Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Zibi33 napisał(a):Kudyba sam odejdzie,bo to "człowiek z klasą" i na pewno długo nie wtrzyma współpracy z "wiejskim zarządem".
hendrix89 napisał(a):LucasUSA, nie odpuszczamy. Właśnie zaczęliśmy budowę drużyny na przyszły sezon. Po którym wrócimy do II ligi.
Szkoleniowiec zapłaci posadą za serię porażek drużyny z Sosnowca
Sobotnia przegrana z Nielbą Wągrowiec (0:1) rozwścieczyła nie tylko kibiców, ale i klubowych działaczy. Zespół Janusza Kudyby przegrał trzeci tegoroczny mecz na Stadionie Ludowym. - Rozmawiałem z trenerem zaraz po meczu i odniosłem wrażenie, jakby nie dostrzegał skali problemu. Nie przekonują mnie argumenty, że jesteśmy lepsi, tylko brakuje nam szczęścia - podkreśla Paweł Hytry, prezes klubu.
Z naszych informacji wynika, że działacze już podjęli decyzję. W następnym meczu Zagłębie poprowadzi nowy szkoleniowiec. - We wtorek czeka nas poważna rozmowa z trenerem Kudubą - przyznaje Hytry.
Jeden ze scenariuszy zakłada, że do końca sezonu zespół z Sosnowca poprowadzi trener tymczasowy, a szkoleniowiec, który będzie odpowiadał za wyniki w przyszłym sezonie, rozpocznie pracę dopiero latem.
Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników