Mariusz Ujek

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez PTAQ84 2005-07-05, 7:53 am

Sam swoje stanowisko określił że chce odejść gdy zostanie będzie grał troche jak "za kare" więc wydaje mi sie że powinien go klub póścić.
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Kamil^ 2005-07-05, 7:57 am

A jak tak bardzo chce to niech sobie idzie gdzie chce. Mam nadzieje, że spadnie ten jego Bełchatów a my awansujemy i będzie miał naucze.

MATERIALISTĄ MÓWIMY STANOWCZE I ZDECYDOWANE NIE :!:
Kamil^

Postprzez MarcelZS 2005-07-05, 7:59 am

Wojtek masz 100% racji - nie wolno było odpuścić szansy walki o awns.

A co do Ujka - szacunek za walkę dla Zagłębie, ale za postawę tj. targowanie się i obrażanie na Zarząd Klubu. który podpisał z nim nowy roczny kontrakt to zero szacunku.

Lepiej Uja sprzedać, bo sami zobaczycie nic z tego nie będzie, a takto to kasa wpadnie do klubu - no i oby duża.
MarcelZS

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-05, 8:12 am

Mariusz UJEK - to jest czlowiek ktory KOCHA KASE dla niego ZAGLEBIE i 100-lecie Klubu nie ma znaczenia, dla niego awans z druzyna nie ma znaczenia, dla niego podpisany Kontrakt nie jest wazny.
Panie Mariuszu prosze sobie przypomniec jak Pan KNOTY walil na LUDOWYM i Zaglebie nie awnsowalo do II ligi (mecz z Lechia Zielona Gora).
Uwazam jak wszyscy mlodzi Koledzy nalezy wyrazic zgode na odejscie Pana Mariusza Ujka z druzyny, natomiast uregulowac sprawy z 3-ka zawodnikow z Bosni i tyle GOOD BYE PANIE UJEK - BEZ PODZIEKOWAN.
A na koniec powiem tyle ze zachowanie Pana UJKA moze wprowadzic rozlam w druzynie czego wszystkim nam nie zycze bo wowczas o AWANSIE do I ligi mozemy sobie pomarzyc.
Pozdrawiam
Tadeusz
Ostatnio edytowano 2005-07-05, 9:32 am przez Tadeusz Wisniewski, łącznie edytowano 1 raz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez RaRy 2005-07-05, 8:32 am

Poradzilismy sobie bez Lachy jak siedział praktycznie cała runde na ławce , teraz poradzimy sobie bez Uja jak odejdzie , bo ktos zawsze przyjdzie na jego miejsce (moze nawet ktos lepszy)
RaRy
Adventure Group

Postprzez konrad 2005-07-05, 8:36 am

Jak chce iść , powinno sie mu pozwolić. O ile pamietam grał w Zagłebiu jak potrafił i zawsze z zaangażowaniem. Ja mu życze powodzenia a sobie by za rok wrócił wraz z Łuczywkiem do pierwsziligowego Zagłębia po spadku Bełchatowa.
konrad

Postprzez mike79 2005-07-05, 8:45 am

Chyba to co się dzieje w Turynie, ma duże przełożenie na to co się dzieje w Sosnowcu.Bo skoro zawodnik podpisuje roczny kontrakt z ZAGŁĘBIEM a po kilku dniach ma focha i chce za wszelką cenę kopać piłkę w innym klubie to coś tu nie gra ?!?! Z drugiej strony "brać z Jugosławii " też nagle zaczyna coś kombinować mimo szeregu deklaracji że chcą grać z ZAGŁĘBIEM o awans do ekstraklasy. COŚ MUSI BYĆ NA RZECZY. NIESTETY :(

PS. JEŚLI ODEJDĄ CI ZAWODNICY O KTÓRYCH SIĘ MÓWI TO MOŻEMY ZAPOMNIEĆ O AWANSIE DO EKSTRAKLASY(W TYM SEZONIE). TO JEST PRAKTYCZNIE KRĘGOSŁUP TEJ DRUŻYNY,ZAWODNICY KTÓRZY CIĄGNĘLI TO EKIPĘ A BUDOWANIE "CZEGOŚ" PRAWIE ŻE OD NOWA MOŻE ZAJĄĆ TROSZKĘ CZASU :(

POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez W@llace 2005-07-05, 8:49 am

Racja,Ujo zawsze patrzył na kase!Jak juz ktos wczesniej napisal ,przez prawie cala runde gralismy bez "lidera" - Lachy i jakos dalo sie wygrywac,zdobywac pkt.Jesli Mario chce odejsc - niech idzie.Znajdziemy kogos na jego miejsce...
W@llace

