Witam wszystkich kibicow Zaglebia !
Przylaczam sie do podziekowan za relacje na zywo meczu z Belchatowem. A Zaglebie - oby tak dalej !
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pioter napisał(a):Przylaczam sie do podziekowan za relacje na zywo meczu z Belchatowem.
Soyer napisał(a):twari napisał(a): I moim zdaniem swietnie zagrali Ujek i Zubanovic! Widac ze caly zespol wlozyl w ten mecz sporo sil ale oplacalo sie!! :)
Każdy ma oczywiści inne spojrzenie . Ja akurat stoję na murawie to mam inne (gorsze) pole widzenia. Ale myślę, że Zubanovic akurat zagrał słabe spotkanie, za to najlepsze od jakiegoś czasu spotkanie zagrał Łuczywek i nie mówię tylko tak, że strzelił bramkę. Zapierdzielał nieźle po cały boisku. Tomek ma najlepszą wydolność z całego zespołu (chyba sie nic nie zmieniło po przyjściu nowych grajków) i to dziś było widać.Temat Małochy - tak jak po ostatnim mecz z Mławą, gdzie zagrał dobry mecz tak i wczoraj potwierdził, że walczy i znó pokazał że umie grać w piłkę. Patrząć na relacje to przy każdym golu włożył swoją cegiełkę.
Ujek - zrobił to co do niego należało i chwała mu za to.
Dobrze, żę zespół otrząsnął sie po stracie Lachowskiego i gra swoje.
Swoją drogą Tochel przed tymi spotkaniami tż musi mieć łeb nabity,
skoro mówi że jego zespół jest rozpracowany . Zawód trenera nei jest taki łatwy jakby się komuś wydawało. Przykład Zielińskiego w Legii.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników