:619: poczekajmy na DERBY!!!
a potem niech wypowiedzÄ… siÄ™ wszyscy malkontenci ... same marudy i najlepsi trenerzy ja pi..dolÄ™ .
PZDR
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
peterrabit3 napisał(a):do Fana78
Po pierwsze chlopcze wiecej szacunku do tych ktorzy cos chca napisac na tym forum....
Po drugie chlopcze wiecej szacunku do wypowiedzi forumowiczow
Po trzecie chlopcze czytaj czasem swe wypowiedzi po to by w nastepnych nie miec zupelnie odmiennego zdania
Po czwarte chlopcze proponuje czytac dzienniki sportowe by twa wiedza o pilce byla wieksza...
Po piate chlopcze zwracaj sie "chlopcze" do swych rowiesnikow na podworku
Nie przesadzasz troche?Tylko odpowiedzialem na personalny atak tego typa i juz ostrzezenie?Echhh...Ide pogłebiać swoja wiedze o futbolu w magazyne "OE",zeby mnie pozniej peterrabit nie zagioł :okulary:emdżej napisał(a):Panowie przenieście się z prywatnymi sporami na PW. Udzielam po ostrzeżeniu
Angielskiego sie uczyc nie musze,mam FCE i wystarczy mi do prowadzenia piętrusa,wiekszych ambicji nie mam.Tylko co ty teraz zrobisz jak wam farme zalało?peterrabit3 napisał(a):fan 78
MUSISZ ROWNIEZ BARDZO POGLEBIC SWA ORTOGRAFICZNA WIEDZE Z JEZYKA POLSKIEGO ....ALE UCZ SIE ANGIELSKIEGO BO BEDZIESZ MYL SZYBY NA VICTORII...KONCZE Z TOBA POLEMIKE BYE
666 napisał(a):psv napisał(a):Przegraliśmy mecz dzięki sędziemu i tyle. Gwizdał dla odry jak tylko mógł, a z karnym to była przesada.
PIE...LONY pzpnhttp://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/ ... es/573.gif
Kolego nie przesadzaj że przegraliście przez sędziego. Należy czasem zachowac trochę obiektywizmu. Ja zgadzam się z Tobą że w tej sytuacji powinien być rzut karny ale popatrz w drugą stronę... Dla nas nie uznał bramki choć nie wiadomo czemu, spalonego ewidentnie nie było, faulu także. Druga sprawa kontrowersyjna to raz po rzucie wolnym wątpliwości czy nie przeszła piłka za linię całym obwodem. Zresztą nawet wczoraj w tv mówili że nie wiadomo. Więc stary nie płacz że wasz przekręcili czy coś bo z przekroju meczu wasza drużyna była słabsza i tyle. Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack