Marek Chojnacki - były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marek Chojnacki - trener Zagłębia

Postprzez swiezy52 2010-05-29, 6:21 pm

August napisał(a):
dardawsz1 napisał(a):A dlaczego p. Chojnacki stawia pan teraz na Prusa ?
To tak się buduje Zagłębie na przyszły sezon ?

A na kogo ma stawiać ? Na Benasza, któremu kończy się za miesiąc kontrakt ?

no mozna bylo by sie zastanowic... Bensz, fakt konczy mu sie kontrakt ale jest przynajmniej prawdopodobienstwo ze go przedluzy czego nie mozna powiedziec o Prusie... mnie tez dziwi fakt ze miedzy slupkami stoi Prus.
nawet jesli Bensz jest w dolku to te pare meczy mogly by go z niego wyciagnac, nie ma przeciez pewnosci ze odejdzie
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez patrios91 2010-05-29, 6:37 pm

Persymona napisał(a):
patrios91 napisał(a):To juz widze jaki z niego trener i dlaczego Platka Zaglebie nie zatrdunilo. Dlaczego ? Bo byl tanszy,a dla wlodarzy tylko pieniadze sie licza,a nie umiejetnosci. Ciekaw jestem kiedy poleci z posady i ile Zaglebie bedzie musialo wydac znowu kasy za rozwiazanie kontraktu skoro jest on do 2011.

Jesli dla Ciebie Płatek ma lepszy warsztat i umiejętności trenerskie od Chojnackiego to gratuluje znajomości wiedzy piłkarskiej.

Gratuluje Tobie znajomosci wiedzy pilkarskiej. Chojnacki raczej ma warsztat prowadzenia klubow z nizszych lig,bo w wyzszych automatycznie tracil posade. Jedyne udane sezony trenerskie mial z Łksem w tym wprowadzajac go do Ekstraklasy. Natomiast Platek mial jakies doswiadczenie w Niemczech jako asystent,pozniej w Polsce. Gdy otrzymal propozycje objecia pierwszego zespolu Jagielloni awansowal z nia do Ekstraklasy,a sezon pozniej zajal 9te miejsce w Ekstraklasie i to z podobna sytuacja finansowa jak w Zaglebiu. Jako trener wedlug mnie ma lepszy "warsztat" trenerski od Chojnackiego.

Chojnacki stawia na Prusa bo jakby nie on to juz by polecial z posady w Zaglebiu. ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez emdżej 2010-05-30, 10:42 am

Stawia na Prusa, bo jakby nie było jest on jeszcze naszym piłkarzem. To może w Legii Mucha też miał całą wiosnę spędzić na ławce? Odsuwanie piłkarza od gry tylko dlatego, że ma już kontrakt z innym zespołem to jest chamstwo. A my nie jesteśmy Polonią Bytom.
emdżej

Postprzez dziejus 2010-05-30, 6:53 pm

A swoją droga to z obsadą bramkarza bedziemy mieć kłopot.Z napastnikami jeszcze większy ale z prezesem to już będzie MEGA KŁOPOT :twisted: Mam takie wewnętrzne przeświadczenie że wraz z odejściem tego nieudacznika do klubu powrócilaby normalność i chociaż mała dawka szczęścia którego nam brakuje :kiepsko:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-05-30, 7:09 pm

dziejus napisał(a):A swoją droga to z obsadą bramkarza bedziemy mieć kłopot.Z napastnikami jeszcze większy ale z prezesem to już będzie MEGA KŁOPOT :twisted: Mam takie wewnętrzne przeświadczenie że wraz z odejściem tego nieudacznika do klubu powrócilaby normalność i chociaż mała dawka szczęścia którego nam brakuje :kiepsko:

Ja mam 100%centowe przekonanie,ze jak ten pajac odejdzie to klub zacznie normalnie funkcjonowac,a polityka transferowa wreszcie zacznie funkcjonowac i sponsoring rowniez. Nie rozumiem czemu jeszcze jest na stolku...czemu jeszcze rujnuje ten klub? Why ?

Wszystko zalezy od tego czy Bensz przedluzy kontrakt. Napastnikow najlepiej znalezc po statystykach,a nie uda sie albo sie nie uda. Wraca Bernas,Wsiubiak i mamy Grunta,o ile ten kretyn prezesina go nie sprzeda za marne grosze. Brakuje tylko 2,3 koksow w napadzie.
patrios91

Postprzez SO_1906 2010-05-30, 9:05 pm

patrios91 napisał(a):
dziejus napisał(a):A swoją droga to z obsadą bramkarza bedziemy mieć kłopot.Z napastnikami jeszcze większy ale z prezesem to już będzie MEGA KŁOPOT :twisted: Mam takie wewnętrzne przeświadczenie że wraz z odejściem tego nieudacznika do klubu powrócilaby normalność i chociaż mała dawka szczęścia którego nam brakuje :kiepsko:

Ja mam 100%centowe przekonanie,ze jak ten pajac odejdzie to klub zacznie normalnie funkcjonowac,a polityka transferowa wreszcie zacznie funkcjonowac i sponsoring rowniez. Nie rozumiem czemu jeszcze jest na stolku...czemu jeszcze rujnuje ten klub? Why ?

Wszystko zalezy od tego czy Bensz przedluzy kontrakt. Napastnikow najlepiej znalezc po statystykach,a nie uda sie albo sie nie uda. Wraca Bernas,Wsiubiak i mamy Grunta,o ile ten kretyn prezesina go nie sprzeda za marne grosze. Brakuje tylko 2,3 koksow w napadzie.

Wspominając o zakupach napastników to ten koleś mnie bardzo zainteresował...: http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=5612&id_sezon=75
SO_1906

Postprzez patrios91 2010-05-30, 11:41 pm

SO_1906 napisał(a):Wspominając o zakupach napastników to ten koleś mnie bardzo zainteresował...: http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=5612&id_sezon=75

Za duzo karniakow ;-) Ja juz mam swoja liste transferowa od III ligi zaczynajac wiec czekam tylko na ruchy personalne w zarzadzie.
patrios91

Postprzez PawełK 2010-05-31, 5:59 am

patrios91 napisał(a):
SO_1906 napisał(a):Wspominając o zakupach napastników to ten koleś mnie bardzo zainteresował...: http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=5612&id_sezon=75

Za duzo karniakow ;-) Ja juz mam swoja liste transferowa od III ligi zaczynajac wiec czekam tylko na ruchy personalne w zarzadzie.

Czyli zostaniesz nowym prezesem Zagłębia?
PawełK
pyszałek

Postprzez patrios91 2010-05-31, 12:07 pm

PawełK napisał(a):Czyli zostaniesz nowym prezesem Zagłębia?

Tak marze o tym...a moja prawa reka bedzie Hytry.
patrios91

Postprzez August 2010-05-31, 12:24 pm

patrios91 napisał(a):
PawełK napisał(a):Czyli zostaniesz nowym prezesem Zagłębia?

Tak marze o tym...a moja prawa reka bedzie Hytry.

A sądziłem, że będzie o mnie pamiętał :redface:
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Qcu20 2010-05-31, 3:10 pm

Prusowi też się kończy :)

Ale jakby co to są jeszcze młodsze roczniki, może Pan Grzegorz Kurdziel stanie w razie czego :D? :lol:
Qcu20

Postprzez patrios91 2010-05-31, 3:52 pm

Qcu20 napisał(a):Prusowi też się kończy :)

Ale jakby co to są jeszcze młodsze roczniki, może Pan Grzegorz Kurdziel stanie w razie czego :D? :lol:

Prus odchodzi do Rody. Pan Grzegorz niech szuka nowego bramkarza,bo Benszowi z przyspieszeniem kontraktu sie nie spieszy. Zreszta podajcie nazwisko jednego pilkarza,ktoremu sie spieszy z przedluzeniem kontraktu w Zaglebiu? Kontrakty przedluza sie w odstepie nie mniejszym niz pol roku czasu do wygasniecia...ale przeciez nasz prezes to geniusz i specjalista :-) Chojnacki bedzie mial cos do powiedzienia w sprawie transferow czy moze ma wywalczyc awans podobna kaszana co w zeszlym sezonie grala? Wiem! Dostanie wszystkich darmowych graczy,ktorzy nie wezma wiecej niz 1000 zl wiec z tak szerokiej kadry bedzie musial awansowac bo inaczej czeka go los Pierscionka.
patrios91

Postprzez Cygan 2010-08-19, 8:15 am

dawno nie wypowiadalem sie na forum,ale teraz to zmienie:

po pierwsze: Chojnacki to żaden trener: wy........j

To że mu się raz udało z juniorami ŁKS - to zasługa tego, że to ikona ŁKS i oni ambicjonalnie grali
ON NIE ZROBI TU NIC DOBREGO!!!!!!

Płatek powinien być trenerem, ale Chojnacki był tańszy.......

To co on potrafi spierd...ć to chyba inny laik nie umie:

LILO odblokował się na końcówke tamtego sezonu (po odejściu Pierścionka), a w tak łatwym okresie przygotowawczym JAK LETNI (zimowy o wiele trudniejszy) pan Marek CH. nie potrafił utrzymać formy jego!
Dawid grA na lewej, choc to prawy pomocnik
transfery - padak
Pozbycie się Pacha - największy błąd - jakoś Chojniczanka mogła go zatrudnić i kilku innch: Lenart Jakosz itp, którzy nie sa tani! Ale to procentuje : 6 doświadzconych i reszta młodzież.
Będziemy przegrywać i grać BRZYDKI futbol -przy taki marnym trenerze - wspomnicie moje słowa.........
Podziekujmy więc na następnym meczu temu panu, bo zaufajcie:

Z CHOJNACKI CO NAJWYŻEJ MOŻEMY MUCHE W UBIKACJI UBIĆ!!!
Cygan

Postprzez patrios91 2010-08-19, 9:05 am

Pierscionek tez byl niby zadnym trenerem,Kudyba,Copjak tez. Dla mnie 80% sukcesu to druzyna,a 20% to trener.
patrios91

Postprzez August 2010-08-19, 9:08 am

patrios91 napisał(a):Pierscionek tez byl niby zadnym trenerem,Kudyba,Copjak tez. Dla mnie 80% sukcesu to druzyna,a 20% to trener.

Myślę, że więcej niż 20% ponieważ to Chojnacki decydował o kształcie tej drużyny. Wszystkich ostatnich 4 trenerów zatrudnił Hytry. I cała czwórka to miernoty.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna