Bodzio już już, bo żyłka pęknie i co będzie?
Tak zerkam sobie na tabele, i aż serce rośnie. Choć próbuje w sobie powstrzymać myśli o ekstraklasie to jakoś za bardzo mi to nie wychodzi :D. Jeszcze jak jutro faworyci zgubią punkty, to... 8)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Bodzio napisał(a):Kpiną jest że wypowiadasz się nie znając sprawy i tematu bo o ile mi wiadomo to KLUBOWI nic nie udowodniono byłemu prezesowi anulowano zarzuty w prokuraturze więc gdzie jest klubu i jego wina ? A to że spocony JAŚIU z Warszafki tak rozdmuchał aferę to musieli znaleźć winnego i znaleźli !!! A żałosny to jest twój klubik który dwa razy przegrywa z PIASTEM w sezonie co nam się jeszcze w najnowszej histori nie zdarzyło żeby dwa razy z Zagłębiem przegrać !!! a na naszym stadionie to my przynajmiej mamy komplet siedlisk plastikowych oczym możecie jak narazie pomarzyć !!! no i oświetlenie bo miasto dba o klub !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kyru napisał(a):To kpina i skandal, żenujące, po prostu żałosne. To moja ocena sprawy Piasta. Jak można !? Przecież ci ludzie powinni się cieszyć, że ich ŻAŁOSNY klubik dalej jest w II lidze, a nie gdzieś niżej. A oni mają jeszcze czelność się odwoływać... brak mi słów. I jeszcze chcą z powrotem aby osoba skompromitowana, której prokuratura udowodniła przekupstwo, wróciła do klubu. No po prostu brak słów... czy w Polsce muszą działać tacy ludzie ?
Dopóki "rządząca klika" wraz ze swoimi "okręgowymi dziećmi" będzie rządzić nic się raczej nie zmieni. A może by tak wysłać list do Ministra Sprawiedliwości posła Ziobro o zbadanie tych wszystkich afer trawiących Polską chorą Piłkę nożną? A z pewnością podpisów pod tą petycją byłoby bardzo dużo.
PODBESKIDZIE napisał(a):W Bielsku juz teraz chca stawiac pomnik dla K.T.. Dziekujemy za takiego trenera .Mam nadzieje ze w kolejnych meczach odbierzemy punkty waszym rywalom a wy zrobicie swoje i awansujecie do Orange.
slawojka napisał(a):Końcówka sezonu zapowiada się baaardzo emocjonująco.
Natomiast ŁKS patrząc po tabeli ma w czterech ostatnich kolejkach spacerek (Heko [d], Finish [w], Radomiak [d] i Piast [w], no może Piast może realnie zagrozić, jeżeli będzie jeszcze potrzebował punktów do utrzymania, a w tej kwestii jak i w pozostałych największym naszym sprzymierzeńcem będzie Podbeskidzie, bo zarówno może odebrać punkty tym z czołówki, jak i sprawić, że Piast będzie musiał grać o pełną pulę.
Tak więc pozostaje zażyć coś na uspokojenie i cierpliwie czekać i wierzyć...
Sir napisał(a):slawojka napisał(a):Końcówka sezonu zapowiada się baaardzo emocjonująco.
Natomiast ŁKS patrząc po tabeli ma w czterech ostatnich kolejkach spacerek (Heko [d], Finish [w], Radomiak [d] i Piast [w], no może Piast może realnie zagrozić, jeżeli będzie jeszcze potrzebował punktów do utrzymania, a w tej kwestii jak i w pozostałych największym naszym sprzymierzeńcem będzie Podbeskidzie, bo zarówno może odebrać punkty tym z czołówki, jak i sprawić, że Piast będzie musiał grać o pełną pulę.
Tak więc pozostaje zażyć coś na uspokojenie i cierpliwie czekać i wierzyć...
ABSOLUTNIE SIĘ NIE ZGODZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Radomiak i Heko walczą o utrzymanie i nie zdziwiłbym sie jakby któras z tych druzyn wygrala..z ŁKS-em.
nie wolno się oglądać na innych tylko trzeba wygrywać mecz za meczem!
Leyton napisał(a):Ciekawy "rozkład" ma za to Widzew: KSZO, Hydro, Jaga i Podbeskidzie :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników