Krzysztof Szatan - były właściciel Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Krzysztof Szatan - Właściciel Zagłębia

Postprzez wojtal 2009-05-19, 1:31 pm

Diango-napewno Ci ludzie co wykrzykują te obelgi z trybun nie są z ZAGŁĘBIEM na dobre i na zle / popatrz na ich wiek/ w odróżnieniu od innych znam ludzi a sam jestem z ich grona co są z ZAGŁĘBIEM na dobre i złe o0d lat jak ZAGŁĘBIE 4 razy zdobywało puchar Polski 2 razy w-ce mistrzostwo Polski i przez lata było w czołówce ligi.Do przykrych należały lata 90 kiedu zaczynaliśmy od okręgówki ale myśle że to przeszłośc. Aby takich chwil nie było nie możemy wszystkiego robic na przekór drużynie i P. Szatanowi / dlaczego zaczynaliśmy od 5 ligi z przyczyn finansowych /. PIszesz że kibic jest jak klient płaci i wymaga , zgoda tylko za 8zł nie można wymagac ,obrazac,dewastowac.....oczywiście klub bez kibiców nie jest nic wart ale nie można krzyczec że nie chce się Wisły tylko dlatego ze taki się ma kaprys. Nie jedna drużyna chciałaby wynając swój stadion i na tym zarobic a przy okazji obejrzec mistrza Polski/chyba mistrza/ Narzekamy na transfery może z forsy za stadion coś uda się kupic nie wiem ale bez pieniędzy w dzisiejszych czasach nie da się rządzic klubem od ktorego oczekuje się wyników.Na koniec nie znam ani P.Szatana ani P.hytrego ale na dzień dzisiejszy dzieki nim nasz Klub jako tako sobie radzi to tyle POZDRAWIAM kibiców ZAGŁĘBIA
wojtal

Postprzez August 2009-05-19, 1:44 pm

wojtal napisał(a):zgoda tylko za 8zł nie można wymagac

Nie do końca. Płacę 12 zł plus 5 zł za dziecko. Na wiosnę opuściłem mecze z Gawinem i Nielbą. Ilę w sumie wydałem na mecze ? Ile z nich był choć w miarę przyzwoitymi spektaklami ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez django 2009-05-19, 2:55 pm

wojtal napisał(a):Diango-napewno Ci ludzie co wykrzykują te obelgi z trybun nie są z ZAGŁĘBIEM na dobre i na zle / popatrz na ich wiek/ w odróżnieniu od innych znam ludzi a sam jestem z ich grona co są z ZAGŁĘBIEM na dobre i złe o0d lat jak ZAGŁĘBIE 4 razy zdobywało puchar Polski 2 razy w-ce mistrzostwo Polski i przez lata było w czołówce ligi.Do przykrych należały lata 90 kiedu zaczynaliśmy od okręgówki ale myśle że to przeszłośc. Aby takich chwil nie było nie możemy wszystkiego robic na przekór drużynie i P. Szatanowi / dlaczego zaczynaliśmy od 5 ligi z przyczyn finansowych /. PIszesz że kibic jest jak klient płaci i wymaga , zgoda tylko za 8zł nie można wymagac ,obrazac,dewastowac.....oczywiście klub bez kibiców nie jest nic wart ale nie można krzyczec że nie chce się Wisły tylko dlatego ze taki się ma kaprys. Nie jedna drużyna chciałaby wynając swój stadion i na tym zarobic a przy okazji obejrzec mistrza Polski/chyba mistrza/ Narzekamy na transfery może z forsy za stadion coś uda się kupic nie wiem ale bez pieniędzy w dzisiejszych czasach nie da się rządzic klubem od ktorego oczekuje się wyników.Na koniec nie znam ani P.Szatana ani P.hytrego ale na dzień dzisiejszy dzieki nim nasz Klub jako tako sobie radzi to tyle POZDRAWIAM kibiców ZAGŁĘBIA

Byłbym ostrożniejszy w formułowaniu takich sądów wobec ludzi, którzy niezależnie od ich wieku, stanowią istotne źródło finansowania bieżącej działalności klubu. I jeżeli ciągle jeszcze chcą płacić 8 zł za oglądanie tego sportowo-organizacyjnego cyrku, to moim zdaniem nie można im odmówić miana kibiców, którzy są z klubem na dobre i na złe. Szatan przejął klub w trudnej sytuacji, ale bez długów i z niezłymi pieniędzmi na start. W ciągu dwóch lat udało mu się zadłużyć Zagłębie, spuścić je o 2 ligi, podjąć dziesiątki złych decyzji, zrazić do siebie wielu ludzi w Sosnowcu i złożyć sporo obietnic bez pokrycia. Dlatego nie dziwię się kibicowskim emocjom. Może sposób ich artykułowania jest dyskusyjny, ale taka jest publika piłkarska i kibice Zagłębia nie są tu ani lepsi ani gorsi od kibiców innych polskich drużyn.
django

Postprzez greno37 2009-05-19, 5:00 pm

wojtal napisał(a):Diango-napewno Ci ludzie co wykrzykują te obelgi z trybun nie są z ZAGŁĘBIEM na dobre i na zle / popatrz na ich wiek/ w odróżnieniu od innych znam ludzi a sam jestem z ich grona co są z ZAGŁĘBIEM na dobre i złe o0d lat jak ZAGŁĘBIE 4 razy zdobywało puchar Polski 2 razy w-ce mistrzostwo Polski i przez lata było w czołówce ligi.Do przykrych należały lata 90 kiedu zaczynaliśmy od okręgówki ale myśle że to przeszłośc. Aby takich chwil nie było nie możemy wszystkiego robic na przekór drużynie i P. Szatanowi / dlaczego zaczynaliśmy od 5 ligi z przyczyn finansowych /. PIszesz że kibic jest jak klient płaci i wymaga , zgoda tylko za 8zł nie można wymagac ,obrazac,dewastowac.....oczywiście klub bez kibiców nie jest nic wart ale nie można krzyczec że nie chce się Wisły tylko dlatego ze taki się ma kaprys. Nie jedna drużyna chciałaby wynając swój stadion i na tym zarobic a przy okazji obejrzec mistrza Polski/chyba mistrza/ Narzekamy na transfery może z forsy za stadion coś uda się kupic nie wiem ale bez pieniędzy w dzisiejszych czasach nie da się rządzic klubem od ktorego oczekuje się wyników.Na koniec nie znam ani P.Szatana ani P.hytrego ale na dzień dzisiejszy dzieki nim nasz Klub jako tako sobie radzi to tyle POZDRAWIAM kibiców ZAGŁĘBIA

Ile Ty masz lat ? Co Ty piszesz? Nikt z tu obecnych cen biletów nie ustalał,takie są stawki i już
uważasz że nie mamy prawa wymagać więc dla kogo oni grają ? P. Szatan nie ma większego pojęcia o piłce może i robi dobre interesy ale nie na Ludowym !
greno37

Postprzez PawełK 2009-05-19, 5:23 pm

greno37 napisał(a):Nikt z tu obecnych cen biletów nie ustalał...

Ceny biletów były ustalane na spotkaniu z kibicami.
PawełK
pyszałek

Postprzez greno37 2009-05-19, 7:48 pm

PawełK napisał(a):Ceny biletów były ustalane na spotkaniu z kibicami.

Więc dlaczego ustaliliście tak niskie kwoty , trzeba było zadać po 30 zł za bilet było by więcej kibiców na tej '' żenadzie''
greno37

Postprzez tomi2509 2009-05-19, 8:04 pm

czy na ten ostatni i wazny dla nas mecz z Zawisza mozna by bylo zalatwic jakas obnizke cen biletow
tomi2509

Postprzez Smazu 2009-05-19, 8:30 pm

tomi2509 napisał(a):czy na ten ostatni i wazny dla nas mecz z Zawisza mozna by bylo zalatwic jakas obnizke cen biletow

Jeżeli ma być chociaż połowa stadionu ja nie widzę żadnej inne możliwości jak bilety po 1 zł.Choć zapewne będą po 8 zł lub po 10.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez jaca661966 2009-05-19, 10:15 pm

Wolę1/4 stadionu po 8 niż 3/4 po 1zł.
jaca661966

Postprzez August 2009-05-20, 12:54 pm

jaca661966 napisał(a):Wolę1/4 stadionu po 8 niż 3/4 po 1zł.

Ja tam wolę cały stadion bez względu na cenę. Jak pamiętam , ostatni raz Ludowy tak naprawdę pękał w szwach gdzieś około wiosny 1985 r. , kiedy nasi grali z Widzewem (było 0-2) , przyszło wtedy niecałe 30 ty.s luda. Ale jak to mówią , Panie Havranek, to se ne vrati.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez davidian 2009-05-20, 1:55 pm

Przy obecnej organizacji 30 tys kibiców wchodziło by na mecz pewnie całą dobe. Na Rakowie z tego co widziałem kolejka była do 30 minuty meczu :kiepsko:
Myślę że na Zawiszy pojawi się z 4-5 k kibiców. Niedziela, ostatni mecz sezonu.

Cena biletów dla mnie ok 8 złotych to nie majątek a zawsze jakieś wsparcie dla klubu. W maju sporo spotkań było na Ludowym.
davidian

Postprzez flex 2009-05-21, 7:46 am

Ja też bym wolał cały stadion, a cena ... żeby była rozsądna, ale kibice też.
Jeśli już takie porównania, to wolę 1000 kulturalnych kibiców niż 4 tysiące brynoli, czy showmanów bez zębów, którzy myślą, że dzięki głupim tekstom będą popularni.
flex
Administrator

Postprzez Bartos 2009-05-21, 1:35 pm

a ja mam pytanie odnośnie ankiety na stronie głównej
czy jak do Sosnowca przyjeżdżały drużyny Ruchu, Wisły itp... i przez pół meczu było wyzywanie się nawzajem to to był super doping???
a teraz jak słusznie (moim zdaniem) krzyknięto na Szatana (za to, że prowadzi Zagłębie po równi pochyłej) - to nazywacie to "antydopingiem" ?
przecież przez pozostałą część meczu był prowadzony normalny doping. A "młyn" mimo iż był wyjątkowo mały - to starał się ile mógł.

Czyli "jebanie" Rucha przez cały mecz jest oki a krzyknięcie pod adresem Szatana tego co o nim sądzą kibice jest "be"

Szatan - w klubie to sobie możesz wprowadzać cenzurę
Ale kibice mają prawo wyrazić swoja opinię do tego co zrobiłeś
a co zrobiłeś? ano spieprzyłeś wszystko co tylko mogłeś!
Zagłębie z Szatanem to Zagłębie bez przyszłości!
Bartos

Postprzez peterrabit3 2009-05-21, 3:17 pm

Bartos napisał(a):a ja mam pytanie odnośnie ankiety na stronie głównej
czy jak do Sosnowca przyjeżdżały drużyny Ruchu, Wisły itp... i przez pół meczu było wyzywanie się nawzajem to to był super doping???
a teraz jak słusznie (moim zdaniem) krzyknięto na Szatana (za to, że prowadzi Zagłębie po równi pochyłej) - to nazywacie to "antydopingiem" ?
przecież przez pozostałą część meczu był prowadzony normalny doping. A "młyn" mimo iż był wyjątkowo mały - to starał się ile mógł.

Czyli "jebanie" Rucha przez cały mecz jest oki a krzyknięcie pod adresem Szatana tego co o nim sądzą kibice jest "be"

Szatan - w klubie to sobie możesz wprowadzać cenzurę
Ale kibice mają prawo wyrazić swoja opinię do tego co zrobiłeś
a co zrobiłeś? ano spieprzyłeś wszystko co tylko mogłeś!
Zagłębie z Szatanem to Zagłębie bez przyszłości!

brawo Bartos podpisuje sie dwoma rekami ni dodac nic ujac....
peterrabit3

Postprzez Darian 2009-05-21, 9:34 pm

Bardzo ładnie Szatan. Sam sobie strugasz gałąź na której siedzisz. Chcesz mieć wojnę z kibicami Zagłębia? Bardzo proszę..

Dotąd jakoś cicho siedziałem na zawołanie "Szatan". Teraz będe miał powód żeby dokończyć odpowiedź na pytanie "co"? I nie będzie to nic przyjemnego!
A ceny możesz podwyższyć przyjdę na krytą specjalnie dla ciebie! A co stać mnie!

p.s. a tą ankietę to se w dupe wsadź wichrzycielu jeden!
Darian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna