MIEDĹš LEGNICA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Leyton 2004-03-21, 10:09 pm

"To sie usmialem. Jestem z legnicy i akurat znam dobrze cala sprawe a za 30 tys to by na bank sprzedali. I tak kapitan Zaglebia podszedl w drugiej polowie do kapiatan Miedzi Zbyszka Murdzy i zaoferowal po... 700zł na głowe!!! Za podlożenie się!! A Piast zaoferowal lekko ponad 1 tysiac na głowe... Koniec kropka. Nie pytaj mnie czy jestem pilkarzem czy kibicem."
To jest post, który został napisany na naszym forum po meczach Miedź-Zagłębie(1-1) i Miedź-Piast(0-3) w ubiegłym sezonie. Jeśli kibice Miedzi piszą teraz o jakichś "świństwach", to proponuję żeby najpierw uporządkowali własny burdel.
Leyton

Postprzez PawełK 2004-03-21, 10:16 pm

To do legniczan obecnych na meczu - gdzie siedzieliscie ze tej reki nie widzieliscie???
PawełK
pyszałek

Postprzez esano 2004-03-21, 10:19 pm

Chyba sobie zartujesz teraz :D WYRAZNIE widac jak bramkarz stoi w bramce i czeka co bedzie, w ogole sie nie posliznal. Ciekawe gdzie to widziales heh. Chcial zlapac pilke ale ze ta byla sprytnie uderzona z kozla rozminal sie z nia lekko mowiac. Brakuje mu widac doswiadczenia, takich pilek sie nie lapie. Ladne przerzucenie pilki na prawa strone, super dosrodkowanie wprost na glowe Marcina Robaka i celne uderzenie glowa, bezradni byli wasi pilkarze.
esano

Postprzez PawełK 2004-03-21, 10:22 pm

esano napisał(a):Chyba sobie zartujesz teraz :D WYRAZNIE widac jak bramkarz stoi w bramce i czeka co bedzie, w ogole sie nie posliznal. Ciekawe gdzie to widziales heh. Chcial zlapac pilke ale ze ta byla sprytnie uderzona z kozla rozminal sie z nia lekko mowiac. Brakuje mu widac doswiadczenia, takich pilek sie nie lapie. Ladne przerzucenie pilki na prawa strone, super dosrodkowanie wprost na glowe Marcina Robaka i celne uderzenie glowa, bezradni byli wasi pilkarze.

Chodzi mi o tego "wypaczonego" karnego - CYCKU!!!
PawełK
pyszałek

Postprzez Gość 2004-03-21, 10:22 pm

esano,on się poślizgnął,a ręki nie było :D Przecież wszystko widać jak na dłoni :D
Gość

Postprzez olo69 2004-03-21, 10:27 pm

aha, chciałem jeszcze dodać, że podobało mi sie wejście Bugaja, szybki jest skubaniec, (a w sparingach cieniował straszliwie)
i jeszcze słówko do synów oficerów armii radzieckiej z Legnicy, przecież gdyby nie było ręki, to nie byłoby karnego - to takie proste
olo69

Postprzez Royal_yf 2004-03-21, 10:40 pm

te wiesniaki z legnicy s*******aj na swoja wiejska strone www.aspnmiedz.lca.pl i tak sobie wyzywajcie zaglebie, nasz stadion kibicow i pilkarzy, narazie to niezle sie usmialem a nie bedziesz nam tu gowno sprowadzal leszczu jeden mogles sie ujawnic a nie pierdolic farmazonow jestes zwyklym leszczem zapewne i takim zostaniesz.
Royal_yf

Postprzez grzechu 2004-03-21, 10:59 pm

Przykro mi ze przejechales w samotnosci tyle kilometrow i i zobaczyles w jak podly sposob sedzia odbiera wam ten 1 punkt. Widac ze ten karny bardzo odbil sie na twojej psychice ale mam nadzieje ze nie spowodowal u ciebie trwalej niecheci do meczow wyjazdowych
grzechu

Postprzez Sosnowiecka część AGnz 2004-03-21, 11:08 pm

Proponuje obejrzeć kibicom z Miedzi filmik na dobrym programie do filmów ( klatka po klatce ) i zobaczyć że ręka była i nie ma co pierdolić głupot bo się karny należał.

A panowie moderatorzy powinni temat zamknąć a Legnica jak ma kompleksy to popisze sobie na swoim forum ( a może na iinych ).
Nie ma co chłopaki dowartościujcie się, zresztą mecz i tak mieliście w dupie bo was nie było za to jak widać kochacie resovie.
Sosnowiecka część AGnz

Postprzez esano 2004-03-21, 11:37 pm

Wspolnymi silami pilkarzy i sedziow bedzie 2 liga w Sosnowcu :lol: Tak przegladajac te forum zauwazylem ze to nie 1 raz sedziowie takie walki robia, widac przyzwyczajeni jestescie do ich pomocy , na glownej stronie pisze ze az 41 ludzi odgadlo trafny wynik :lol: bardzo ciekawe heh trzeba zaczac grac w sts czy profie
esano

Postprzez edddie 2004-03-21, 11:45 pm

I po co te spory i kłótnie :!: przecież to tylko jeden głupi mecz 8). Miedźka przegrała, bo była słabsza. Zagłębie wygrało bo było lepsze :lol: ...Jeśli tak wyglądają spory dotyczące tego, chyba w sumie mdłego meczu - to co dopiero będzie się działo jak Zagłębie spotka się ze Śląskiem :lol: :lol:

Wyluzujcie 8) jeszcze sporo meczów i co za tym idzie - punktów do zdobycia, ale i do stracenia :twisted:

PS Karny był :twisted:

Hej ÅšlÄ…sk! :twisted:
edddie
Wrocławianin

Postprzez Gość 2004-03-21, 11:47 pm

esano napisał(a):Wspolnymi silami pilkarzy i sedziow bedzie 2 liga w Sosnowcu :lol: Tak przegladajac te forum zauwazylem ze to nie 1 raz sedziowie takie walki robia, widac przyzwyczajeni jestescie do ich pomocy , na glownej stronie pisze ze az 41 ludzi odgadlo trafny wynik :lol: bardzo ciekawe heh trzeba zaczac grac w sts czy profie

41 osób odgadło prawidłowy wynik,a kilka razy więcej przewidziało zwycięstwo Zagłębia,a to dlatego,że ten klub ma wielu kibiców i jest duże prawdopodobieństwo,że sporo osób trafnie wytypuje końcowy rezultat.Ciekawe jest za to to,jak ograniczony musi rozum człowieka,który tego prostego faktu,jak posiadanie przez zespół takiej ilości kibiców,nie jest w stanie zaakceptować,zrozumieć.No ale coż się dziwić,jak się kibicuje prowincjonalnemu klubikowi prawie bez kibiców...
Gość

Postprzez CZaRnYY 2004-03-21, 11:58 pm

Z 1szego avika nie widać dokładnie czy była więc trudno wyciągać z niej pewne wnioski...
Co do 2giego ujęcia powiedziałbym, że ręka była...

Ale co to ma do rzeczy takie wykłócanie się i tak niczego nie zmieni, mamy 3 punkty, a kibice miedzi i tak będą wiedzieć swoje mimo że 99% z nich meczu nie widziało i są święcie przekonani o świetej grze swego zespołu, o podręcznikowej akcji z której padła bramka, a nawet położenia stadionu ludowego w lesie :shock:
O tym kto w meczu posiadał przewagę niech świadczy liczba oddanych strzałów, poprzeczki i słupki...
Czy Kurdziel się poślizgnął. nie wiem, ale fakt faktem, że groźnych sytuacji to miedź nie miała przez cały okres meczu jaki oglądałem(0-45, 55-90 minuty)...

W sumie to są już jałowe dyskusje i tak nic to nie da, a każdy zostanie przy swoim zdaniu...
CZaRnYY

Postprzez esano 2004-03-22, 12:19 am

Akcja Miedzi naprawde moglaby sie znalezc w podreczniku , tak rozmontowac obrone przeciwnika to nie kazdy potrafi, 3 podania i glowka. Kompletnie bezradni gracze Zaglebia mogli sie tylko przygladac jak pilka trzepocze w siatce. Wyniku juz sie nie zmieni , ale to nie o nas beda pisac ze kupujemy mecze. I bardzo dobrze.
esano

Postprzez Erazmus 2004-03-22, 12:31 am

Obejrzałem sobie ten filmik kilkakrotnie i ręką była ewidentna. Poza tym zarówno bramki Zagłębia jak i Miedzianki bardzo ładne.
Erazmus
Wrocławianin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników