ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC- JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 31.08

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez MrCricket 2007-09-01, 12:02 pm

Dobry mecz, ciekawe widowisko które trzymało w napięciu do prawie samego końca i poziom też niezły. Ogólnie dominowała walka, walka i jeszcze raz walka, o czym świadczą kartki. Wiedziałem, że Jaga jest w naszym zasięgu i jeżeli myślimy o czymś więcej w przyszłym roku niż 3 liga - to musimy mecze z drużynami z naszej półki wygrywać, tym bardziej, że graliśmy "u siebie". Dobre posunięcie trenera, że postawił na Pacha, który jest zawodnikiem, który gra rozsądnie, dużo widzi na boisku, nie robi niepotrzebnych strat(patrz Białek) i zanotował super asystę. Kmiecika można zrugać tylko za nieskuteczność, ale moim zdaniem to najlepszy zawodnik obecnie w Zagłębiu i właśnie od niego zaczynałbym ustalanie składu.Facet haruje jak wół, absorbuje obrońców, kręci nimi jak kołem fortuny i potrafi też świetnie dograć piłkę, tak jak przy trzeciej bramce. Folc tak naprawdę spija tylko śmietankę. Szkoda Bensza, bo to pewniejszy bramkarz od Gąsińskiego, który gra bardzo nerwowo i ma spore braki na przedpolu. Cygnar, który nie ma jeszcze umiejętności na OE, pokazał, że warto na niego stawiać, bo nie cofa przed nikim nogi i gra bez kompleksów, a jest młody i jak nabędzie doświadczenia, to może z niego wyrosnąć ciekawy zawodnik.
Podsumowaując, mecz jak najbardziej wygrany zasłużenie, aczkolwiek Jaga też miała swoje sytuacje i przy odrobinie szczęścia mogła nam urwać punkty. Ważne, że chłopaki otrząsneli się po klęsce na Łazienkowskiej, nie poddają się i nie są chłopcami do bicia jak to sugerują niektórzy "eksperci" w internecie, prasie czy telewizji. Bo tak naprawdę, dopóki piłka w grze...
MrCricket

Postprzez darco 2007-09-01, 3:01 pm

Może nie do końca na temat, ale jednak mimo wszystko związane z tym meczem.

"Ukłony" dla pewnego s...syna który skradł pod stadionowym bufetem mojemu synowi klubowy szal.

Jeśli to czytasz, to wiedz, że tylko szmata okrada "brata", szczególnie z barw klubowych. Tak to był "super wyczyn" okraść młodego chłopaka i kibica tego samego klubu, brawo !!!

Masz jeszcze szansę oddać ten szal - możesz go podać Marcinowi z Ultras i on będzie wiedział komu i jak go przekazać.

Potraktuję to wtedy, że syn go zgubił, a Ty go znalazłeś i teraz go życzliwie oddajesz.
W przeciwnym przypadku módl się, abym Cię nie namierzył na jakimś meczu, bo syn dobrze cię zapamiętał !

Sorry za OT, ale gdzie to miałem napisać jak nie tu ?
darco

Postprzez budzik 2007-09-01, 3:16 pm

darco napisał(a):Może nie do końca na temat, ale jednak mimo wszystko związane z tym meczem.

"Ukłony" dla pewnego s...syna który skradł pod stadionowym bufetem mojemu synowi klubowy szal.

Jeśli to czytasz, to wiedz, że tylko szmata okrada "brata", szczególnie z barw klubowych. Tak to był "super wyczyn" okraść młodego chłopaka i kibica tego samego klubu, brawo !!!

Masz jeszcze szansę oddać ten szal - możesz go podać Marcinowi z Ultras i on będzie wiedział komu i jak go przekazać.

Potraktuję to wtedy, że syn go zgubił, a Ty go znalazłeś i teraz go życzliwie oddajesz.
W przeciwnym przypadku módl się, abym Cię nie namierzył na jakimś meczu, bo syn dobrze cię zapamiętał !

Brak słów na ten temat ... musiał zrobić to jakiś kretyn. Nasrane we łbie i tyle. Nic mi nie wiadomo na ten temat , ale czemu akurat do Marcin został wybrany na pośrednika?
budzik

Postprzez fan78 2007-09-01, 3:19 pm

darco napisał(a):Może nie do końca na temat, ale jednak mimo wszystko związane z tym meczem.

Myślałem ze takie zagrywki skonczyły sie wraz z odejsciem S. :galy: Gnoja powinno sie złapać i nakłaść sęków i to bez względu na to czy odda szal czy nie.
fan78

Postprzez darco 2007-09-01, 3:34 pm

Dlaczego Marcin ? Bo akurat z nim mamy kontakt i mieszka blisko mojej firmy, z której zresztą
odbierał chyba już z kilkadziesiąt kartonów konfetti przygotowywanych na oprawy.
darco

Postprzez Stasiek Cięciur 2007-09-01, 8:58 pm

opisz jak ta k... wyglądała to może wspólnie go namierzymy,
przejrzyj z synem zdjęcia z Wodzisławia może na któryms z nich widać tą k...
Stasiek Cięciur

Postprzez Robson_2006sc 2007-09-01, 10:55 pm

skoro juz na ten temat to dodam od siebie
w Warszawie na meczu z Legia podczas zamieszania z wejsciem jakis skurwysyn ukradl synowi mojego kolegi szalik poniewaz chcial mu ukrasc bilet ale mlody mu nie dal to zajebal mu szalik kupiony tuz przed stadionem mlody sie nie chcial ponoc przyznac ale pozniej sie okazalo ze szalik ukradl mu ten koles ktory wpadl do rzeki i wolal ratunku kto byl po meczu to wie o kogo chodzi wiec jezeli go zobacze na stadionie albo gdziekolwiek to tak mu wpierdole ze odda i szal i mlodego przeprosi i wiecej meczu zaglebia nie zobaczy mam nadzieje ze i tym podobnie bedzie w przypadku tego cwela o ktorym mowa.Jeszcze dodam ze zadna z tych osob ktore to widzialy a widzialy nie zareagowala.Jak uszlyszalem w aucie kto mu ukradl ten szalik to az mi sie slabo zrobilo bo sam z innymi wyciagalem tego skurwysyna z rzeki oczywiscie nikomu nie podziekowal nawet za to. !Pozdrawiam
Robson_2006sc

Postprzez reprezentant 2007-09-01, 11:18 pm

novack napisał(a):No i dzięki polityce kadrowej klubu, w bramce mamy Szymona, dla którego Łęczyca to szczyt możliwości, a w rezerwie Gienek Kopył, który w ogóle jest po za jakąkolwiek klasyfikacją. Gratuluję!
Brawo Sławek Pach. Mam nadzieję, że jego forma pozostanie na dłużej, a może nawet będzie zwyżkować.

Jestes dnem novack.ktos spyta czemu?A temu ze pniesz sie na czacie a nie na meczach.Cisniesz z naszym bramkarzem odkad pamietam.Wisi mi to czy on stuknal Ci dziewczyne czy Ci odmowil bo woli laski ale nie ma tu miejsca dla tych co swoje zale wylewaja na naszych graczy.Szymon od dawna jest w klubie szanowany,nieraz udowodnil ze umie bronic i walczyc jak lew za kumpli.W meczu z Jaga dal dobra zmiane.Licze ze do konca sezonu nie odpusci bramki a moje Zagłębie zacznie piąc sie w góre tabeli.Wszyscy do Łodzi!!!Czas na piersze wyjazdowe punkty,bo jak nie tam to gdzie???

KOOOOOOOO CHAM! ZAAAAAA GŁĘĘĘĘĘĘBIE!!!!!!LALALALALALA!!!!KOCHAM ZAGŁĘBIE!!!!LALALALALALA

P.S>Adam wracaj do zdrowia!!!!
reprezentant

Postprzez novack 2007-09-02, 7:01 am

reprezentant napisał(a):
novack napisał(a):No i dzięki polityce kadrowej klubu, w bramce mamy Szymona, dla którego Łęczyca to szczyt możliwości, a w rezerwie Gienek Kopył, który w ogóle jest po za jakąkolwiek klasyfikacją. Gratuluję!
Brawo Sławek Pach. Mam nadzieję, że jego forma pozostanie na dłużej, a może nawet będzie zwyżkować.

Jestes dnem novack.ktos spyta czemu?A temu ze pniesz sie na czacie a nie na meczach.Cisniesz z naszym bramkarzem odkad pamietam.Wisi mi to czy on stuknal Ci dziewczyne czy Ci odmowil bo woli laski ale nie ma tu miejsca dla tych co swoje zale wylewaja na naszych graczy.Szymon od dawna jest w klubie szanowany,nieraz udowodnil ze umie bronic i walczyc jak lew za kumpli.W meczu z Jaga dal dobra zmiane.Licze ze do konca sezonu nie odpusci bramki a moje Zagłębie zacznie piąc sie w góre tabeli.Wszyscy do Łodzi!!!Czas na piersze wyjazdowe punkty,bo jak nie tam to gdzie???

KOOOOOOOO CHAM! ZAAAAAA GŁĘĘĘĘĘĘBIE!!!!!!LALALALALALA!!!!KOCHAM ZAGŁĘBIE!!!!LALALALALALA

Z debilami się nie polemizuje, więc pozostawiam bez komentarza.
novack

Postprzez AjriSSS 2007-09-02, 8:05 am

novack napisał(a):
reprezentant napisał(a):

Z debilami się nie polemizuje, więc pozostawiam bez komentarza.

Ku..wa novaczek ty jesteś jakiś przybity. Chyba faktycznie Ci Gąsiński puknął laske ( tą którą se ściągnołeś przez emule, bo na prawdziwą cie nie stać) Ty masz jakieś kompleksy. Już raz pierdoliłeś jak Szymon zajebał kolesiowi jaki to on nie jest, a teraz znowu. To jest dobry bramkarz, może tylko potrzebuje ogrania.
wiem, wiem, nie musisz pisać - nie polemizujesz z debilami. Wy kretyni tak macie
AjriSSS

OE

Postprzez wiciu 2007-09-02, 8:10 am

Bramki nawed nawed ale gdyby wykorzystali jeszcze inne sytuacje to by było wjęcej takich ładnych bramek
wiciu

Postprzez MarcelZS 2007-09-02, 9:14 am

Co do Novaca to niezła zgrzęda z niego ... ale ja mam takie same zdanie o Gąsinskim - słaby i niezdecydowany na przedpolu - a to że jest ambitny i walczy to dobrze ale to wydaje się mało na OE. Życze Szymonowi by zagrał w Łodzi mecz życia, a i jest świetna okazja dla Grzesia podziękować ŁKS-owi że go nie chcieli.

Jestem przeonany że jak zagramy dobrze w obronie to jest szansa nawet na 3 pkt w Łodzi, ale to już inny temat....

PS:
Cieszy radość po meczu .... tego brakwało w II lidze.... nie ma jak wygrana w OE przez zespół, który ponoć nie powinnien w niej grać, zespół stworzonu prze zbieranine niechcianych , zespół uznawanu za największego słabeusza w OE.

Gdyby nie ujemne punkty ..... ale niech wszyscy sądzą tak dalej, a Zarząd, Kowali i drużyna niech robią swoje to jeszcze w tej rundzie wyjdziemy poza strefę spadkową.
Ostatnio edytowano 2007-09-02, 10:34 am przez MarcelZS, łącznie edytowano 1 raz
MarcelZS

Postprzez Strooś 2007-09-02, 9:35 am

Cieszy bardzo postawa naszego zespołu. Miło było oglądać WALCZĄCE ZAGŁĘBIE. Mam nadzieję, że tego zaangażowania nie braknie naszym w kolejnych meczach i poskutkuje to kolejnymi zdobytymi punktami. Co do Kmiecia to chłopak ma nieprzeciętne umiejętności i jeszcze będziemy mieć z niego dużo pociechy, brakuje mu tylko skuteczności. Swoją drogą to przy trzeciej bramce pokazał, że potrafi ściągnąć na siebie dwóch i nawet trzech obrońców i doskonale dograć do napastnika i dlatego właśnie może warto ustawiać go tuż za napastnikami tak jak to kiedyś ustawiany był u nas „niejaki” Ujek.
Co do zachowania niektórych upośledzonych umysłowo (mam na myśli zajścia w sprawie szalika oraz pobicie ochroniarza) to trzeba powiedzieć stanowcze nie dla bandytów stadionowych bo to oni psują wizerunek naszego klubu i wizerunek nasz - prawdziwych kibiców, na który wszyscy ciężko i długo pracujemy!

Pozdrawiam
Strooś

Postprzez Przemek26 2007-09-02, 10:05 am

Może ktoś zrzucić skrót na forum
Przemek26

Postprzez flex 2007-09-02, 10:52 am

flex
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna