Zagłebie - Kotwica

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Smazu 2008-09-03, 10:46 pm

Trener powinien się zmienić , bo drużyna jest tak jak ex-trener powiedział dzisiaj "9 zawodników grało w 1 lub 2 lidze".Marek czy Kłoda - szacunek dla Was , że zostaliście i nie zdziwie się jeżeli odejdą w zimie.
Przede wszystkim miasto powinno pomóc Zagłębiu a nie wypinać dupe!Chyba trzeba bedzie zrobic protest pod UM bo inaczej Górski nie zauważy problemu
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez hellboyek 2008-09-03, 10:49 pm

Raul75 napisał(a):ale do cholery skoro dzieje się źle w klubie; skoro zawodnicy nie mają możliwości grać na najwyższym poziomie to dlaczego nikt nic o tym nie wie!!!! Jeszcze raz pytam; co Pierścień miał na myśli dziękując Makarowi!!!!

Każdy ma swoje zdanie i pewnie Makar też je miał...
hellboyek

Postprzez fan78 2008-09-03, 10:51 pm

Raul75 napisał(a):ale do cholery skoro dzieje się źle w klubie; skoro zawodnicy nie mają możliwości grać na najwyższym poziomie to dlaczego nikt nic o tym nie wie!!!! Jeszcze raz pytam; co Pierścień miał na myśli dziękując Makarowi!!!!
Tez mnie to zastanawia.Najpierw mowi cos o tym ze przyjaciol poznaje sie w biedzie a pozniej ze wielu ludzi bedzie milo wspominal z ludowego ale niektorych...i tu nie dokonczyl tylko pozdrowil Adama Makara.
Ogolnie to strasznie sie platal na tej konferencji chyba z 10 razy powtarzal ze "taka jest pilka" a ze 20 ze solidnie trenowali i wykonali zajebista prace w okresie przygotowawczym i na treningach.Ogolnie wina za niepowodzenia Zaglebia obarczyl "brak szczescia"<szok>:)))
Niech idzie w pizdu!
fan78

Postprzez kct 2008-09-03, 10:57 pm

Raul75
mało kto chce znać przyczynę tego co sie dzieje w zagłębiu...a raczej z zagłębiem... Większość krytykuje, bo to im najlepiej wychodzi i tak najprościej. Jak ktokolwiek ma się o tym wszystkim dowiedzieć?
Piłkarze? Nikt chyba na ich miejscu nie przyznałby się jak robią ich w kulki na każdym kroku...szkoda gadać..
Prezes czy właściciel czy ktokolwiek kto "trzyma tam rękę na pulsie"? Dla nich Zagłębie to tylko i wyłącznie "maszyna do robienia kasy" -tak bynajmniej myślę. Poza tym trudno żeby się sami pogrążali..
Trener? Nie sądzę żeby cokolwiek odważył się powiedzieć bo chyba zbyt wielu ludzi by pogrążył...może w tym także siebie?

Smazu
chyba pomysł nie jest zły ? ;>
kct

Postprzez romi_k9 2008-09-03, 11:11 pm

Dno ,dna i .
romi_k9

Postprzez Schabu 2008-09-03, 11:15 pm

Tak naprawdę,nie wiem od czego zacząć bo tyle dziś się wydarzyło.
Zaczne zatem od światła,które w moim mniemaniu powinno chyba dać do zrozumienia coś naszym amatorom. Bo jestem wyznawcom zasady,że jak coś się jeb... to po całości.I to był piękny przykład.
Ja nie potrafie zrozumieć,jak można rozegrać niespełna 20 meczy przy nowym oświetleniu i żeby takie jaja były!!!!!
To k.....a abtrakcja jakaś i paranoja!!!
Ktoś powinien za to beknąć.
Co do meczu to gratuluje,piłkarzom Kotwicy!!!
Zagrali kapitalną drugą połowę i zasłużyli na zwycięstwo z "zagubionymi w akcji"
Pisałem wcześniej,że będzie "męka pańska" i się nie zawiodłem.Za dużo lat chodzę na mecze,aby jakieś małolaty co mecz pisały,że teraz na pewno wygramy!

Co do pana Bałeckiego:
Kompletny debil,pała i niedorozwój.Mam nadzieję,że teraz sra na klopie dalej niż widzi!!!!

Co do "władcy gówien"
Chłopie jak tu jest koncepcja ciulu?
Podania z obrony na prawe albo lewe skrzydło z pominięciem środka pola??
Gdzie biegają dwa paralityki którym przeszkadza piłka i albo się przewracają,albo tracą piłkę??
Gdzie masz linie pomocy??
Czy ty na treningach trenujesz jakiekolwiek stałe fragmenty??
Czy zauważyłeś to,że gdy Kotwica była w ataku pozycyjnym twoja strefa pomocy składająca się z czterech gwiazdorów była robiona jednym podaniem????????????
Pytam jaka kondycja??
Jak wy gracie na czas cały mecz!!!!
A już najbardziej podoba mi się koncepcja gry byle wyżej do góry!!!

Jesteśmy w totalnym gównie i jeżeli nic się nie zmieni to po dwóch najbliższych wyjazdach jesteśmy w czarnej dupie!!!!!!!!!!!!!!!!
Schabu

Postprzez neti 2008-09-03, 11:29 pm

Pomocy nie ma w ogóle, czemu Cygnar z Bartosem nie grają w środku a Kłoda na prawej pomocy? Kto ustala taki skład wyjściowy? Grają gorsi, lepsi siedzą na ławie. Pierścionek nie umie poukładać tego zespołu, Zagłębie w takim ustawieniu gra padakę i tyle. Czas na zmiany, musi przyjść ktoś kto optymalnie ustawi zespół i natchnie w niego nowego ducha, bo ten zespół jest w dużym dołku, a przecież to nie są przypadkowi piłkarze z podwórka. Gdzieś tkwi problem, bo to co niektórzy prezentują na boisku znając ich możliwości jest po prostu niemożliwe. W tym klubie zle się dzieje, tylko jaka jest tego przyczyna? Wygrywać 2:1 i w ostatnich 3 minutach oddać tak łatwo zwycięstwo?
neti

Postprzez jackal29 2008-09-04, 5:41 am

Ciekawe kto zaryzykuje i weźmie posadę trenera. Bo dużo zaryzykuje...
jackal29

Postprzez mike79 2008-09-04, 6:14 am

Najnormalniej w świecie ta "drużyna" jest źle zestawiona na boisku.Dziura w środku pomocy, Pajączkowski na boku obrony, prawdziwy napastnik grający dopiero ostatnie bodajże 20 minut. DRAMAT PANIE PIERŚCIONEK,DRAMAT !!

I tylko kibiców żal...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez adas 2008-09-04, 7:14 am

hellboyek napisał(a):

Każdy ma swoje zdanie i pewnie Makar też je miał...
No cóż. Aby poznać odpowiedź, musicie zapytać trenera Pierścionka. Ja mam taki wredny charakter, że niestety zawsze mówię co myślę, tak było i w przypadku gry prowadzonej przez Pierścionka drużyny. Niestety nie potrafiłem przejść obok tak tragicznej gry naszego zespołu. Chodzę na meczę ponad 25 lat i nie przypominam sobie aby Zagłębie grało tak słabo. Swoje niezadowolenie niejednokrotnie wyrażałem w rozmowach ze sztabem szkoleniowym. To tyle mojego wyjaśnienia, a jako że prawda jest zawsze po środku, aby mieć pełen obraz mojego konfliktu z trenerem, musicie zapytać o jego zdanie.
adas

Postprzez bartek1 2008-09-04, 8:15 am

adas napisał(a): Ja mam taki wredny charakter, że niestety zawsze mówię co myślę, tak było i w przypadku gry prowadzonej przez Pierścionka drużyny..

Adaś, ja cię proszę. Jesteś dupowłazem pokroju Pierścionka, tylko chcesz ratować swój tyłek teraz. Myślisz, że ludzie nie pamiętają, jak właziłeś bez wazeliny Rudemu? Nie pamiętasz prawdomówny człowieku co zrobiłeś przed sparningiem z GKS Katowice? Ciesz się, że nie pojechałeś z nim do Wrocka.
bartek1

Postprzez Przemek26 2008-09-04, 8:59 am

adas napisał(a): Swoje niezadowolenie niejednokrotnie wyrażałem w rozmowach ze sztabem szkoleniowym. .

Widziałeś to Ty, widzieli to Kibice. Tylko nie widział tego nikt w klubie????

k***a ile jeszcze
Przemek26

Postprzez NHK12 2008-09-04, 9:40 am

...........milczenie ,to jest komentarz do tego ( nie tylko do meczu z kotwica- ale do tego co dzieje sie w klubie ) poprostu nasze Zagłębie zmierza na dno.oby sie szybko odbili. szacunek dla Pana Szatana ze podjął sie ratowania klubu , ale jak widac chyba to była próba jak w powiedzeniu z motyką na słońce., Wieczorek z górnika jest wolny , ale podejrzewam ze raz nie skusił by sie na 2 ( 3 ) lige a po drugie chyba nas nie stac na takiego treneiro.
Pozdrawiam
NHK12

Postprzez dzenx 2008-09-04, 10:14 am

Co to za flaga byla
Wiele nas rózni Jedno nas łączy Kotwica
To było u nas na sektorach ? łaczy nas cos?
dzenx

Postprzez neti 2008-09-04, 10:36 am

W 100% zgadzam się z mike79. Jak Pajączkowski może grać na lewej obronie jeśli mamy na tej pozycji w zespole typowych obrońców. Dlaczego Pietrzak dopiero teraz zagrał pierwszy mecz, przecież to chyba najlepszy młodzieżowiec, powinien na stałe zadomowić się na lewej pomocy. Czemu Cygnar po jednym błędzie został całkowicie odsunięty od zespołu? Dlaczego nie grał Łuczywek? Dlaczego Smolec wszedł tak pozno? Najbardziej mnie dziwi jednak to czemu jedyny zawodnik, który "robi" grę z przodu (Myśliwy) również siedział wczoraj na ławie? Jest poza tym wiele pozycji na boisku zle obstawionych. Co się w tym klubie dzieje? O co tu w tym wszystkim chodzi? Czegoś nie rozumiem. Ten zespół stać na "marsz w górę tabeli" tylko trzeba "dotrzeć" do zawodników i przede wszystkim wszystko uporządkować bo jest wielki bałagan, trzeba człowieka który potrafi to zrobić. Tyle w tym temacie.
neti

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna