Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):bo nie wiem czy podawac liste transferowa
Dzisiaj z Zagłębiem Sosnowiec pożegnał się Krzysztof Bodziony, który rozwiązał umowę z Zagłębiem za porozumieniem stron.
Krzysztof Bodziony w barwach Zagłębia rozegrał 55 spotkań, w których zdobył dwie bramki.
- Trochę żałuję, że zdobyłem tak mało bramek dla Zagłębia, w poprzednich drużynach nie miałem z tym problemu, a tutaj się zablokowałem - powiedział zawodnik.
źródło: Zagłębie Sosnowiec
Dzisiaj Zagłębie Sosnowiec za porozumieniem stron rozwiązało umowę z Krzysztofem Bodzionym. Piłkarz w barwach Zagłębia rozegrał 55 spotkań, w których zdobył dwie bramki.Wychowanek pawłowickiego Pniówka odejść z Sosnowca miał już w zeszłym roku, ale na podpisanie kontraktu namówił go prezes, Paweł Hytry, mimo, że Bodziony miał oferty m.in. z GKS-u Katowice, Jagiellonii Białystok i Dolcanu Ząbki.
- Bardzo miło wspominam przygodę z Zagłębiem. Miałem okazję zadebiutować w Ekstraklasie i grać przed wspaniałą publicznością. Przez dwa lata walczyliśmy o awans. Niestety, bez efektu, dlatego przyszła pora, by spróbować sił w innym klubie - wyjaśnił swoją decyzję Bodziony. - Trochę żałuję, że zdobyłem tak mało bramek dla Zagłębia, w poprzednich drużynach nie miałem z tym problemu, a tutaj się zablokowałem - powiedział stronie www.zaglebie-sosnowiec.pl Krzysztof Bodziony.
Z nieoficjalnych informacji portalu sps24.pl wynika, że piłkarz będzie bezrobotny, ale... tylko kilka dni. Bodziony jest już dogadany z nowym klubem.
http://www.sps24.pl/show.php?ida=2977
django napisał(a):Z nieoficjalnych informacji portalu sps24.pl wynika, że piłkarz będzie bezrobotny, ale... tylko kilka dni. Bodziony jest już dogadany z nowym klubem.
August napisał(a):django napisał(a):Z nieoficjalnych informacji portalu sps24.pl wynika, że piłkarz będzie bezrobotny, ale... tylko kilka dni. Bodziony jest już dogadany z nowym klubem.
Naprawdę mu się nie dziwię. Tak jak każdemu innemu, kto odejdzie, a podejrzewam, że odejdzie większość.
patrios91 napisał(a):Przepraszam drogi Auguscie,ale Szatan i spolka twierdza,ze miasto wchodzi do spolki i to byc moze nawet w tym tygodniu,wiec ma byc walka o awans i g*wno mnie obchodzi czy oni maja pieniadze czy nie... Chcieli dalej ud*piac Zaglebie to teraz prosze wyciagac kase.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników