mario1 napisał(a):wezcie nie straszcie
No a czemu Szatan tak rozpaczliwie potrzebuje Miasta jako akcjonariusza
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mario1 napisał(a):wezcie nie straszcie
zag23 napisał(a):Jak wiemy potrzebny jest nam napastnik. Zagłębie teraz ma jeszcze jedno wyjście zatrudnić na pół roku piłkarza bez kontraktu. Jest takich parum.in. Kamil Witkowski I zwolniony z Cracovii Kraków i on wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem. Kłus by miał w dodatku kolegę z dawnego zespołu.
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=6383
Oprócz niego są wolni: Łukasz Tumicz (ostatnio Jaga), Michał Chałbiński (ostatnio słaba Polonia W), Piotr Smolec (ostatnio Flota, kiedyś grał u nas), Daniel Grębowski (ostatnio KSZO), Frederico Moojen (Brazylijczyk, ostatnio GKP).
Tumicz i Chałbiński tez by się przydali. Co o tym myślicie
August napisał(a):mario1 napisał(a):wezcie nie straszcie
No a czemu Szatan tak rozpaczliwie potrzebuje Miasta jako akcjonariuszaObawiam się, że być może z powodów finansowych nie zakontraktowano napastnika
patrios91 napisał(a):Napewno z powodow finansowych,zreszta na glosowaniu o przejeciu akcji dowiedzielismy sie prawie wszystkiego. Prosba o pomoc i tyle w tym temacie. Nie placa pensji O tym nie wiedzialem. Zaczyna sie, a tak "wszyscy" "krytykuja moja krytyke". Szkoda,ze ci "wszyscy" sa zwiazani z "czterema scianami",a popieraja ich "znajomi"..niestety. Cudzyslow cos oznacza,zeby sie znowu kibice nie obrazali,ze to o nich
August napisał(a):Po pierwsze to PRAWIE wszystkiego nie oznacza, że wszystkiego. Osobiście jestem przygotowany na jeszcze jakieś "trupy z szafy". Po drugie brak transparentności w działaniu klubu to już norma więc nie zdziwię się jeśli są już kolejne zobowiązania w stosunku do zawodników. Ale to by oznaczało, że kondycja finanowsa jest gorsza niż nam się wydaje. A Szatan czeka na kasę Miasta aby pospłacać długi i nic więcej. Swoją drogą ciekawe na jakich warunkach pozyczył kasę klubowi czyli (niby) sam sobie. Ale tego się raczej nie dowiemy tak samo jak np. próżno szukać informacji o składzie Rady Nadzorczej.
W każdym razie na napastnika nie ma co liczyć.
patrios91 napisał(a):Juz wole brak "trupow",przynajmniej kadra nie bedzie przepelniona i poziom druzyny nie bedzie sie obnizal.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Juz wole brak "trupow",przynajmniej kadra nie bedzie przepelniona i poziom druzyny nie bedzie sie obnizal.
Ja się chyba starzeję. Oczywiście chodziło mi o niespodzianki o charakterze finansowym, a nie personalnym .
patrios91 napisał(a):August napisał(a):patrios91 napisał(a):Juz wole brak "trupow",przynajmniej kadra nie bedzie przepelniona i poziom druzyny nie bedzie sie obnizal.
Ja się chyba starzeję. Oczywiście chodziło mi o niespodzianki o charakterze finansowym, a nie personalnym .
Haha...no to ja sie chyba starzeje. Moze dlatego ze glowny temat jest troche inny. Mam nadzieje,ze trupow nie bedzie
Adam1906 napisał(a):24 marca 2010, 16:08:27 - maciejko
Sebastian Leszczak wolnym zawodnikiem
Polski Związek Piłki Nożnej zdecydował dziś, że Sebastian Leszczak jest wolnym zawodnikiem i może podpisać kontrakt z dowolnym klubem.
Leszczak w styczniu występował w sparingach Polonii Bytom. Wisła zdecydowała się wówczas zawiesić piłkarza na pół roku, twierdząc że zawodnika nadal obowiązywał kontrakt i uczestniczył w treningach bytomian bez zgody władz klubu.
18-letni Leszczak odwołał się od kary do odpowiedniego organu dyscyplinarnego Polskiego Związku Piłki Nożnej. Kilka dni temu Związkowy Trybunał Piłkarski uchylił rygor natychmiastowej wykonalności kary zawieszenia.
http://www.90minut.pl/news/119/news1190 ... ikiem.html
Młody, bo młody, ale... napastnik
emdżej napisał(a):Trzy gole w 24. meczach Młodej Ekstraklasy. Ale napadzior!
patrios91 napisał(a):Mloda Ekstraklasa to dla mnie bardzo niski poziom...udowadniaja to chocby sparingi ME z zespolami II i III ligi.
emdżej napisał(a):patrios91 napisał(a):Mloda Ekstraklasa to dla mnie bardzo niski poziom...udowadniaja to chocby sparingi ME z zespolami II i III ligi.
Tak pisałeś jeszcze miesiąc temu. A teraz uważasz, że powinniśmy zatrudnić napastnika, który w tej ME strzelał od święta?
Jak już wcześniej informowała Agencja ASInfo, Leszczak podjął treningi z Górnikiem Zabrze. - Na razie Sebastian będzie trenował z Górnikiem. Tam trenerem jest Adam Nawałka, który zna go jeszcze z czasów pracy w Wiśle, obserwuje jego karierę już od bardzo dawna. Stąd pomysł, by zawodnik trenował właśnie z zespołem z Zabrza. Ale czy to akurat będzie klub, z którym Sebastian podpisze kontrakt- nie wiadomo - zastrzega agent zawodnika.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników