Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
wojtal napisał(a):zgoda tylko za 8zł nie można wymagac
wojtal napisał(a):Diango-napewno Ci ludzie co wykrzykują te obelgi z trybun nie są z ZAGŁĘBIEM na dobre i na zle / popatrz na ich wiek/ w odróżnieniu od innych znam ludzi a sam jestem z ich grona co są z ZAGŁĘBIEM na dobre i złe o0d lat jak ZAGŁĘBIE 4 razy zdobywało puchar Polski 2 razy w-ce mistrzostwo Polski i przez lata było w czołówce ligi.Do przykrych należały lata 90 kiedu zaczynaliśmy od okręgówki ale myśle że to przeszłośc. Aby takich chwil nie było nie możemy wszystkiego robic na przekór drużynie i P. Szatanowi / dlaczego zaczynaliśmy od 5 ligi z przyczyn finansowych /. PIszesz że kibic jest jak klient płaci i wymaga , zgoda tylko za 8zł nie można wymagac ,obrazac,dewastowac.....oczywiście klub bez kibiców nie jest nic wart ale nie można krzyczec że nie chce się Wisły tylko dlatego ze taki się ma kaprys. Nie jedna drużyna chciałaby wynając swój stadion i na tym zarobic a przy okazji obejrzec mistrza Polski/chyba mistrza/ Narzekamy na transfery może z forsy za stadion coś uda się kupic nie wiem ale bez pieniędzy w dzisiejszych czasach nie da się rządzic klubem od ktorego oczekuje się wyników.Na koniec nie znam ani P.Szatana ani P.hytrego ale na dzień dzisiejszy dzieki nim nasz Klub jako tako sobie radzi to tyle POZDRAWIAM kibiców ZAGŁĘBIA
wojtal napisał(a):Diango-napewno Ci ludzie co wykrzykują te obelgi z trybun nie są z ZAGŁĘBIEM na dobre i na zle / popatrz na ich wiek/ w odróżnieniu od innych znam ludzi a sam jestem z ich grona co są z ZAGŁĘBIEM na dobre i złe o0d lat jak ZAGŁĘBIE 4 razy zdobywało puchar Polski 2 razy w-ce mistrzostwo Polski i przez lata było w czołówce ligi.Do przykrych należały lata 90 kiedu zaczynaliśmy od okręgówki ale myśle że to przeszłośc. Aby takich chwil nie było nie możemy wszystkiego robic na przekór drużynie i P. Szatanowi / dlaczego zaczynaliśmy od 5 ligi z przyczyn finansowych /. PIszesz że kibic jest jak klient płaci i wymaga , zgoda tylko za 8zł nie można wymagac ,obrazac,dewastowac.....oczywiście klub bez kibiców nie jest nic wart ale nie można krzyczec że nie chce się Wisły tylko dlatego ze taki się ma kaprys. Nie jedna drużyna chciałaby wynając swój stadion i na tym zarobic a przy okazji obejrzec mistrza Polski/chyba mistrza/ Narzekamy na transfery może z forsy za stadion coś uda się kupic nie wiem ale bez pieniędzy w dzisiejszych czasach nie da się rządzic klubem od ktorego oczekuje się wyników.Na koniec nie znam ani P.Szatana ani P.hytrego ale na dzień dzisiejszy dzieki nim nasz Klub jako tako sobie radzi to tyle POZDRAWIAM kibiców ZAGŁĘBIA
greno37 napisał(a):Nikt z tu obecnych cen biletów nie ustalał...
PawełK napisał(a):Ceny biletów były ustalane na spotkaniu z kibicami.
tomi2509 napisał(a):czy na ten ostatni i wazny dla nas mecz z Zawisza mozna by bylo zalatwic jakas obnizke cen biletow
jaca661966 napisał(a):Wolę1/4 stadionu po 8 niż 3/4 po 1zł.
Bartos napisał(a):a ja mam pytanie odnośnie ankiety na stronie głównej
czy jak do Sosnowca przyjeżdżały drużyny Ruchu, Wisły itp... i przez pół meczu było wyzywanie się nawzajem to to był super doping???
a teraz jak słusznie (moim zdaniem) krzyknięto na Szatana (za to, że prowadzi Zagłębie po równi pochyłej) - to nazywacie to "antydopingiem"
przecież przez pozostałą część meczu był prowadzony normalny doping. A "młyn" mimo iż był wyjątkowo mały - to starał się ile mógł.
Czyli "jebanie" Rucha przez cały mecz jest oki a krzyknięcie pod adresem Szatana tego co o nim sądzą kibice jest "be"
Szatan - w klubie to sobie możesz wprowadzać cenzurę
Ale kibice mają prawo wyrazić swoja opinię do tego co zrobiłeś
a co zrobiłeś? ano spieprzyłeś wszystko co tylko mogłeś!
Zagłębie z Szatanem to Zagłębie bez przyszłości!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników