2 LIGA 2005/06

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez CharoN^ 2006-05-20, 9:28 pm

Bodzio już już, bo żyłka pęknie i co będzie?

Tak zerkam sobie na tabele, i aż serce rośnie. Choć próbuje w sobie powstrzymać myśli o ekstraklasie to jakoś za bardzo mi to nie wychodzi :D. Jeszcze jak jutro faworyci zgubią punkty, to... 8)
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez MrCricket 2006-05-20, 9:32 pm

Bodzio nie bądź taki do przodu, bo wszyscy wiemy jakim sposobem wygraliście mecz na Ludowym, co więcej ja takich przekrętów nie widziałem na żywe oczy, odkąd chodzę na mecze. A stadion wszyscy wiemy jaki macie, zwłaszcza sektor gości :lol:
MrCricket

Postprzez mike79 2006-05-20, 9:59 pm

Kolego Bodzio mam dla Ciebie dwa krótkie pytania i proszę o dwie krótkie i zwięzłe odpowiedzi. W jakim celu dyrektor sportowy klubu Piast Gliwice, Pan Janusz B. dzwonił przed spotkaniami z drużynami przeciwnymi do zawodników tychże drużyn ?? Dlaczego prezes klubu Piast Gliwice Pan Marcin Ż, na widok "oficjeli państwowych" zapragnął potrenować wspinaczkę górską na dachu swojej willi ?? Dziękuję.Nie mam więcej pytań.
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez PODBESKIDZIE 2006-05-20, 11:45 pm

W Bielsku juz teraz chca stawiac pomnik dla K.T.. Dziekujemy za takiego trenera .Mam nadzieje ze w kolejnych meczach odbierzemy punkty waszym rywalom a wy zrobicie swoje i awansujecie do Orange.Zycie jest nie zbadane bo nigdy nie przypuszczalem ze polubie Zaglebie.Powodzenia.
PODBESKIDZIE

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-05-21, 12:16 am

Bodzio napisał(a):
kyru napisał(a):To kpina i skandal, żenujące, po prostu żałosne. To moja ocena sprawy Piasta. Jak można !? Przecież ci ludzie powinni się cieszyć, że ich ŻAŁOSNY klubik dalej jest w II lidze, a nie gdzieś niżej. A oni mają jeszcze czelność się odwoływać... brak mi słów. I jeszcze chcą z powrotem aby osoba skompromitowana, której prokuratura udowodniła przekupstwo, wróciła do klubu. No po prostu brak słów... czy w Polsce muszą działać tacy ludzie ?
Dopóki "rządząca klika" wraz ze swoimi "okręgowymi dziećmi" będzie rządzić nic się raczej nie zmieni. A może by tak wysłać list do Ministra Sprawiedliwości posła Ziobro o zbadanie tych wszystkich afer trawiących Polską chorą Piłkę nożną? A z pewnością podpisów pod tą petycją byłoby bardzo dużo.
Kpiną jest że wypowiadasz się nie znając sprawy i tematu bo o ile mi wiadomo to KLUBOWI nic nie udowodniono byłemu prezesowi anulowano zarzuty w prokuraturze więc gdzie jest klubu i jego wina ? A to że spocony JAŚIU z Warszafki tak rozdmuchał aferę to musieli znaleźć winnego i znaleźli !!! A żałosny to jest twój klubik który dwa razy przegrywa z PIASTEM w sezonie co nam się jeszcze w najnowszej histori nie zdarzyło żeby dwa razy z Zagłębiem przegrać !!! a na naszym stadionie to my przynajmiej mamy komplet siedlisk plastikowych oczym możecie jak narazie pomarzyć !!! no i oświetlenie bo miasto dba o klub !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BODZIO LEPIEJ MIEĆ KIBICÓW NIŻ STAION WYPEŁNIONY PLASTIKOWYMI KRZESEŁKAMI :D
*FORUMDINHO*

Postprzez YOOSHKY 2006-05-21, 7:17 am

PODBESKIDZIE napisał(a):W Bielsku juz teraz chca stawiac pomnik dla K.T.. Dziekujemy za takiego trenera .Mam nadzieje ze w kolejnych meczach odbierzemy punkty waszym rywalom a wy zrobicie swoje i awansujecie do Orange.

A co ma zrobić Krzysztof Tochel, nie pozwolono mu grac dla Zaglebia w Zaglebiu to gra w Podbeskidziu :) pozdro :)
YOOSHKY

Postprzez slawojka 2006-05-21, 8:17 am

Końcówka sezonu zapowiada się baaardzo emocjonująco.
Jeśli dziś ŁKS polegnie we Wrocku, to sprawa jest prosta - wygrać 4 ostatnie mecze i jesteśmy w elicie. W inny wypadku musimy śledzić losy naszych rywali. Zważywszy na to z trzema spośród nich przyjdzie nam jeszcze walczyć bezpośrednio, to pozostaje nam szczególnie obserwoać potyczki Łodzian, zarówno tych z Widzewa jak i ŁKS. Fakt że Widzew ma sporą przewagę, ale rywali do końca sezonu ma w zasadzie tych samych co my. I co zasługuje na uwagę (na co skarżył się Petrescu w przypadku Wisły i Legii)
gramy z rywalami, których Widzew nam wcześniej "wymęczy". Ostatnia dyspozycja Widzewa wcale nie pozwala go stawiać jeszcze w gronie pewniaków...
Natomiast ŁKS patrząc po tabeli ma w czterech ostatnich kolejkach spacerek (Heko [d], Finish [w], Radomiak [d] i Piast [w], no może Piast może realnie zagrozić, jeżeli będzie jeszcze potrzebował punktów do utrzymania, a w tej kwestii jak i w pozostałych największym naszym sprzymierzeńcem będzie Podbeskidzie, bo zarówno może odebrać punkty tym z czołówki, jak i sprawić, że Piast będzie musiał grać o pełną pulę.
Tak więc pozostaje zażyć coś na uspokojenie i cierpliwie czekać i wierzyć...
slawojka

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-21, 8:34 am

jeżlei dziś był ŁKS przegrał... no przynajmniej nie wygrał... to bedzei nieprawde korzystnie :)

ps. YOOSHKY co sie dzieje z gdybaczem? bo jakoś nie otwiera mi sie :?
problematyk-ziom

Postprzez Sir 2006-05-21, 11:15 am

slawojka napisał(a):Końcówka sezonu zapowiada się baaardzo emocjonująco.

Natomiast ŁKS patrząc po tabeli ma w czterech ostatnich kolejkach spacerek (Heko [d], Finish [w], Radomiak [d] i Piast [w], no może Piast może realnie zagrozić, jeżeli będzie jeszcze potrzebował punktów do utrzymania, a w tej kwestii jak i w pozostałych największym naszym sprzymierzeńcem będzie Podbeskidzie, bo zarówno może odebrać punkty tym z czołówki, jak i sprawić, że Piast będzie musiał grać o pełną pulę.

ABSOLUTNIE SIĘ NIE ZGODZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Radomiak i Heko walczą o utrzymanie i nie zdziwiłbym sie jakby któras z tych druzyn wygrala..z ŁKS-em.

nie wolno się oglądać na innych tylko trzeba wygrywać mecz za meczem!
Sir

Postprzez laki 2006-05-21, 1:37 pm

Kpiną jest że wypowiadasz się nie znając sprawy i tematu bo o ile mi wiadomo to KLUBOWI nic nie udowodniono byłemu prezesowi anulowano zarzuty w prokuraturze więc gdzie jest klubu i jego wina ? A to że spocony JAŚIU z Warszafki tak rozdmuchał aferę to musieli znaleźć winnego i znaleźli !!! A żałosny to jest twój klubik który dwa razy przegrywa z PIASTEM w sezonie co nam się jeszcze w najnowszej histori nie zdarzyło żeby dwa razy z Zagłębiem przegrać !!! a na naszym stadionie to my przynajmiej mamy komplet siedlisk plastikowych oczym możecie jak narazie pomarzyć !!! no i oświetlenie bo miasto dba o klub !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolego Bodzio. Pamiętamy wszyscy w jakich okolicznościach Piast
awansował do drugiej ligi , cała seria rzutów karnych z kapelusza
w 90 min. a nawet 94min. A potem pamiętny mecz na Ludowym
2-0 w plecy i następny w Kietrzu 6-0 w plecy, to pokazało poziom
piłkarski jaki reprezentowaliście bez pomocy czarnej mafi. przez takich
jak wy Polska piłka to bagno, przez takich jak wy prawdziwym kibicom
odechciewa się chodzić na stadiony. Decyzja o odwołaniu się od kary
nałożonej przez PZPN to skandal i beszczelność. To my prawdziwi
polscy kibice, będący ze swoimi drużynami na dobre i złe powinniśmy się
odwołać. Bo kara powinna być tylko jedna Piast do A klasy. Na potwierdzenie tego co napisałem ostatni mecz na Ludowym i znowu
karny z kapelusza i zero reakcji sędziego w drugą strone przy
ewidentnych przewinieniach Piasta w polu karnym.
(ale cuż ręka rękę myje)
laki

Postprzez slawojka 2006-05-21, 5:06 pm

Sir napisał(a):
slawojka napisał(a):Końcówka sezonu zapowiada się baaardzo emocjonująco.

ABSOLUTNIE SIĘ NIE ZGODZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Radomiak i Heko walczą o utrzymanie i nie zdziwiłbym sie jakby któras z tych druzyn wygrala..z ŁKS-em.

Walczą ??? Są słabi, bardzo słabi - choćby dziś: HEKO - Polonia 0:3
więc na co tu liczyć? :roll:
Prędzej liczę na Finish który gra ambitnie do końca i dzis nieoczekiwanie zabrał 2 punkty Piastowi
Zgadzam się absolutnie w kwestii:
slawojka

Postprzez maras24 2006-05-21, 6:00 pm

Śląsk - ŁKS 0:0 :(:( tym sposobem ŁKS nas przeskakuje bo dwa razy w plecy z nimi a patrzac jakich ma ŁKS przeciwników a jakich my to bedzie bardzo ciężko niestety.
maras24

Postprzez Leyton 2006-05-21, 6:06 pm

Śląsk-ŁKS 0-0.
I wbrew pozorom nie jest to dla nas korzystny wynik. Biorąc pod uwagę "rozkład jazdy" ŁKS-u bardzo trudno bedzie powalczyć z nimi o 2 miejsce. Tym bardziej, że na zakończenie grają z wzorem uczciwości.... uczciwości na Śląsku ..... :evil:
Ciekawy "rozkład" ma za to Widzew: KSZO, Hydro, Jaga i Podbeskidzie :D
Leyton

Postprzez YOOSHKY 2006-05-21, 7:57 pm

Leyton napisał(a):Ciekawy "rozkład" ma za to Widzew: KSZO, Hydro, Jaga i Podbeskidzie :D

Na Widzew to ja juz przestalem "liczyc" ale kto wie? W tej kolejce 2 pkt odrobilismy.
Widzew 0:0 Górnik Polkowice
Ostatnio edytowano 2006-05-21, 8:04 pm przez YOOSHKY, łącznie edytowano 1 raz
YOOSHKY

Postprzez WOJTEK 2006-05-21, 8:02 pm

Patrząc na rozkład jazdy nasz i ŁKS nalezy bardzo żałować porażki z nimi u siebie. Ten mecz może (oby nie) zaważyć na końcowej tabeli.

Wszyscy do Polkowic !!
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna