Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a): jest to trener
lepszy od naszego KT i musimy po prostu uzbroic sie w cierpliwość.
Pozdrawiam
Tadeusz
MrCricket napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a): jest to trener
lepszy od naszego KT i musimy po prostu uzbroic sie w cierpliwość.
Pozdrawiam
Tadeusz
Waszego trenera, na pewno nie mojego...
Niektórzy za chwilę będą stawiali pomnik Kowalikowi, a tymczasem na koncie tyle punktów co w piosence Lady Pank- Mniej niż zero. Tym bardziej, że z potentatami dotychczas nie graliśmy. Dotychczas Kowalik wyróżnia się pięknymi kwiecistymi wypowiedziami na konferencjach i w wywiadach, ale od tego punktów raczej nie przybędzie. Osobiście wolałbym futbol brzydszy, ale bardziej efektywny, bo piłkarzy mamy bardzo przeciętnych jak na OE i sprowadzenie kilku z nich było jego zasługą.
100% poparcia dla tej wypowiedzi.Podpisuje sie pod tymi słowami.pol13 napisał(a):Dokładnie, dajcie chłopu trochę czasu i już. Jak w ubiegłym sezonie były ciułane jakieś punkty ale był brzydki, defensywny futbol na stojaka to było narzekanie, że nie o to chodzi, że nie wkładają serca w mecz, bo to jest najważniejsze. Jak teraz grają 2 napastnikami i bardziej ofensywnie, i według mnie o wiele lepszy futbol, to znowu płacz że nie ma wyników. Jeżeli kol. McCricket liczył na same zwycięstwa zawodnikami zlepionymi na szybko i w dodatku o nie najwyższych umiejętnościach, to życzę powodzenia. Ja we wszystkich 3 meczach widziałem walkę o każdy metr boiska, i sytuacje chociażby na meczu z Ruchem gdzie można je było lepiej wykończyć. Nie murują wreszcie bramki i walczą. Zobaczycie, że będzie lepiej bo Kowalik wcale nie jest złym trenerem, a argument że spadł do 3 ligi z Kmitą i teraz trenuje w 1 lidze w ogóle do mnie nie trafia. Popatrzcie kim on miał grać w tej Kmicie, skoro biorąc do ZAGŁĘBIA teoretycznie najlepszych z nich do nas, grają przeciętnie. Smuda też zawsze miał wyniki lub mistrzostwa jak miał zespół naładowany dobrymi zawodnikami. Pamiętajmy, że jesteśmy "Na dobre i na złe", a tym którzy myślą inaczej proponuję jeździć do Berlina na Hertę. Jeżeli ktoś myślał, że Kowalik to Murinho i stworzy zespół marzeń na miarę Chelsea lub Porto to również życzę powodzenia. Ja nie jestem zawiedziony i wierzę, że wyniki przyjdą już niedługo. Pozdrawiam prawdziwych kibiców ZAGŁĘBIA!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack