Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MiChAs089 napisał(a):ej przed samym meczem będa sprzedawać biletybo byłem w sklepie zagłębnia ale tylko w kasach
MiChAs089 napisał(a):w Sklepie kibica byłem i mi powiedzieli że tylko w kasach i teraz nie wiem czy przed samym meczem będą sprzedawać ;/
legia1990 napisał(a):WSZYSCY NA LUDOWYYYYYY BEZ WYJĄTKÓW. OJCOWIE BIERZCIE SYNÓW!!!!!! MATKI BIERZCIE CÓRKI!!!! I NA LUDOWYYYY!!!!! DOPING MUSI BYĆ!!!!!!! LALALALALAL ZAGŁĘBIE GOLLLLLL![]()
![]()
![]()
![]()
artur78 napisał(a):Obym się mylił ale myślę że jutro nie przyjdzie więcej ludzi jak 2 tyś. a nawet nie wiem czy tyle przyjdzie i nie piszcie bzdur że wakacje,bo przy takiej liczbie mieszkańców jakie ma Zagłębie Dąbrowskie frekwencja nie powinna schodzić poniżej 5 tyś przykre to ale niestety prawdziwe.
MiChAs089 napisał(a):jak co mecz wszyscy piszemy że wszyscy na Ludowy wszyszcy na Ludowy a ilu nas jest widać co mecz Żenada prawdziwi kibice zawsze przyjdą inni mogą mieć prace itp ale co z innymiwolą chlać gdzies pod kioskiem albo sziedziec w kapciach przed monitorem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników