Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):Gdy hanys zza Brynicy zamknął stadion,kibice pokazali poprzez marsze,protesty i doping w błocie po kostki,że potrafią się znależć w tej trudnej chwili.Tego samego oczekiwałem od piłkarzyTzn.oczekiwałem że ta złość piłkarska i chęć udowodnienia wszystkim,że trudno nas złamać,rozniesie wszystkie napotkane po drodze drużyny.To co zobaczyłem na telebimie,zaprzeczało temu wszystkiemu
Rozkapryszone małolatki(z całym szacunkiem dla małolatów).Tak przedstawiają sie nasze "gwiazdeczki".Dla dobra i naprawy sytuacji gotowy jestem iść i protestować czy też prosić w każde miejsce w kraju.Dla tych cwaniaczkow nawet mi się nie chce palcem kiwnąć.Nie chce im dać powodu do żartów i kpin z tych niepoprawnych oszołomów,którzy sie kibicami zwią.
dagobert napisał(a):grajkowie mają gdzieś nasz doping - oni reagują tylko na szelest banknotów
CZEKO22I16 napisał(a):Brawo trenerze za wybranie w ataku Jaromina![]()
Ale może jakaś odmiana losu.
Smazu napisał(a):Co za dziwny przypadek , że teraz gdy już jest po awansie chłopaki zaczynają grać na prawdę... jakiś cud![]()
Smazu napisał(a):Co za dziwny przypadek , że teraz gdy już jest po awansie chłopaki zaczynają grać na prawdę... jakiś cud![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników