Wielki Piast

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Leyton 2003-05-26, 10:24 pm

Bylem na wiekszosci spotkan Piasta w tym sezonie i na dwoch wyjazdach w Opolu i Kietrzu.(brak czasu kompletnie)
Uwazam ze 90% tych meczy bylo ustawionych, glownie przez sedziego. Opole to juz byla taka szopka, w sumie tego sie nie da opisac, tam trzeba bylo byc - karne, kartki ,wszystko z kapelusza.
W Kietrzu sedzia tez byl IMHO kupiony, ale po 3:0 dal sobie juz spokoj, gdyz nic juz zrobic nie mogl.
Mecz z MK, pilkarze sie podlozyli.
Mecz z Odra to samo.
Czy Wy nie widzicie tego wszystkiego, nie jest Wam wstyd. Walczycie na slowa z Zaglebiem. Po co ?
Piast jest po prostu bardzo słaby jak na takie wyniki. Przeciez na tych meczach naprawde niewiele sie dzieje. Tylko karne.
Jestem kibicem Piasta tak od 1983 roku, wiele juz widzialem, ale ostatnie kilka lat to seria przekupst, manipulacji itd.
Chodze na te mecz, ciesza mnie wyniki , fajnie 2 liga. Ale najzwyczajniej jest mi bardzo wstyd jak czytam i slucham to wszystko. Coz taka juz jest pilka, a to tylko 3 liga.............
I to tyle, jestem sercem za Piastem, ale tak to widzie i tyle.
Leyton

Postprzez fabian 2003-05-26, 10:30 pm

Leyton napisał(a):Bylem na wiekszosci spotkan Piasta w tym sezonie i na dwoch wyjazdach w Opolu i Kietrzu.(brak czasu kompletnie)
Uwazam ze 90% tych meczy bylo ustawionych, glownie przez sedziego. Opole to juz byla taka szopka, w sumie tego sie nie da opisac, tam trzeba bylo byc - karne, kartki ,wszystko z kapelusza.
W Kietrzu sedzia tez byl IMHO kupiony, ale po 3:0 dal sobie juz spokoj, gdyz nic juz zrobic nie mogl.
Mecz z MK, pilkarze sie podlozyli.
Mecz z Odra to samo.
Czy Wy nie widzicie tego wszystkiego, nie jest Wam wstyd. Walczycie na slowa z Zaglebiem. Po co ?
Piast jest po prostu bardzo słaby jak na takie wyniki. Przeciez na tych meczach naprawde niewiele sie dzieje. Tylko karne.
Jestem kibicem Piasta tak od 1983 roku, wiele juz widzialem, ale ostatnie kilka lat to seria przekupst, manipulacji itd.
Chodze na te mecz, ciesza mnie wyniki , fajnie 2 liga. Ale najzwyczajniej jest mi bardzo wstyd jak czytam i slucham to wszystko. Coz taka juz jest pilka, a to tylko 3 liga.............
I to tyle, jestem sercem za Piastem, ale tak to widzie i tyle.

Leyton k***a o co tu chodzi, kbic Piasta czy kibic Zagłebia? Naraz? Rany boskie co za czasy...
fabian

Postprzez Leyton 2003-05-26, 10:41 pm

Spoko. Spoko :mrgreen: . Może niepotrzebnie pozwoliłem sobie na małą prowokację. To tekst ze strony Piasta. Odpowiedź też jest ciekawa: http://free4web.pl/FS/t/115401/41373/822700/51808
Leyton

Postprzez Leyton 2003-05-26, 10:47 pm

Sorry Fabian, jeśli podniosłem Ci ciśnienie. :oops:
Leyton

Postprzez fabian 2003-05-26, 10:57 pm

Leyton napisał(a):Sorry Fabian, jeśli podniosłem Ci ciśnienie. :oops:
No a juz mialem wsiadac w pociag ;-)))))))))))) Bo w samochod juz nie moge ;-))))) Pozdro
I jeszcze raz podsumowujac temat. Albo Tochel jest cudotworca i zrobi z nich dream team, albo potrzebne sa nami wzmocnienia. Bo dobre druzyny bronia sie same. Sic!
Jeszcze jedno. Czy ktos z Was zastanawial skad sie wziela w starofolksdojczowskim grodzie nazwa PIAST gliwice ???
fabian

Postprzez fabian 2003-05-26, 11:03 pm

I jeszcze jeden wpis z tego forum pozostawiam bez komentarza, boki zrywać.
"prezes przez telefon grozil nam, ze przegramy w Zarach 0:3 i dostaniemy 2 czerwone kartki... 0:2 i jedna czerwona to niewielka odchylka od obietnicy a fakt jest taki, ze zawodnik, ktory zostal ukarany czerwona kartka nie zaslugiwal nawet na zolta!! To albo ja jestem jasnowidzem i przewiduje wyniki spotkan albo juz nie wiem co...ja nie twierdze, ze tylko Wy kupujecie.. bo wiadomo, ze Zaglebie robi to samo.. kluby ktore maja bule moga sobie na to pozwolic.. pamietny mecz Polonia - Piast.. Zaglebie w nim maczalo palce.. stad ta Wasza czerwona kartka (swoja droga sluszna, za brutalny i perfidny wslizg w nogi)
pozdrowioenia dla kibicow Piasta"
fabian

Postprzez Leyton 2003-05-26, 11:11 pm

Tochel codotwórcą nie jest, ale jest bardzo dobrym trenerem. Obiecał budowę drużyny od bloku obronnego i to mu się udało. Tylko dwie bramki stracone na wiosnę. Cudów nie wymagajmy - same zwycięstwa, trzy remisy i żadnej porażki. Już kiedyś pisałem, że kłania się jesień. Gdyby straty nie były tak wielkie to nawet tara..tara... - sam już k..wa nie wiem jak ten handlowiec się nazywa - piastowi by nie pomógł.
Leyton

Postprzez WOJTEK 2003-05-27, 5:29 am

BICIE PIANY NIC TU NIE DA.TRZEBA WZIĄĆ SIĘ DO ROBOTY BY ZA ROK ZNOWU NIE BYŁO NIESPODZIANKI.SPADA ŚLĄSK,RADZIONKÓW.MOCNA MOŻE BYC ODRA I KIETRZ.TRZEBA ZMONTOWAĆ KONKRETNĄ DRUŻYNĘ.A I MY MAMY COŚ DO UDOWODNIENIA.SZKODA BY ZAPRZEPAŚCIĆ DOROBEK WIOSNY,TE TŁUMY.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-05-27, 6:34 am

w dzisiejszym sporcie jest sprawozdanie ze spotkania misiów z pzpn-u (CHWDPZPN) piszą, że w przyszlym roku mają być baraże o wejście do II ligi (pierwszy wchodzi automatycznie, drugi gra w barażych, tylko nie wiedzę czy będą tzw "półfinały" na poziomie III ligi i potem dopiero baraż z drugoligowcem czy od razu mecze z druzynami zaplecza ekstraklasy)

pomysł spoko - ale i tak będziemy na PIERWSZYM MIEJSCU (oczywiscie w tym sezonie)!!!

pozdro!
bankier

wielcy w necie, pusto w głowach

Postprzez Gość 2003-05-27, 9:36 am

gdyby pozycja klubu zależała od ilości idiotycznych wpisów na necie - zagłębie powinno grać w lidze mistrzów. może w następnym sezonie uda się wam awansować ( do IV ligi)
Gość

Re: wielcy w necie, pusto w głowach

Postprzez WOJTEK 2003-05-27, 9:42 am

Anonymous napisał(a):gdyby pozycja klubu zależała od ilości idiotycznych wpisów na necie - zagłębie powinno grać w lidze mistrzów. może w następnym sezonie uda się wam awansować ( do IV ligi)
HEHEHHEHEHEHEHEHEHHE.
ZJAZD PALANCIE.
WOJTEK
Adventure Group

re wojtek

Postprzez Lech 2003-05-27, 10:43 am

poziom twojego intelektu idzie w parze z wielkością miejscowości z której piszesz. zrozum wreszcie, że jesteście na t r z e c i m miejscu - a o awansie zadecyduje mecz Lecha z Piastem. zostaliście już wyautowani. Powodzenia w IV lidze. HEJ!
Lech

Re: re wojtek

Postprzez WOJTEK 2003-05-27, 11:08 am

Lech napisał(a):poziom twojego intelektu idzie w parze z wielkością miejscowości z której piszesz. zrozum wreszcie, że jesteście na t r z e c i m miejscu - a o awansie zadecyduje mecz Lecha z Piastem. zostaliście już wyautowani. Powodzenia w IV lidze. HEJ!
SŁUCHAJ.SOSNOWIEC MA OKOŁO 250 TYS LUDNOŚCI.TO PIERWSZA SPRAWA.NIE JESTEŚMY NA 3 MIEJSCU TYLKO NA DRUGIM.TAK STANOWI REGULAMIN ROZGRYWEK:W PRZYPADKU JEDNAKOWEJ ILOŚCI PUNKTÓW NA KONIEC (!!!) SEZONU WYŻSZE MIEJSCE ZAJMIE DRUŻYNA Z LEPSZYM BILANSEM SPOTKAN BEZPOŚREDNICH.PYTANIE:"CZY JEST JUŻ KONIEC SEZONU?DOPÓKI SEZON SIĘ NIE SKOŃCZY MY MAMY 2 MIEJSCE.CO DO WYAUTOWANIA:TEN SIĘ ŚMIEJE,KTO SIĘ ŚMIEJE OSTATNI.PAMIĘTAJ ,ZE GRACIE JESZCZE W GLIWICACH.A TAM RACZEJ NIE WYGRACIE.CO DO 4 LIGI?UWAŻAJ BYŚCIE WY NIE SPADLI.PAMIĘTASZ MOZE LOS POGONI ŚWIEBODZIN?W POPRZEDNIM SEZONIE WALKA O AWANS A TERAZ???O NAS SIĘ NIE MARTW.A MAM TAKIE PYTANIE:GDZIE BYŁEŚ GDY MY BYLIŚMY W ZIELONEJ GÓRZE?PEWNIE U MAMUSI POD SPÓDNICZKĄ.A U NAS TEŻ CIĘ NIE WIDZIAŁEM,e-MĄDRALO.I OSTATNIA SPRAWA.MÓJ INTELEKT.SZKODA MI SŁÓW DLA CIEBIE.ANTYPOZDROWIENIA.
WOJTEK
Adventure Group

re wojtek

Postprzez Lech 2003-05-28, 7:34 am

jesteś matoł do potęgi n. w Zielonej dostaliscie
4:1, w sosnowcu było 0:0 - i co bilans macie lepszy?. gdzie byłeś kretynie jak uczyli dodawania?
Lech

Re: re wojtek

Postprzez WOJTEK 2003-05-28, 11:44 am

Lech napisał(a):jesteś matoł do potęgi n. w Zielonej dostaliscie
4:1, w sosnowcu było 0:0 - i co bilans macie lepszy?. gdzie byłeś kretynie jak uczyli dodawania?
JUŻ CI BAŁWANIE TŁUMACZĘ.GDY SKOŃCZY SIĘ SEZON TO MOŻE BĘDZIECIE WYŻEJ.ALE DO KOŃCA JESZCZE 4 KOLEJKI.A KRETYNA TO POSZUKAJ W DOMU U SIEBIE.POTEM ZABIJ TEGO KRETYNA BO ZROBIŁ CIEBIE.A GDY UCZYLI NAS LICZYĆ TO TWOJA MATKA ROBIŁ MI LASKĘ WIĘC BYŁEM ZAJĘTY.A MUSZĘ CI PRZYZNAĆ,ŻE JEST DOBRA W TE KLOCKI.POZDRÓW TEŻ SWOJĄ DZIEWCZYNĘ.JAK ZNÓW BĘDĘ W ZIELONCE TO JEJ TEŻ PODAM DO BUZI.WSZYSCY Z ZIELONEJ GÓRY MÓWIĄ,ŻE JEST NAJLEPSZA
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna