przez Schabu 2008-09-03, 11:15 pm
Tak naprawdę,nie wiem od czego zacząć bo tyle dziś się wydarzyło.
Zaczne zatem od światła,które w moim mniemaniu powinno chyba dać do zrozumienia coś naszym amatorom. Bo jestem wyznawcom zasady,że jak coś się jeb... to po całości.I to był piękny przykład.
Ja nie potrafie zrozumieć,jak można rozegrać niespełna 20 meczy przy nowym oświetleniu i żeby takie jaja były!!!!!
To k.....a abtrakcja jakaś i paranoja!!!
Ktoś powinien za to beknąć.
Co do meczu to gratuluje,piłkarzom Kotwicy!!!
Zagrali kapitalną drugą połowę i zasłużyli na zwycięstwo z "zagubionymi w akcji"
Pisałem wcześniej,że będzie "męka pańska" i się nie zawiodłem.Za dużo lat chodzę na mecze,aby jakieś małolaty co mecz pisały,że teraz na pewno wygramy!
Co do pana Bałeckiego:
Kompletny debil,pała i niedorozwój.Mam nadzieję,że teraz sra na klopie dalej niż widzi!!!!
Co do "władcy gówien"
Chłopie jak tu jest koncepcja ciulu?
Podania z obrony na prawe albo lewe skrzydło z pominięciem środka pola??
Gdzie biegają dwa paralityki którym przeszkadza piłka i albo się przewracają,albo tracą piłkę??
Gdzie masz linie pomocy??
Czy ty na treningach trenujesz jakiekolwiek stałe fragmenty??
Czy zauważyłeś to,że gdy Kotwica była w ataku pozycyjnym twoja strefa pomocy składająca się z czterech gwiazdorów była robiona jednym podaniem????????????
Pytam jaka kondycja??
Jak wy gracie na czas cały mecz!!!!
A już najbardziej podoba mi się koncepcja gry byle wyżej do góry!!!
Jesteśmy w totalnym gównie i jeżeli nic się nie zmieni to po dwóch najbliższych wyjazdach jesteśmy w czarnej dupie!!!!!!!!!!!!!!!!