August napisał(a):To chyba jestem wyjątkowo pechowy bo co rusz trafiałem na brud.
Wchodzi na to że chyba nie tylko Ty jesteś "pechowcem"

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):To chyba jestem wyjątkowo pechowy bo co rusz trafiałem na brud.
Luis napisał(a):Adamie a orientujesz sie jak wyglada sytuacja z KumoremPonoc taki wielki talent, podpisany nowy kontrakt itp itd, a nawet w sparingach nie gra i chyba nie pojechal na oboz. To co jestv? Taki zdolny jednak juz nie jest czy sprawy pozasportowe wychodza
henry95 napisał(a):czasami, jak to się mówi, z g*wna bicza nie ukręcisz.
RUDI napisał(a): Wchodzi na to że chyba nie tylko Ty jesteś "pechowcem".Zobaczymy czy znikną łupiny słonecznika z poprzedniego sezonu
Pewnie kolega -henry95- nie spotkał się z sytuacją gdy po trybunie "hulały" wyżej wymienione jako pozostałość po poprzednim sezonie /meczu,a z tym myciem (dokładnym) krzesełek na wszystkich trybunach przed meczem to już chyba przesadziłeś @ henry95 ,aby wymyć ok 4,5 tyś krzesełek zaraz przed meczem czasu braknie ( nawet jeżeli by zastosowano karchera) przed meczem to można rozłożyć papier w kiblach ,trochę je przetrzeć i pozbierać większe śmieci z trybun .
henry95 napisał(a):Kwestia tego typu, że robią to wystarczająco wcześniej, aby zdążyć przed meczem. Dodatkowo pamiętaj proszę, że na pewne rzeczy, nie ma się wpływu (architektura stadionu pozwala na to, aby latały ptaki i srały na wszystko co popadnie.
henry95 napisał(a):Czy naprawdę warto oczerniać każdego kogo tylko się da?
henry95 napisał(a):ale żeby j*bać każdego po kolei? Zarząd- źle, piłkarze - źle, sztab - źle, akademia - źle, kierownik obiektu - źle.
henry95 napisał(a):Czy naprawdę warto oczerniać każdego kogo tylko się da? Ja rozumiem, że Zagłębie Sosnowiec nie jest najlepiej prosperującym klubem w Polsce (ba, nawet w województwie), ale żeby j*bać każdego po kolei? Zarząd- źle, piłkarze - źle, sztab - źle, akademia - źle, kierownik obiektu - źle. Nawet sprzątaczki źle. Czy jest ktokolwiek kto w waszej opinii, drodzy forumowicze nadaje się do pozostania w tym klubie/na tym obiekcie? Tak jak wspomniałem, piszę po raz wtóry - nie jestem zdania, że wszystko co dzieje się w tym klubie jest robione porządnie i od A do Z. Ale na pensję Stanleya - zlitujcie się! Postarajmy się poszukać pozytywów
RUDI napisał(a):
Ps Zaloguj się na drugie forum (to niby prawdziwie kibicowskie ) to poczytasz wiele ciekawych postów które nagle zmieniły się z "uwielbienia" w "krytykę ", myślisz że tych krytykujących ogólnie jest małoto się grubo mylisz .
August napisał(a):Z tego co słyszałem to z rocznika nieszczęsnego Siweckiego kilku chłopców idzie do klubów chorzowskich (Stadion, Ruch).
slawekchicago napisał(a):Cel byl jasny UTRZYMAC SIE W EXTRAKLASIE i oby to nie byl najwazniejszy moment w terazniejszej historii Naszego Zaglebia . Oby za rok dwa dziesiec obroncy jaroszewskiego nie pisali ze on jest ok bo gralismy w EX bo przez niego rowniez spadlismy z niej
August napisał(a):Z całym szacunkiem ale kompletnie nie wierzę w geniusz zarządczy MJ. Co zresztą pokazał ostatni sezon.
sławekchicago napisał(a):Prezesa wybierzemy na grillu![]()
![]()
Oczywiscie zartuje no chyba ze ktos z kolegow bedzie mial takie ambicje
RUDI napisał(a):Człowieku ,ludzie "je...ą" nie dla zasady aby "jeb..ć " (przynajmniej Ci ludzie z tego forum ) tylko górnolotnie mówiąc "chcą otworzyć oczy" co poniektórym
August napisał(a):Pomijając stosowanie inwektyw, wiele wypowiedzi ma charakter konstruktywnej krytyki
August napisał(a):Chcesz pozytywów. Dla mnie pozytywem samym w sobie jest to, że ten klub istnieje, drużyna występuje na szczeblu centralnym i nawet otarła się o ekstraklasę. W dalszym ciągu niewiele osób zdaje sobie sprawę, że bardzo niewiele brakowało aby klub kilka lat temu został zlikwidowany. I tylko niewielkiej grupie zapaleńców udało się go uratować. I bynajmniej w tej grupie nie było ani chęcińskiego ani Jaroszewskiego
August napisał(a):To czego się obawiam to fakt, że klub w zbyt dużej części jest finansowany z miejskiej kasy. Na razie – pomimo prawdopodobnej zlej sytuacji finansowej – klub funkcjonuje i funkcjonować będzie bo przy Chęcińskim kurek nie zostanie zakręcony. Al. Co będzie gdy za jakiś czas wybory wygra kto zwietrzy lepszy interes polityczny w jego zakręceniu. Przy wyciekaniu dużej kasy miejskiej na klub, ogromnych środków na budowę ZPS i jednocześnie innych problemach niezbyt bogatego miasta a jednoczesnym braku sukcesów klubu (regularna gra na najwyższym szczeblu plus coś więcej) piłkarskie Zagłębie nie będzie miało poparcia społecznego. Trzeba pamiętać, że ta społeczność to nie tylko my-kibice.
Tomcjo napisał(a):Może już wystarczy tej wojenki między fanami .
MirosławaSmyła napisał(a):Jakim trzeba być desperatem, aby iść do chorzowskiego Ruchu. Kibice musieli ostatnio kupić tam środki czystości i wodę mineralną, bo inaczej drużyna miałaby problemy z przeprowadzeniem treningu:
August napisał(a):Tyś i twoi pryncypałowie mądrzy i jedyni w sobie a ja ostatni kiep.
achter napisał(a):brak argumentów w odpowiedzi do MirosławaSmyła i już tylko tyle może napisać August,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników