Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez patrios91 2010-06-11, 5:03 pm

Chlopak ma oferty i nie jest tak jak zag23 mowi wystawiony na liste transferowa. To wielki talent,a tu sie marnuje. Nie mozna mu hamowac kariery gdyz on sie tutaj marnuje. Mam nadzieje,ze sam wybierze klub,a nie pod naciskiem Hytrego,a jak nacisk bedzie to panowie maja przerabane.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez kacus1974 2010-06-13, 8:23 pm

Słyszałem że Zagłębie Sosnowiec interesuje sie obrońca PNIÓWKA PAWŁOWICE a konkretnie chodzi o Karola Goika czy to prawda ??
kacus1974

Postprzez patrios91 2010-06-13, 9:53 pm

To beda wzmocnienia na I lige czy kaszana z nizszych,bo nie wiem czy podawac liste transferowa.. :-) ?
patrios91

Postprzez August 2010-06-14, 7:18 am

patrios91 napisał(a):bo nie wiem czy podawac liste transferowa

Na chwilę obecną chyba nie ma sensu.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-06-14, 10:45 am

14 czerwca 2010, 11:43:30 - MichalMKS
Krzysztof Bodziony odszedł z Zagłębia Sosnowiec

Dzisiaj z Zagłębiem Sosnowiec pożegnał się Krzysztof Bodziony, który rozwiązał umowę z Zagłębiem za porozumieniem stron.

Krzysztof Bodziony w barwach Zagłębia rozegrał 55 spotkań, w których zdobył dwie bramki.

- Trochę żałuję, że zdobyłem tak mało bramek dla Zagłębia, w poprzednich drużynach nie miałem z tym problemu, a tutaj się zablokowałem - powiedział zawodnik.

źródło: Zagłębie Sosnowiec

-> http://www.90minut.pl/news/126/news1261 ... owiec.html
Nie powiem..jestem zaskoczony ta decyzja.
patrios91

Postprzez mariusz76 2010-06-14, 10:55 am

My tu ble ble ble.. czyli kogo kupić itp.. a tu co któryś dzień ktoś odchodzi, hmm i nie sprzedany tylko rozwiązuje kontrakt. Ciekawe kto zostanie heh, czy tylko młodzież będzie grać w lipcu. A tak serio to nie ciekawie się robi....
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez August 2010-06-14, 10:56 am

A ja nie. Po prostu zaczyna się exodus zawodników.
August

Postprzez django 2010-06-14, 11:06 am

Ja też nie jestem zaskoczony. I to nie dlatego, że Bodziony był jakoś specjalnie drogi w utrzymaniu. Widać było w ostatnich meczach, że Chojnacki nie będzie chciał na niego stawiać. Robi się nieciekawie w środku pola.
django

Postprzez August 2010-06-14, 11:12 am

Tylko pytanice czy w tych warunkach w jakich będziemy funcjonować w nowym sezonie, jeśli chodzi oczywiście o finanse, Chojnacki będzie mógł sobie cokolwiek pogrymasić. Zresztą obiło mi się na danich o uszy, że i nie jest pewne czy Cojnacki poprowadzi zespół w nowym sezonie. Oczywiście z braku pieniędzy.
August

Postprzez turku 2010-06-14, 11:57 am

My to jesteśmy jak Real Madryt. Kupujemy drogo, tanio sprzedajemy lub rozwiązujemy po prostu kontrakty a zawodnicy którzy od nas odchodzą zaczynają grać znacznie lepiej niż u nas.
A w dodatku jesteśmy potęgą z piękną historią, klubem, który w ostatnich latach nic nie wygrał.

Nie przypominam sobie czy Bodziony został przez nas kupiony czy też przeszedł za darmo ale nie zmienia to faktu, że z wyjątkiem Prusa to na zawodnikach nie potrafimy zarabiać. Polityka kadrowa jest u nas kiepściutka.
turku

Postprzez django 2010-06-14, 12:11 pm

Dzisiaj Zagłębie Sosnowiec za porozumieniem stron rozwiązało umowę z Krzysztofem Bodzionym. Piłkarz w barwach Zagłębia rozegrał 55 spotkań, w których zdobył dwie bramki.Wychowanek pawłowickiego Pniówka odejść z Sosnowca miał już w zeszłym roku, ale na podpisanie kontraktu namówił go prezes, Paweł Hytry, mimo, że Bodziony miał oferty m.in. z GKS-u Katowice, Jagiellonii Białystok i Dolcanu Ząbki.

- Bardzo miło wspominam przygodę z Zagłębiem. Miałem okazję zadebiutować w Ekstraklasie i grać przed wspaniałą publicznością. Przez dwa lata walczyliśmy o awans. Niestety, bez efektu, dlatego przyszła pora, by spróbować sił w innym klubie - wyjaśnił swoją decyzję Bodziony. - Trochę żałuję, że zdobyłem tak mało bramek dla Zagłębia, w poprzednich drużynach nie miałem z tym problemu, a tutaj się zablokowałem - powiedział stronie www.zaglebie-sosnowiec.pl Krzysztof Bodziony.

Z nieoficjalnych informacji portalu sps24.pl wynika, że piłkarz będzie bezrobotny, ale... tylko kilka dni. Bodziony jest już dogadany z nowym klubem.

http://www.sps24.pl/show.php?ida=2977
django

Postprzez August 2010-06-14, 12:40 pm

django napisał(a):Z nieoficjalnych informacji portalu sps24.pl wynika, że piłkarz będzie bezrobotny, ale... tylko kilka dni. Bodziony jest już dogadany z nowym klubem.

Naprawdę mu się nie dziwię. Tak jak każdemu innemu, kto odejdzie, a podejrzewam, że odejdzie większość.
August

Postprzez patrios91 2010-06-14, 1:04 pm

August napisał(a):
django napisał(a):Z nieoficjalnych informacji portalu sps24.pl wynika, że piłkarz będzie bezrobotny, ale... tylko kilka dni. Bodziony jest już dogadany z nowym klubem.

Naprawdę mu się nie dziwię. Tak jak każdemu innemu, kto odejdzie, a podejrzewam, że odejdzie większość.

Przepraszam drogi Auguscie,ale Szatan i spolka twierdza,ze miasto wchodzi do spolki i to byc moze nawet w tym tygodniu,wiec ma byc walka o awans i g*wno mnie obchodzi czy oni maja pieniadze czy nie... Chcieli dalej ud*piac Zaglebie to teraz prosze wyciagac kase. Ja bym nie skreslal Bodzionego,bo on dla kasy nie gral tak jak nieliczni. Zobaczymy jaki sklad na I lige ma w glowie Chojnacki.
patrios91

Postprzez August 2010-06-14, 1:09 pm

patrios91 napisał(a):Przepraszam drogi Auguscie,ale Szatan i spolka twierdza,ze miasto wchodzi do spolki i to byc moze nawet w tym tygodniu,wiec ma byc walka o awans i g*wno mnie obchodzi czy oni maja pieniadze czy nie... Chcieli dalej ud*piac Zaglebie to teraz prosze wyciagac kase.

Obawiam się, że g*wno kogo obchodzi, jeśli chodzi o decydentów, co tacy ludzie jak Ty czy ja myślimy i czego oczekujemy...
August

Postprzez davidian 2010-06-14, 1:19 pm

Nasz klub jest niczym dojna krowa zlatuję się na nią mnóstwo pasożytów doją doją do ostatniej kropli a później odlatują bezkarnie lub krowa machnie ogonem odganiając niektórych.
Jeszcze jeden dwa takie cykle i krowa padnie.
davidian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna