django jeżeli masz problemy z myśleniem to się skup i nie przytykaj drugiemu

Co do tematu zmian nie muszę czegoś wiedzieć żeby się wypowiadać !? O co Ci chodzi

Każdy chyba wie,że jak się przegrywa to należy postawić na atak, a jak wygrywa to trzeba się asekurować i ja tu Ameryki nie odkryłem

To też nie jest koniecznością bycia na meczu,aby o tym napisać

No chyba,że jest inaczej ale ja tego nie wiem

Pozdro... maniek-75-75 pamiętam i te :buraki' Hosića i innych ale nie o to chodzi.Natomiast pisząc o Zagłębiu miałem na uwadze Historie,Tradycje i całą otoczkę temu towarzyszącą,a nie wielkość obecnej drużyny,bo też jak Ty te Większe pamiętam!!! Żeby była jasność nie czepiam się Pierścionka ale to on odpowiada za wyniki nie tylko przed włodarzami klubu ale przede wszystkim przed kibicami ! To on twierdził,że ma mocną drużynę i z każdym meczem będzie co raz lepiej

Ja akurat nie podzielałem jego zdania i uważałem,że przysłowiowymi starymi "kartami się nie gra" Jest jak jest i z Tą drużyną jak najbardziej się utożsamiam,bo jest moją Drużyną

Tylko najgorsze jest,że nie ma winnego jak coś nie tak... Interpretacje co nie których są zależne od wyniku ostatniego meczu bądź miejsca w tabeli

Pozdrawiam Ciepło ufny w lepsze jutro