czarodziej napisał(a):Żenada z tymi kibicowskimi gierkami. Mecz super, doskonałe zaangażowanie i pełny szacunek dla Naszych reprezentantów. Brawa dla ludzi którzy chcieli prowadzić doping, a ten uciszający ich motłoch niech jeździ po pierdziszewach. Tam na pewno wśród lokalnych kibiców będą wzbudzać niepojęty strach i szacunek. Znowu będą zapełniali trybuny i pieniądze które wydawali na dalekie wyjazdy konsumowani w podrzędnych budkach z piwem. Liczę, że może Zagłębie odbuduje sobie w końcu markę i kibice którzy przestali przychodzić na mecze zaczną wracać na stadion.
Po c*** się spinasz?
Ten Motłoch przez lata tworzył atmosferę na ludowym, zaprzeczysz? Napiszesz że była byle jaka,zła? Ok, Tylko przypomnij sobie jak stałeś z tym motłochem ramię w ramię i wołałeś DUMA! BRATERSTWO!.
My będziemy jeździć nie po "pierdziszewach" a po mniejszych miejscowościach Zagłębia Dąbrowskiego w których mieszkają nasi bracia-inni kibice. Obrażając ich miejscowość pokazujesz swoją inteligencję.Jestem ciekaw czy miałbyś odwagę komukolwiek z Tych miejscowości powiedzieć w twarz że mieszka w "pierdziszewie"?
No i najważniejsze gdzie byłeś drogi czarodzieju gdy Zagłębie grało w Toruniu? Czemu nie zorganizowaliście sobie wyjazdu? Wszak turoń to nie żadne "pierdziszewo' a miasto Wojewódzkie..
Co do szacunku i strachu u mieszkańców miejsc które odwiedzimy, możesz być pewny że zrobione zostanie wszystko by pokazać pozytywną energię kibicowksiego stylu życia...
Co do przepijania pieniędzy to chciałem powiedzieć że FANATYCY na mecz przychodzili trzeźwi by dopingować drużynę,na wyjazdy jeździ się na mecz nie na melanż.. Upijają się i robią syf janusze,ludzie którzy nie mają pojęcia o życiu!
Obrażasz kibiców,ludzi a uważasz się za kulturalnego,światłego człowieka,który jest lepszy od innych? Powiedz proszę w czym Ty jesteś taki lepszy? Jesteś anonimowy ale to nie znaczy że masz prawo komukolwiek ubliżać.
Co do zapełniania trybun, wiesz może kto rozklejał plakaty? nakręcał ludzi na mecze przez ostatnie lata? No właśnie..to byli Ci którzy teraz są przez takich jak Ty obrażani, ciekawe kto ich zastąpi.. Może Ty?
Powiedz mi prosze gdzie byłeś gdy było spotkanie w Warce, w Pubie sportowym?
Odpisz proszę, bo jestem bardzo ciekaw.. Jeśli boisz się kompromitacji to napisz PW. Choć wątpię żebyś to zrobił i pewnie będzie coś w stylu"Nie będę dyskutował z ...(i tu padnie fajny epitet)".
Mimo wszystko pozdrawiam,bo jeśli chodziłeś na Ludowy regularnie to pewnie nie raz staliśmy koło siebie i zdzieraliśmy razem Gardła..
Co do samego meczu to jest nadzieja na utrzymanie, może nawet środek tabeli,o ile chłopaki się zgrają i będą grac z ambicją.