Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez kiboll 2010-01-19, 12:00 am

swiezy52 napisał(a):
kiboll napisał(a):Tylko jednego na 100%

co tylko jednego?? rozwin swoja wypowiedz... a no i skad taka pewna informacja ze tylko jednego...

Tylko jednego piłkarza chca jeszcze zakontraktowac kolego a moze byc i tak ze wcale / Gdzies tak wypowiadal sie Hytry chyba w Faktach Sportowych zycie pokaze ale na 100% bedzie to jeden piłkarz i wedlug mnie bedzie to Grybos
kiboll

Postprzez patrios91 2010-01-19, 12:15 am

Zobaczymy ktory pokaze sie z jak najlepszej strony. Grybos juz pokazal na co go stac,mam nadzieje ze pokaze to ponownie w sobotnim sparingu. Skoro Arifovic twierdzi ze w Radzionkowie zawinili dzialacze,to moze pokaze nam cos ciekawego jesli zagra z Pelikanem. Ja osobiscie i tak nie jestem przychylnie nastawiony do tego pilkarza. Boisko zweryfikuje.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez kiboll 2010-01-19, 12:54 am

Panowie Grybos ma Zagłębie w sercu kibicuje nam przyjezdza na testy z usmiechem i z nadzieja
na szanse jaką czeka ze wystapi unas ! ja jestem za nim swoje pokaze zobaczycie . A co do Arifovic no panowie odsyłam na forum Radzionkowa co pisza kibice ktorzy byli na sparingu jak on gral chyba nie poszło o kontrakt a raczej oto ze grał tak jakby nie grał:) co zauwazyli i podsumowali rowniez Kibice RR wiadomo zarzad menadzerowie roznie moga krecic przy konkraktach ale Kibice zawsze jakas ta gre ocenia tez ;) Kibice Ruchu ocenili go bardzo bardzo negatywnie.
kiboll

Postprzez zaglebie123 2010-01-19, 1:13 am

patrios91 pojechać to możesz swoją s...ą :!: Pytam gdzie te kluby Grybosia ty "ALFO I OMEGO" ? ? ? Co ten chłop potrafi to zobaczysz w sobotę !!! Przypomina mi się Przebój Budki Suflera 0 ! czyli NIC :!: :!: :!:

edit (Lucas): Fundujemy odpoczynek (od forum) na koszt serwisu. Chamstwo nie bedzie tolerowane.
zaglebie123

Postprzez patrios91 2010-01-19, 1:49 am

zaglebie123 napisał(a):patrios91 pojechać to możesz swoją s...ą :!: Pytam gdzie te kluby Grybosia ty "ALFO I OMEGO" ? ? ? Co ten chłop potrafi to zobaczysz w sobotę !!! Przypomina mi się Przebój Budki Suflera 0 ! czyli NIC :!: :!: :!:

Widze ze kolega bardzo chce bana,bo ode mnie moglby dostac najwyzej po mordzie. Czekam na reakcje admina. Bez komentarza.

YOOSHKY napisał(a):
patrios91 napisał(a):Jutro w klubie powinien pojawic sie Lilo. Yooshky moze jakis wywiad ;-) ?

Wywiad miał być już wczoraj ale jak stwierdził menago, Lilo był baaaardzo zmęczony że nawet na fotkę nie dało się z nim umówić.

Na to czekalem ;-) -> http://www.zaglebie.eu/z-brazylii-do-so ... 2_247.html Widze ze zmieniles formule wywiadu. Podczas rozmowy pojawiaja sie urywki z treningow pilkarza. Swietnie to wszystko wyglada,jak wywiady z pilkarzami w telewizji. Lilo-sympatyczny gosc... ;-) Mysle ze to udany tranfer,a boisko potwierdzi moje przemyslenia.

Stal Sandeco bez Ireneusza Grybosia

Ireneusz Gryboś, napastnik II-ligowej Stali Sandeco rozpoczął treningi w Zagłębiu Sosnowiec (II liga, gr. zachodnia). To już drugie w krótkim czasie testy napastnika w tym klubie.

Zagłebie Sosnowiec przypomniało sobie o napastniku Stali Sandeco Rzeszów.

Przed nowym rokiem w dwóch sparingach strzelił 4 gole dla zagłębiaków, ale do konkretnych rozmów transferowych nie doszło. Kilka dni temu do Stali wpłynęło kolejne zaproszenie.

– Docelowo mam być w Zagłębiu do soboty, na kiedy zaplanowany jest sparing z Pelikanem Łowicz – mówi zawodnik.

– Tym razem sprawy powinny się szybciej wyjaśnić. Słyszałem, że szefowie Stali i Zagłębia zbliżyli się w kwestiach finansowych. Sądzę, że w ciągu dwóch-czterech dni powinno być jasne, gdzie ostatecznie zagram wiosną.
-> http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /216379692
Czyzby juz ewentualne rozmowy tranferowe zostaly rozpoczete....? Oby tak ;-)
patrios91

Postprzez dziejus 2010-01-19, 8:09 am

Grybos i tylko On!!Arifovic to typowy najemnik ktory za porzadna kase moze grac w przyzakladowej lidze szóstek.Irkowi widac ze bardzo zalezy na grze w Zagłębiu i uparcie dazy do celu.Wlasnie ten góralski charakter moze nam pomóc w awansie.Do tego jest NASZ a nie importowany.
dziejus

Postprzez flex 2010-01-19, 10:35 am

kiboll napisał(a):Panowie Grybos ma Zagłębie w sercu kibicuje nam przyjezdza na testy z usmiechem i z nadzieja
na szanse jaką czeka ze wystapi unas !

Właśnie tego się obawiam, ostatnie przymiarki do transferów wyglądały tak, że Ci którym na grze w Zagłębiu zależało i manifestowali swoją miłość do Zagłębia ostatecznie w Zagłębiu nie grali. Wiem, że liczy się to co zawodnik prezentuje na boisku oraz względy finansowe, ale jak widać coś jest na rzeczy.
flex
Administrator

Postprzez MrCricket 2010-01-19, 6:26 pm

Myślę, że miejsce jest tylko dla jednego napastnika, a z drugim raczej się pożegnamy. Niech zostanie ten który lepiej spisze się na testach i bardziej będzie pasował do koncepcji Pierścienia. Mamy tylu piłkarzy ofensywnych, że nie ma sensu zatrudniać obu i potem niektórych solidnych grajków wysyłać na trybuny. To się mija z celem.
MrCricket

Postprzez patrios91 2010-01-19, 6:56 pm

Mi chodzi po glowie jedna mysl. Gdyby obaj sie sprawdzili,a Mysliwy nie pokazal nic szczegolnego w sparingach to Arifovic zastapi Mysliwego. Taka mi mysl chodzi po glowie,ale licze ze Krzysiek wroci do formy z poprzedniego sezonu. Grybos jest zawodnikiem,ktory udowadnia na co go stac na boisku i nie ukrywa sympatii do naszego klubu. Czego chciec wiecej ?
patrios91

Postprzez August 2010-01-19, 7:07 pm

patrios91 napisał(a):Mi chodzi po glowie jedna mysl. Gdyby obaj sie sprawdzili,a Mysliwy nie pokazal nic szczegolnego w sparingach to Arifovic zastapi Mysliwego.

Ciekawa koncepcja. I chyba całkiem nie taka nierealna.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-01-19, 7:13 pm

Ensar Arifović uciekł z Radzionkowa do Sosnowca

Ensar Arifović miał grać w Radzionkowie, ale ostatecznie wylądował na poniedziałkowym treningu Zagłębia. W Sosnowcu pojawił się także napastnik Stali Rzeszów oraz młody bramkarz Hetmana Zamość.
Bośniak liczył na to, że wiosną będzie grał w drużynie lidera grupy zachodniej drugiej ligi. Trenował z Ruchem, wziął też udział w zremisowanym meczu z MKS Myszków. - To dobry piłkarz, ale mamy w składzie lepszych, więc rezygnujemy z niego - mówił szkoleniowiec Cidrów Rafał Górak. Sam zawodnik inaczej tłumaczy brak angażu: - Byłem już dogadany w Radzionkowie, ale zaczęli obniżać sumę kontraktu, więc uciekłem stamtąd - mówi. Ugościł go rodak Dżenan Hosić, który jest piłkarzem Zagłębia. Przy okazji Arifović otrzymał zgodę na treningi z drużyną. Kto wie, czy nie zakończą się podpisaniem kontraktu, bo w Sosnowcu szukają właśnie napastnika.

O podpisanie kontraktu powalczy Ireneusz Gryboś, który dopiero w poniedziałek rano otrzymał zgodę Stali Rzeszów na testy w Zagłębiu. Natychmiast wsiadł w samochód i zdążył do Sosnowca na popołudniowy trening. - Nie ukrywam, że jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy. To dopiero początek drogi, bo oba kluby muszą się jeszcze dogadać w sprawie transferu. O swoją formę jestem spokojny, bo wiem na co mnie stać - mówi Gryboś. Nie wiadomo, jak długo piłkarz będzie mógł trenować w Sosnowcu. On sam liczy na to, że zostanie do końca tygodnia i weźmie udział w sobotnim sparingu z Pelikanem Łowicz.

W poniedziałkowych zajęciach brał też udział młody bramkarz przeżywającego problemy finansowe Hetmana Zamość. Zagłębie zainteresowało się Mateuszem Prusem, bo zebrał doskonałe recenzje za mecz Pucharu Polski z Wisłą Kraków. - W Hetmanie nie trenowaliśmy od zakończenia rundy jesiennej, dlatego muszę się trochę oswoić z piłką. Podobają mi się treningi w Zagłębiu i współpraca z trenerem bramkarzy Grzegorzem Kurdzielem. Zostanę na testach do końca tygodnia - mówi Prus.

- Na pewno nie będę oceniał poszczególnych zawodników po dwóch treningach. Mamy stosunkowo dużo czasu na sprawdzenie ich umiejętności i myślę, że wiarygodne wnioski będzie można wyciągnąć pod koniec tygodnia - twierdzi trener Zagłębia Piotr Pierścionek.
-> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... -sosnowca/

Mam taka uwage.Zaglebie sprawdza mlodych zawodnikow. Kiedys wspominalem o jednym utalentowanym mlodym zawodniku,Rafal Kycko z Hetmana. Widzialem go na meczu z Elblagiem. Moze warto zaprosic na male testy.
patrios91

Postprzez mariusz76 2010-01-19, 9:37 pm

Moje zdanie jest takie że jeśli nas stać na niego to go brać... (Ensar Arifović) według mnie jest to porządny napastnik... a i odbuduje się szybko bo miał zawsze ciąg na bramkę.
Ostatnio edytowano 2010-01-19, 10:07 pm przez mariusz76, łącznie edytowano 1 raz
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez turku 2010-01-19, 9:47 pm

dziejus napisał(a):Grybos i tylko On!!Arifovic to typowy najemnik ktory za porzadna kase moze grac w przyzakladowej lidze szóstek

Na tym poziomie rozgrywkowym 99% zawodników to najemnicy. Nie stać ich na to by wybierać kluby sercem. Portfel jest ważniejszy. Muszą przecież utrzymać siebie oraz rodzinę i zarobić na niepewną przyszłość po zakończeniu kariery.
Najważniejsze jest to by swój zawód wykonywali profesjonalnie i dając z siebie wszystko pomagali klubowi. A czy będą to robić dlatego że kochają Zagłębie czy tylko dlatego że dostają za to kupę kasy to już mnie nie obchodzi.
turku

Postprzez Wiara_ZS 2010-01-19, 9:54 pm

mariusz76 napisał(a):Moje zdanie jest takie że jeśli nas stać na niego to go brać... (Ensar Arifović) według mnie jest to porządny napastnik... a i odbuduje się szybko bo bo miał zawsze ciąg na bramkę.

Na pewno nas stać ;-) ale Ensar musi się pokażać z dobrej strony na testach żeby przekonał Pierścionka do siebie,u nas nie ma się opierdalania,ale jak pisałem wcześniej Arifovic mnie nie przekonuje,czekam tylko na to jak podpisze z nami kontrakt Gryboś i skład będzie uzupełniony,i wiosną możemy walczyć o I Ligę :niezle: ;-) !
Wiara_ZS

Postprzez bari 2010-01-19, 10:03 pm

Wydaje mi się, że ten Gryboś to będzie totalna klapa i że jest zawodnikiem sparingowym, a to że "kocha" Zagłębie (jak opowiada wszędzie), dziwicie się? ma szansę dostać się do dobrego klubu więc to najlepsza droga. Najlepiej to byłoby sprawdzić go nie z jakimś Pniowkiem tylko przynajmniej I ligowym zespołem i nie w jednym lecz chociaż w dwóch sparingach.
bari

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna