Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):To już nieistotne. Oby odejście Mysliwego nie było symbolicznym początkiem rozpadu klubu. Choć jeśli ma wegetować w obecnej formie niech upadnie jak najszybciej.
Dziękuję kibicom za te dwa lata, za wiarę we mnie. Życzę Wam, żeby Zagłębie wróciło na normalne tory.
patrios91 napisał(a):August napisał(a):To już nieistotne. Oby odejście Mysliwego nie było symbolicznym początkiem rozpadu klubu. Choć jeśli ma wegetować w obecnej formie niech upadnie jak najszybciej.
To z pewnoscia nie jest symbolicznym poczatkiem rozpadku klubu,tylko pozbywanie sie najslabszych zawodnikow.Dziękuję kibicom za te dwa lata, za wiarę we mnie. Życzę Wam, żeby Zagłębie wróciło na normalne tory.
Dzieki Krzysiek za poprzedni sezon..no,ale coz -ten sezon nieudany jak na napastnika. Powodzenia.
tiktak napisał(a):Trudno coś pokazać na ławce rezerwowych. Na trybunach tym bardziej.
ukryty napisał(a):To sié zapytaj waciciela forum, kto to jest, a nie gdybaj!!!!!!!
ukryty napisał(a):No daj temu spokój i nie twierdż,że .to on jest, bo on nawet nie jest w té dyskusjé wtajemniczony . przecież czytasz, że mówi, a nie pisze.Kim ty jesteś też nie trudno się domyśleć, a nikt mądry tego nie napisze.
zimek napisał(a):a ja mysle ze Polonia byla budowana krok po kroku u nas jest troche inaczej bo co sezon jest presja na awans i kazdy trener ktory bedzie chcial zbudowac zespol w ciagu kilku sezonow straci prace zaraz po pierwszym sezonie jesli nie bedzie awansu.Dlaczego tak jest jest kilka odpowiedzi -nazwa Zaglebie
-historia z sukcesami i ostatni to fakt ze brakuje sukcesow sportowych w regionie a siatkarki z Dabrowy nie sa wstanie zadowolic zaglebiakow .problemem jest fakt ze brak sponsora ktory jest w stanie wylozyc kase jest widoczny golym okiem no ale poczekajmy co czas pokaze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników