Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez YOOSHKY 2010-02-19, 11:11 pm

Kawał świni bez honoru z tego Kowala.
Dziękuję Bogu że bezczelna, sprzedajna dziwka nie zagra w naszych barwach.
YOOSHKY

Postprzez Smazu 2010-02-19, 11:14 pm

Głos Rozsądku napisał(a):- W związku z ostatnimi artykułami, które pojawiły się na stronach internetowych, widząc jakie wywołały reakcje, oświadczam że nie przepraszałem kibiców Zagłębia - tłumaczy Marek Kowal, który wydał nawet specjalne oświadczenie dotyczące sprawy. - Cały artykuł uznaję za prowokację.

hahahahaha chyba przeniosę ten fragment do tematu "Dowcipy".Na prawdę mnie rozbawił :lol: :niezle:
Idzie do Zagłębia -> przeprasza Zagłębie -> nie chcą go w Zagłębiu -> nie przepraszał Zagłębia.
Kowal -> Szacunek , że jesteś na tyle mądry żeby się tak ośmieszać!Dawno nie spotkałem kogoś tak... oryginalnego :lol:
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez swiezy52 2010-02-19, 11:15 pm

Głos Rozsądku napisał(a):http://www.pogon.v.pl/news.php?id=17183

Napastnik Pogoni Marek Kowal wciąż szuka klubu. Wrócił z testów w Zagłębiu Sosnowiec i ponownie trenuje z Flotą Świnoujście. Po powrocie z Sosnowca odnosi się do swoich rzekomych przeprosin.

Kibice Pogoni mieli Kowalowi za złe, że na jednej z internetowych stron Zagłębia Sosnowiec publicznie przeprosił sosnowieckich kibiców. Portal zacytował napastnika, odnosząc się do jego zachowania w meczu z Zagłębiem. Animozje pomiędzy kibicami Zagłębia i Pogoni w połączeniu z wypowiedzą Kowala spowodowały lawinę negatywnych komentarzy.

- W związku z ostatnimi artykułami, które pojawiły się na stronach internetowych, widząc jakie wywołały reakcje, oświadczam że nie przepraszałem kibiców Zagłębia - tłumaczy Marek Kowal, który wydał nawet specjalne oświadczenie dotyczące sprawy. - Cały artykuł uznaję za prowokację.

Kowal dziękuje także szczecińskim kibicom za to, że pokazali mu źródło wypowiedzi.
- Dzięki naświetleniu sytuacji przez kibiców Pogoni, jako wychowanek znający wartość swoich klubowych barw, nie mogłem związać się z drużyną, której kibice palą nasze barwy i z nienależytym szacunkiem odnoszą się do naszego klubu i kibiców - mówi. - Sprawę Zagłębia uważam za zamkniętą.

Szkoda, że kibice Pogoni nie naświetlili mu sytuacji przed jego przyjazdem na testy do Sosnowca. Wtedy kibice Zagłębia zaoszczędziliby nerwów, a Zagłębie zaoszczędziłoby kilku tysięcy złotych wydanych na wycieczkę Kowala do Hiszpanii.

teraz tylko brakuje tego zeby ta SPRZEDAJNA k***a sprzedala paprykarzom nasza taktyke ktora napewno zalapala na zgrupowaniu w Hiszpanii... mam nadzieje ze trener przewidzial sytuacje w ktorej k***a mogla nie podpisac kontraktu i nie wtajemniczal go w te sprawy...
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez Adam1906 2010-02-19, 11:23 pm

Ja piermandolę :!: Co za chorągiewka z tego Kowala :lol: Prawda jest taka, że "cienki Bolek" jesteś paprykarzu. I na całe szczęście nie będzie śmierdzieć rybami na Ludowym :niezle: Sami widzicie, jakiego patałacha byśmy mieli w Sosnowcu. Najpierw przeprasza, a teraz ze strachu przed wpier.olem w Szczecinie zapiera się własnych słów :!: Po prostu Kowal jesteś :czerwona: MNIEJ NIŻ ZERO... Ps. O, nawet tytuł piosenki na karaoke znalazłem dla Kowala ;-)
Adam1906

Postprzez patrios91 2010-02-19, 11:26 pm

- W związku z ostatnimi artykułami, które pojawiły się na stronach internetowych, widząc jakie wywołały reakcje, oświadczam że nie przepraszałem kibiców Zagłębia - tłumaczy Marek Kowal, który wydał nawet specjalne oświadczenie dotyczące sprawy. - Cały artykuł uznaję za prowokację.

Kowal dziękuje także szczecińskim kibicom za to, że pokazali mu źródło wypowiedzi.
- Dzięki naświetleniu sytuacji przez kibiców Pogoni, jako wychowanek znający wartość swoich klubowych barw, nie mogłem związać się z drużyną, której kibice palą nasze barwy i z nienależytym szacunkiem odnoszą się do naszego klubu i kibiców - mówi. - Sprawę Zagłębia uważam za zamkniętą.

:lol: :lol: "Mniej niz zerooo.." :) :) :czerwona:
Zobaczcie komentarze kibicow Pogoni... -> http://www.pogon.v.pl/news-17183,Marek_ ... ml#comment
Ostatnio edytowano 2010-02-19, 11:31 pm przez patrios91, łącznie edytowano 2 razy
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez rossoneri 2010-02-19, 11:26 pm

MrCricket napisał(a):
rossoneri napisał(a):Bensz-Luczywek,Marek,Hosic,Strojek-Pajaczkowski,Klus,Lachowski,Lilo-Mysliwy,???
mysle ze ??? bedzie napastnikiem jakiego pozyskamy:)

???= Filipowicz 8)

to najgorszy scenariusz z wszystkich mozliwych:) wolalbym Jaronima:)
rossoneri

Postprzez August 2010-02-19, 11:33 pm

YOOSHKY napisał(a):Dziękuję Bogu że bezczelna, sprzedajna dziwka nie zagra w naszych barwach.

Yooshky. Mysle, że to uragające dla dziwki porównywać ją z Kowalem. Ale tym zachowaniem to on kupę wstydu paprykarzom przyniósł.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-02-19, 11:37 pm

August napisał(a):Yooshky. Mysle, że to uragające dla dziwki porównywać ją z Kowalem. Ale tym zachowaniem to on kupę wstydu paprykarzom przyniósł.

Paprykarze sami go jada w komentach do artykulu wiec skompromitowal sie na dwoch frontach. Co za szczescie ze go nie zakontraktowalismy. Dziwke to mozna chociaz wyru**ac,na Kowala nie mozna nawet spojrzec bo od razu idzie na wymioty.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez swiezy52 2010-02-19, 11:38 pm

August napisał(a):
YOOSHKY napisał(a):Dziękuję Bogu że bezczelna, sprzedajna dziwka nie zagra w naszych barwach.

Yooshky. Mysle, że to uragające dla dziwki porównywać ją z Kowalem. Ale tym zachowaniem to on kupę wstydu paprykarzom przyniósł.

paprykarzom?? zobacz ile sobie pokazujac jakim jest frajerem choragiewka ktora nim wiucha na kazda strone... zastanawia mnie fakt czy czasem chlopak nie zostal zmuszony do tego typu wypowiedzi... wazne ze wiadomosc o jego "doroslosci" idzie w swiat...
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez SO_1906 2010-02-19, 11:42 pm

swiezy52 napisał(a):
Głos Rozsądku napisał(a):http://www.pogon.v.pl/news.php?id=17183

Napastnik Pogoni Marek Kowal wciąż szuka klubu. Wrócił z testów w Zagłębiu Sosnowiec i ponownie trenuje z Flotą Świnoujście. Po powrocie z Sosnowca odnosi się do swoich rzekomych przeprosin.

Kibice Pogoni mieli Kowalowi za złe, że na jednej z internetowych stron Zagłębia Sosnowiec publicznie przeprosił sosnowieckich kibiców. Portal zacytował napastnika, odnosząc się do jego zachowania w meczu z Zagłębiem. Animozje pomiędzy kibicami Zagłębia i Pogoni w połączeniu z wypowiedzą Kowala spowodowały lawinę negatywnych komentarzy.

Szkoda, że kibice Pogoni nie naświetlili mu sytuacji przed jego przyjazdem na testy do Sosnowca. Wtedy kibice Zagłębia zaoszczędziliby nerwów, a Zagłębie zaoszczędziłoby kilku tysięcy złotych wydanych na wycieczkę Kowala do Hiszpanii.

teraz tylko brakuje tego zeby ta SPRZEDAJNA k***a sprzedala paprykarzom nasza taktyke ktora napewno zalapala na zgrupowaniu w Hiszpanii... mam nadzieje ze trener przewidzial sytuacje w ktorej k***a mogla nie podpisac kontraktu i nie wtajemniczal go w te sprawy...

Ty mu jeszcze podsuwaj ten pomysł....
SO_1906

Postprzez August 2010-02-19, 11:46 pm

swiezy52 napisał(a):paprykarzom?? zobacz ile sobie pokazujac jakim jest frajerem choragiewka ktora nim wiucha na kazda strone... zastanawia mnie fakt czy czasem chlopak nie zostal zmuszony do tego typu wypowiedzi... wazne ze wiadomosc o jego "doroslosci" idzie w swiat...

Owszem paprykarzom. Wszak jest wychowankiem Pogoni i pochodzi ze Szczecina. Jeśli dał się namówić na tego typy wypowiedź , pokazał tylko ze jest facetem bez jaj.
August

Postprzez emdżej 2010-02-20, 8:43 am

Kowala można teraz postawić obok takiej pani stojącej przy drodze i będzie zagadka typu: "znajdź różnicę". Tylko czy jakaś się znajdzie oprócz płci?
emdżej

Postprzez August 2010-02-20, 8:47 am

emdżej napisał(a):Kowala można teraz postawić obok takiej pani stojącej przy drodze i będzie zagadka typu: "znajdź różnicę". Tylko czy jakaś się znajdzie oprócz płci?

A dlaczego ma się nie znaleźć ? Czemu ta Pani nie może być bardziej uczciwym człowiekiem od nadmorskiej glisty ?
August

Postprzez dziejus 2010-02-20, 2:12 pm

A ja jestem ciekawy co autor sprowadzenia go na testy do Zagłębia miał na myśli.Czekamy prezesie :redface:
dziejus

Postprzez August 2010-02-20, 2:34 pm

dziejus napisał(a):A ja jestem ciekawy co autor sprowadzenia go na testy do Zagłębia miał na myśli.Czekamy prezesie :redface:

Prezes akurat mógł nie wiedzieć o osiągnięciach muzycznych Kowala więc tutaj bym się go nie czepiał. Natomiast rozsądną była decyzja o tym aby go nie kontraktować. Trochę szkoda, że po Hiszpanii a nie przed.
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna