maniek-75-75 napisał(a):tylko że przegrywała wszystko co możliwe....
Oj nie tam. Tu się z kolegą nie zgodzę. Można było przegrać więcej
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
maniek-75-75 napisał(a):tylko że przegrywała wszystko co możliwe....
patrios91 napisał(a):Jak dla mnie sprawa Kowala jest przesadzona chyba ze przyznamy sie do bledu jakim byly darmowe wakacje Kowala. Jakos narazie nic nie pokazuje,nie mowiac juz o strzelaniu bramek(glowny
obowiazek nowego napadziora). Znowu gafy w ciagu tych 2 tygodni... Lepiej przyznac sie do bledu niz pozniej zalowac zatrudnienia kogos kto sie nie nadaje,bynajmniej do celu jakim jest strzelanie bramek.
pyla napisał(a):Patrios do jakiego błędu mamy się przyznawac przeciez ten Kowal dopiero pare dni trenuje z nami a zagrał kilka minut to kiedy te bramki mial strzelac ,a tak naprawde czytajac niektore posty można wpaśc w depresje /transfery do kitu,płacz o Masarczyka sumujac wszystko BE/ ludzie troche więcej optymizmu![]()
django napisał(a):Ten Kowal trenuje z zespołem parenaście dni
turku napisał(a):powinien pyknąć zis minimum jedną bramkę.django napisał(a):Ten Kowal trenuje z zespołem parenaście dni
patrios91 napisał(a):Pyknal 2 razy po 2 bramki II ligowcom, a Kowal nie umie strzelic okregowce hiszpanskiej. Skoro jest niesmialy to nie wroze mu przyszlosci w sporcie bo zawsze towarzyszy mu widownia"Spiewac kazdy moze troche lepiej,a czasem troche gorzej"
Pyla masz cos wspolnego z klubem bo za bardzo faworyzujesz poczynania zarzadu...tak tylko pytam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników