nexus7777 napisał(a):Miałem takie wrażenie, że Koźmiński po strzeleniu bramki chciał wzdłuż linii podbiec do Pierścionka a ten widząc co się dzieje oddalił się w kierunku ławki rezerwowych. Pytanie czy ktoś to jeszcze widział lub czy ktoś ma jakieś informacje w tej sprawie, bo odniosłem wrażenie, że pierścień z kozą zbytnio nie przepadają za sobą.
A kogo to obchodzi czy się lubią czy nie?
Najważniejsze żeby trener wybierał najlepsze warianty dla całego zespołu a zawodnik jak najwięcej dawał drużynie. I nie muszą sie wcale w sobie kochać. Ważne żeby swoje obowiązki wykonywali należycie.
Co do meczu ze Stalówką matwi mnie ilość sytuacji stworzonych przez gosci w szczególności gdy grali w 10-siatkę. No i niepewne interwencje Marka. No ale przy młodym stoperze to czasami właśnie tak bywa. Dobre że Jaromin się pomału odblokowywuje. Potrzebni są nam skuteczni napastnicy bo to nasza pięta achilesowa a poza Filipowiczem nie było w tej kwestii zbyt dobrze.
p.s. z tymi prawami do transmisji to przesadzacie! Przecież wystarczy skontaktować się z odpowiednią osobą i napewno wyrażą zgodę na umieszczenie skrótu czy relacji . Przecież to nie jest C+ który buli grube miliony i chroni prawa do transmisji. Stąd może tutaj transmisje prowadzą i tvp i kanał orange sport.