Postprzez slawojka 2005-07-05, 8:55 am

Zauważcie, ze jeśli Ujek odejdzie, i pójdą także Bośniacy, to przy kontuzji Przemka Pitrego w naszej sile ofensywnej zostanie tylko Wojtek Małocha.
Oczekuję konsekwencji w działaniu naszego zarządu - jeśli raz powiedziano że piłkarz nie jest na sprzedaż, to niech tak zostanie.
Spójrzmy np. na Maćka Żurawskiego - od kilu sezonów chce zrobic karierę na Zachodzie i klub mu to utrudnia. Ale mimo tego gra na swoim najwyższym poziomie i z pełnym zaangażowaniem. Profesjonalizm!
Grając na wysokim szczeblu jak II czy I liga nie można nastawić się na grę wychowanków Zagłębia czy zakochanych w Zagłębiu. Bo tylu takich z odpowiednimi umiejętnościami nie ma. Trzeba już patrzyć na to troszkę inaczej. Więc moje zdanie - mimo wszystko zatrzymac Ujka i wymagać od niego pełnego zaangażowania. A jeśli on takowego już nie wykaże tylko będzie się dąsał, to nikt się nim już nie zainteresuje!
Ostatnio edytowano 2005-07-05, 9:01 am przez slawojka, łącznie edytowano 1 raz
slawojka

Postprzez mdc dg 2005-07-05, 8:58 am

Co mu się dziwicie piłkarze są jak prostytutki idą tam gdzie dają więcej hajsu.A o awansie chyba możemy powoli zapomnieć,jeżeli sprawdzą się przypuszczenia co do odejścia Uja i piłkarzy z Bałkanów to raczej będzie nas czekać batalia o pozostanie w 2 lidze.
mdc dg

Postprzez musztra 2005-07-05, 9:08 am

Ja osobiście nie wierze że klub wypuści zarówno Ujka jak i Bośniaków.
Zostanie cała 4 i będziemy walczyć o 1-szą lige :!:
musztra

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-05, 9:29 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Mariusz UJEK - to jest czlowiek ktory KOCHA KASE dla niego ZAGLEBIE i 100-lecie Klubu nie ma znaczenia, dla niego awans z druzyna nie ma znaczenia, dla niego podpisany Kontrakt nie jest wazny.
Panie Mariuszu prosze sobie przypomniec jak Pan KNOTY walil na LUDOWYM i Zaglebie nie awnsowalo do II ligi (mecz z Lechia Zielona Gora).
Uwazam jak wszyscy mlodzi Koledzy nalezy wyrazic zgode na odejscie Pana Mariusza Ujka z druzyny, natomiast uregulowac sprawy z 3-ka zawodnikow z Bosni i tyle GOOD BYE PANIE UJEK - BEZ PODZIEKOWAN.
A na koniec powiem tyle ze zachowanie Pana UJKA moze wprowadzic rozlam w druzynie czego wszystkim nam nie zycze bo wowczas o AWANSIE do I ligi mozemy sobie pomarzyc.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez G@L@ 2005-07-05, 10:01 am

Jeżeli zobacze Ujka w meczu z Podbeskidziem odemnie braw nie dostanie , jak mu tak zalezy to niech odchodzi jak najpredzej !! Dla mnie moze odejsc w kazdej chwili nie potrzebujemy takich graczy jak on , ktorzy w dupie maja druzyne w ktorej grają.... :evil:

Ps: A tak wogole to dawno mnie na forum nie było :)
G@L@

Postprzez mały 2005-07-05, 10:45 am

Ludzie ale smęcicie. Jak zapierdalał dla Zagłębia był cacy. Jak chce odejść to jeździcie po nim jak po starej szmacie. Ja też jestem rozgoryczony ale przez to co zrobił dla zagłębia nie wieszm na nim psów! Skąd wiecie jakie są realia( co dzieje się w klubie) . Jak w przyszłym roku odejdzie " ukochany" Lacha to też go zmieszacie z błotem . Facet ma 28 lat i niewiele mu zostało grania .

I na marginesie- Panie Tadeuszu stracił Pan u mnie cały szacunek !
Chociaż przewiduję ,że nie zrobi to na Panu większego wrażenia.

POZDRO DLA PRAWDZIWYCH KIBICÓW .
mały

Postprzez G@L@ 2005-07-05, 11:08 am

To słowe chyba tez w moja strone skierowane to odpowiadam...

Nigdy na tym forum nie pisałem nic o Ujku , ani o tym ze jest zajebisty ani ze jest partaczem , lecz jezeli on ma w dupie kibicow i klub to dlaczego mamy sie go prosic zeby został ? Juz napisałem wczesniej , że dla mnie moze odejsc choćby dzisiaj.... co nie znaczy że zrobił dla naszego Zagłębia dużo , a nawet bardzo dużo ! a to że zostanie bedzie tylko decyzja prezesa Motto , a ja nie moge patrzec na gracza ktory biega po boisku z przymusu w koszulce Zagłębia....
G@L@

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna