turku napisał(a):Przypomnijcie mi, na ile mamy z nim kontakt?
Pewnie na tyle na ile Pan Marcin mu pozwoli .
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
turku napisał(a):Przypomnijcie mi, na ile mamy z nim kontakt?
RUDI napisał(a):Ja pierdolę ,jak żyć
August napisał(a):Pozostaje łącka śliwowica albo czysty spirytus
RUDI napisał(a):August napisał(a):Pozostaje łącka śliwowica albo czysty spirytus
Ty wiesz co pozostaje ,my z przyjacielem robimy "wyroby' i zakąski Ty zapewniasz trunki
August napisał(a):RUDI napisał(a):August napisał(a):Pozostaje łącka śliwowica albo czysty spirytus
Ty wiesz co pozostaje ,my z przyjacielem robimy "wyroby' i zakąski Ty zapewniasz trunki
Tak jest.
A jak się zjawi Sławek w Sosnowcu to ma u mnie załatwioną extra taczkę co by miał z czym lecieć na Kresową
RUDI napisał(a):Mimo wszystko trzeba podziękować drużynie za umiejętne granie w dziesięciu
RUDI napisał(a): Mimo wszystko trzeba podziękować drużynie za umiejętne granie w dziesięciu, zostawili na boisku dużo zdrowia i paradoksalnie wyglądali lepiej niż grając w pełnym zestawieniu
novack napisał(a):Polczak jaki był i jest to każdy wie, ale był, a po bezpośredniej czerwone nie będzie go pewnie ze dwa mecze, a tu trzeba grać. Radkowski na środku obrony zupełnie mnie nie przekonuje, podobnie jak Grzelak, czyli chyba jedyny wybór to Łopata z Hołotą, już samo brzmienie nazwisk powinno zniechęcić napastników
August napisał(a):Nawet sam Jose Arkadio przyznał że ten mecz to żenada. Ale z tym, że w klubie mają serce zamiast rozumu i że nie ma kolesiostwa: Żenada, nędza, kolesiostwo! W internecie zawrzało po meczu Zagłębia Sosnowiec z Chrobrym Głogów (...) https://dziennikzachodni.pl/zenada-nedz ... 2-15062414
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników