lidze byłoby ciężko.
Teresa, Hosic, Ujek, Łuczywek, Madzar grali ok. Reszta niestety mały spadek formy.
krzysztof

Postprzez mdc dg 2005-05-11, 7:17 pm

Ludzie dajcie już sobie spokój z tymi barażami cieszmy się z utrzymania w 2 lidze.Zle wam oglądać mecze drugoligowe :?: W przyszłym sezonie będzie Gks,Motor,Lechia,Śląsk.Po co się pchać na siłę jak nie jesteśmy przygotowani organizacyjnie na 1 lige.Mecz słaby i tyle a obrońcy w końcówce myślami byli chyba po za boiskiem.
Ostatnio edytowano 2005-05-11, 7:35 pm przez mdc dg, łącznie edytowano 1 raz
mdc dg

Postprzez xXx_1906 2005-05-11, 7:25 pm

No i w końcu musiał nadejść taki moment, nie zawsze można wygrywać. Chłopakom zabrakło chyba trochę koncentracji na koniec, ale nic się nie stało. I tak w tej rundzie grają ponad moje oczekiwania, celem było utrzymanie i cel najprawdopodobniej zostanie osiągnięty. Co do zawodników to jak dla mnie zdecydowanie najlepszym piłkarzem jest Hosic.
xXx_1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna