17.09 GKS Bełchatów - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez amstat 2004-09-18, 11:03 pm

Wuzel napisał(a):

Chłopie ty chyba jesteś jakiś infantylny lub rozumujesz jak 13 latek!!

Weź kup kombinerki i walnij się w nerki!!

W Polsce mamy demokracje i każdy może siedzieć gdzie chce 8)

:lol: :lol: :lol:
przepraszam, ze jestem kibicem Zaglebia i wrzucam Wam w pizde pewne sprawy...
:lol: :lol: :lol:
amstat
Fanatyk

Postprzez Pesto 2004-09-18, 11:10 pm

Royal_yf napisał(a):Wab takie teksty to nie do mnie pajacu jaki pan gigaland zwykly forumowicz jak ty jak bedziecie mieli tyle wyjazd co ja to mozecie piszczec bo jak narazie to nadajecie sie tylko na forum gdzie byliscie jak zaglebie przegrywalo spadalo z 2 ligi ? byliscie na wyjazdach w dupie byliscie a nie tam, bo jestescie sezonowcami i tyle jedynie co wam wychodzi to kasowanie postow, z mode znam tylko woytka i nie wiem dlaczego wy macie takze takie przywileje miec tylko narzekac umiecie nic wiecej na szczakowiance usiadzcie sobie z policja pajace a ty bankier twoj temat juz poruszalismy wiec zamknij cipe, gowno widzieliscie w gownie byliscie i gownem bedziecie.

ps. jedynie za co was moge pochwalic to za ladne pisanie oraz udzielanie sie na forum

ciekawe, ile spirytusu Royal trzeba wyżłopać , żeby pisać podobne bździny
Pesto
kumaty

Postprzez żabomiro 2004-09-18, 11:15 pm

tomi zgadzam się z tobą tym panom dziękujemy tylko Raka i Antczaka trzeba jednak zostawić bo dzięki Tochlowi nie mamy obrońców :okrzyk:
żabomiro
Żółta kartka

re

Postprzez Qba 2004-09-19, 12:00 am

ale wesolo sie zrobilo, niech mnnie.... :)
wiesz co amstat uwazalem Cie za inteligentego czlowieka... hmm co do Twojego wpisu.. czego sie mam bac??? :) nie rozumiem.. zawsze siedze z Wami, to byl moj pierwszy wyjazd, kiedy czynniki zewnetrzne nie pozwolily.. zreszta co ja sie bede tlumaczyl...

jak to juz ktos powiedzial... wolny kraj, jak bede chcial, to bede na jupiterze siedzial, bo sie boje policji... :D:D:D

PS. Royal jak Zaglebie spadalo, to ja spadalem razem z nim...
Qba

Postprzez bankier 2004-09-19, 12:13 am

koniec tematu - bo jak zwykle komus k***a coś nie pasuje! zrozumienie faktu, ze ktoś ma inny pogląd na kibicowanie jest dla niektórych zbyt trudne... gdyby każdy pojmował przywiazanie do Klubu jak Royal i Amstat - na meczach frekwencja nie przekraczała by 500-1000 osób. dwa młyny - jak swego czasu podczas meczu Zagłebia i Poloni Bytom i długo, długo nic... sztuka dla sztuki - mecz nie dla kibiców tylko dla grupki fanatyków, którzy raczej będą przejmować się pozycją w tzw. "lidze chuliganów" a niżeli pozycją sosnowieckiej jedenstki w tabeli ligowej... i nie mam o to do nikogo pretensji - ale dlaczego ktoś wpierdala się z butami w moje (czy innych) kibicowanie?

ten wątek przewijał sie juz przez forum kilka razy - i ja jeszcze raz go przytoczę: "...każdy kocha Zagłebie po swojemu..."

a jeśli ktoś nie potrafi zrozumieć tych kilku słów... trudno...

ps. szkoda, że "wypociny" niektórych forumowiczów będzie czytać "cała Polska...."
bankier

...

Postprzez Krawiec 2004-09-19, 9:24 am

Amstad ja rozumię, że przeszedłeś na inny sposób komunikacji (twoje posty z początków działania tego forum były zupełnie inne) ale na forum nie jest to dopuszczalne choćby ze względu na regulamin.

Jeśli chodzi ci o to dlaczego nie bylismy razem z kibicami w klatce, to odpowiedź dało kilka osób . Żadna z osób , która siedziała poza klatką nie ma zamiaru robić żadnych zgód ani kos , bo nas układy chuliganskie mało interesują. Nikt jakoś nie podbił do nas, a chuligani GKSu, którzy podeszli po meczu do zegara nie byli nami w ogóle zainteresowani .

W ogóle po kiego grzyba się przy... z Royalem ? Gdybyśmy stracili jakieś szale albo flagę albo dali sie pobić to jeszcze bym zrozumiał ale nic takiego się nie stało, więc o co chodzi ?
Krawiec

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack