Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
OLiver napisał(a):LucasUSA ja Cie rozumiem ,ale z drugiej strony czy my kibice jestesmy debilami ,frajerami.Kawe na lawe,gramy o awans czy nie? co mamy chodzic na takie dziadostwo jak to wczorajsze.Sobota wieczor- mozna robic co innego niz ogladac mecz.Nie chce im sie grac ,to czas zmienic fach i isc do pracy.Tylko gdzie oni znajda robote za 2000 ,a trzaba miec na solar i dyskoteki.
A czy klub obnirzy ceny z abilety-watpie.
Raul75 napisał(a):OLiver napisał(a):LucasUSA ja Cie rozumiem ,ale z drugiej strony czy my kibice jestesmy debilami ,frajerami.Kawe na lawe,gramy o awans czy nie? co mamy chodzic na takie dziadostwo jak to wczorajsze.Sobota wieczor- mozna robic co innego niz ogladac mecz.Nie chce im sie grac ,to czas zmienic fach i isc do pracy.Tylko gdzie oni znajda robote za 2000 ,a trzaba miec na solar i dyskoteki.
sprzeczne informacje kolego wysyłasz; tu zastanawiasz się nad sensem chodzenia na Zagłębie i alternatywne rozrywki sobotnie a w Twoim opisie coś zupełnie innego. Nie rzucaj słów na wiatr. Mi się wydaje, że tak jak kiedyś nie byłem przekonany do Pierścionka tak teraz jestem bardzo mocno za nim. Najłatwiej jest zmienić trenera tylko co to da? Kogo zatrudnić? Mieliśmy już Kowalików, Szukiełowiczów a teraz dajmy szansę Piotrowi. Uważam, że drużyna zaskoczy, potrzeba troszkę więcej czasu i nie sądzę też, że w klubie powiedziano sobie: gramy o środek tabeli. To zbyt dobry skład aby nie chcieć walczyć o awans. Myślę, że mecz z Nielbą to pokaże.
Raul75 napisał(a):przesadzasz. Jaki interes ma klub w tym, że gra w tej lidze? Podaj racjonalny argument za tym, że dla zarządu czy właściciela wygodnym jest grać w II lidze?
OLiver napisał(a):Kawe na lawe,gramy o awans czy nie? co mamy chodzic na takie dziadostwo jak to wczorajsze.Sobota wieczor- mozna robic co innego niz ogladac mecz.Nie chce im sie grac ,to czas zmienic fach i isc do pracy.Tylko gdzie oni znajda robote za 2000 ,a trzaba miec na solar i dyskoteki.
Mathof napisał(a):Tak rzecznik ci powie że są poczynane wszelkie starania itp.
.
werty2 napisał(a):ZATRUDNIJ PAN WRESZCIE PREZESA,DYREKTORASPORTOWEGO TRENERA SPECJALISTE OD MARKETINGU I RZECZNIKA PRASOWEGO Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack