Zagłębie Sosnowiec - Lech Poznań 01.12.2007. godz. 18:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sachi 2007-12-02, 10:53 am

Ozi przynajmniej walczy. Ale brakuje mu doświadczenia, wczoraj to było widać, na Wiśle też.
Sachi

Postprzez krzkra 2007-12-02, 10:55 am

Wisła Kraków dziękuje Zagłębiu za urwanie punktów Lechowi!!!
krzkra

Postprzez kriss68 2007-12-02, 11:06 am

Dobry mecz w naszym wykonaniu, a w szczególności postawa Hosica. Pach mimo że grał cały mecz trochę zagubiony, dobra zmiana Białka, Smarzyński- debiut mógł być lepszy.Świetny doping , gdy prowadzi go "Krzywy" jakoś kibice lepiej śpiewają ma gość charyzmę a na Wiśle w II połowie go zabrakło i było cieniej.
kriss68

Postprzez Lars 2007-12-02, 11:50 am

już mi troche cieplej, wiec moge ocenić poszczególnych zawodników <LOL>
Adam Bensz - bardzo dobrze i pewnie. szczescie jest po jego stronie. oby tak dalej.
Gawecki - wymysł Kowalika. solidny II-ligowiec, z którym 2ligowi napastnicy mieli by zapewne mase problemów. trzeba go zostawić, bo co nam wiecej potrzeba na 2gą zy 3 lige.
Marek - chłopak gra strasznie nie równo, bardzo przecietny mecz.
Hosic - jeden z najlepsych meczy w Zagłebiu.
Kłoda - zawsze byłem jego zwolennikiem. uważam że ma pojecie o grze obronnej a i czasami potrafi sie zagalopowac do przodu.
Piątkowski - nic szczególnego. dobrze że przynajmniej walczył.
Berlinski - dobrze, dobrze, naprawde nie spodziewałem sie po nim
Pach - jak to Pach, był w składzie na ten mecz
Cygnar - młody chłopak, niech gra. napewno lepiej niż Piątkowski
Bednar - brawo dla trenera za intuicje. Vlado po dwudziestuparu latach znalazł swoje miejsce na boisku
Ozi - ambitny, ale brakuje ogrania. niech sobie kopie, napewno przyda sie w 3 czy 2giej lidze z ograniem w ekstraklasie powinien być bardzo grozny.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Darian 2007-12-02, 12:04 pm

Piątkowski będzie dobry ale na niższą ligę, wczoraj z pewnoscią robił wszystko aby go w następnym meczu nie wystawiać. Ja osobiście uważam jednak że przydadzą się nam grajcy tacy jak Hosić, Berliński czy Kłoda których umiejetności może nie są zbyt wielkie ale serce do gry wielkie. Problem Kmiecika to już inna sprawa. Napewno napastnik z niego taki jak ze mnie milioner.

Ogólnie wielkie brawa za walkę o zwycięstwo.

aa i wreszcie był jakiś solidny doping. Oby tak w następnych meczach.
Darian

Postprzez maciek123 2007-12-02, 12:18 pm

Doping był ok jak na taka frekfencje !! Krzywy rzadzi !! Ciekawe co bedzie z dopingiem na Odre ja bede na 100% ale inni ;/ !! Licze na zwycienstwo z Odra !! Przegrana Remis to teraz pora na Zwyciestwo ;D
maciek123

Postprzez Przemek26 2007-12-02, 12:47 pm

Co można powiedzieć o wczorajszym meczu
Było ciekawie , była walka , było głośno

Szkoda że młyn nie próbował ciągnąc do śpiewu sektorów przy krytej. Bo te kilka osób które tam są i ciągną doping nie dają rady

Co do meczu. Szczęście było po naszej stronie podobnie jak z Widzewem
Co do zawodników . W tym meczu łatwiej napisac o tych którzy byli najgorsi.

Kmiecik................................ Przy tej akcji mógł się przewrócić , i piłka która by go wtedy trafiła obojętnie gdzie, wpadła by do bramki. Jak przy takich warunkach można być takim mułem.
IV liga to maksimum dla niego.
Gawęcki, słaby, słoniowaty, zagubiony.
Pach, również słabo, nie potrafił dobrze przytrzymać piłki i zagrać.
W pierwszej połowie bardzo zagubiony był Marek, mnóstwo błędów.
Pozostali zostawili serce na boisku , brawo panowie. Szkoda remisu bo ten lech był bardziej niż słaby.
Przemek26

Postprzez STS_1906DG 2007-12-02, 2:04 pm

Jeszcze kilka słów odnośnie bramkarza, Adasia Bensza. Ten chłopak jest na pewno lepszy od Gąsińkiego, nie boi się wyjść, pewnie chwyta każdą piłkę,genialny na przedpolu i jeśli dalej tak będzie grać, to nie widzę potrzeby zakupu nowego bramkarza.
STS_1906DG

Postprzez marcin___ 2007-12-02, 3:15 pm

ja to sie obawiam ze go gdzies oddadza za marna kase jak peskovica no ale oby nie
z innej beczki ma ktos jakies skroty z meczu??
marcin___

Postprzez Zibi33 2007-12-02, 6:09 pm

Dobry mecz w wykonaniu Naszego Zagłębia!
Kilku zawodników zagrało na dobrym pierwszoligowym poziomie.
Dżenan Hosic nareszcie zagrał na swoim wysokim poziomie.
Arek Kłoda -duże brawa
Adaś Bensz-słowa uznania
Rafał Berliński-z meczu na mecz coraz lepszy, nie spodziewałem się,że potrafi grać na tak wysokim poziomie.Rafał imponujesz Mi ,jesteś prawdziwym kapitanem.
Szkoda tylko ,że Sławek Pach miał słabszy dzień, ale to kawał zawodnika i Mam nadzieję ,że zagra następny mecz dużo lepiej.
Chłopaki z Odrą musimy wygrać!!!
Zibi33

Postprzez przech 2007-12-02, 7:27 pm

szkoda ze nie mozna pochwalic kmiecika
przech

Postprzez LucasUSA 2007-12-02, 7:46 pm

Wlasnie ogladam, jak Wisla jedzie z Gornikiem. Z relacji dotyczacych naszego meczu z Wislakami wynikalo, ze bylo tak zle. Remis z Lechem tez nie jest w sumie zly - jestem pelen nadziei co do rundy wiosennej. Jednak brakowalo nam Ludowego plus druzyna bardziej chyba okrzepla w Ekstraklasie. No i wreszcie pojawila sie ambicja.
LucasUSA

Postprzez Warson 2007-12-02, 8:55 pm

marcin___, marcin jak chcesz skroty i bramki zapraszam do działu Ciekawe Linki itp..
Warson

Postprzez Raul75 2007-12-03, 1:16 am

nie ma co narzekać. Z kiepskim budżetem, bez stadionu przez całą rundę, z przeciętnymi grajkami bez motywacji (prócz Berlinskiego; Rafał - szacunek). Czego się spodziewaliśmy? Dopiero Szukieł nazwał to wszystko po imieniu: SŁABOŚĆ okrutna. Jak nie chcemy grać w III lidze trzeba wzmocnień jak powietrza. I grać tak jak z Wisłą, która strzaskała Kórnika Zabrze i to w I połowie. Prezesie B. czas na realne wzmocnienia; to nie żarty!!!

[ Dodano: 07-12-03, 01:23 ]
Berek, Bagno, Adżem, Białek, Paczka, Piątek - za słabi i nic nie pokazali w tej rundzie. Lipa więc może poszukać zastępców?
Raul75

Postprzez LucasUSA 2007-12-03, 3:27 am

Raul75 napisał(a):nie ma co narzekać. Z kiepskim budżetem, bez stadionu przez całą rundę, z przeciętnymi grajkami bez motywacji (prócz Berlinskiego; Rafał - szacunek). Czego się spodziewaliśmy?

Coz, wiele sie nie moglismy spodziewac... Ale mysle, ze ta runde zabila afera korupcyjna. Nie mowcie, ze zawodnicy mogli sie spokojnie i na maksa przygotowac, gdy do ostatniej chwili nie bylo wiadomo, czy w ogole zagramy. Popatrzcie na Jagiellonie - awans jak my po latach, infrastruktura podobnie mizerna, budzet tez nietegi, bez mega gwiazd a spokojnie z 23 punktami usytuowala sie w lepszej czesci tabeli.

Dlatego mysle, ze jesli uda nam sie dostac pozytywna opinie w odwolaniu od kar to nawet tym skladem z niewielkimi wzmocnieniami powinnismy obronic lige. Jak narazie zrownalismy sie punktami z LKSem, mamy 6 punktow straty do kolejnej grupy klubow - wygrajmy z nimi na wiosne i spokojnie powinnismy sie utrzymac.
LucasUSA

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna