Sobota, 07.10 godz. 14:30 Zagłębie - Polonia Warszawa

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez W@llace 2006-10-07, 4:16 pm

Bardzo dobry wystep Folca,wszedł i zrobił to co do niego nalezy - brawo!

Ogólnie mecz mógł sie podobac. Najwazniejsze 3pkt!
W@llace

Postprzez _michaÅ› 2006-10-07, 4:24 pm

mecz fatalny , coś ruszyło dopiero po czerwonej kartce dla Ekwueme, szybkie dwie bramki Folca, szczególnie druga po ładnej wymianie chyba z Berensztajnem no a potem bramka jego samego a'la ronaldińjo :)
_michaÅ›

Postprzez Bronti 2006-10-07, 5:11 pm

Pierwsza polowa to dno zaledwie jeden strzal Kosciukiewicza.Druga polowa calkiem niezla i to wejscie Folca.ale najlepszym zawodnikiem meczu tak mi sie wydaje byl Berek walczyl wspaniale i ta bramka.
Bronti

Postprzez Misaki 2006-10-07, 5:16 pm

Powiem wam że mieliśmy dzisiaj dużo szczęścia bo wygraliśmy z drużyną która nie była zła Od początku meczu szarpana gra Słabsze prawe skrzydło Panowie tam grający powinni się nauczyć może nie tyle szybciej grać co szybciej myśleć i podejmować decyzje(Piątkowski) lub popraciwać nad precyzją na treningach(Bednar)-jednak chyba ta ich niemoc wynikała z gry całej drużyny Szczególnie w 1 połowie na duży plus Bartek Na szczęście czerwona kartka zmieniła oblicze meczu Coś ta nasza obrona jednak nie taka jak powinna Grając z przewagą 1 zawodnika chłopaki nie powinni się tak stresować Chyba zabrakło gry zespołowej w obronie tzn kiedy ja ide presingiem to kolega z drużyny też Mam nadzieje że pewność gry w obronie się poprawi i w najbliższych meczach będzie bardziej gładko Acha no i brawo Folc i Berensztajn
Misaki

Postprzez konradt 2006-10-07, 5:16 pm

pierwsza polowka slabsza. Druga - gral lepsza zwlaszcza po wejsciu Folca. Uwazam, ze to co zrobil Folc mozna spokojnie nazwac "Powrotem Krola" :D:D:d Dwie brameczki. :):):) a cichyb bohaterem meczu uwazam, ze byl Berek. Asysta i bramka. I widac, ze Zaglebie sie rozkreca. To cieszy :):):)
konradt

Postprzez drewinio 2006-10-07, 5:17 pm

hehe najlepsza akcja to była jak łyso w młynie było i wodzirej wołał do młyna ludzi. Chcieliśćie selekcje to ją mieliście :D Było pyszczenei zeby dzieci i ludzie którzy nie chcą wrzeszczeć nei siadali w młynie to też tak uczynili. Ogólnie od 33 minuty doping siadł. Poprawiło się po bramkach.
Jak zawsze wrzeszczałem do tej pory to po 15 minutach miałem dość ciagle bylo wałkowane jedno i to samo. Odniosłem wrażenie że innym też to zbrzydło bo po jakimś czasie doping już nie był taki głośny. Uważam iż te dwie osoby odpowiedzialne dziś za doping nie sprawdziły sie zbytnio. Niezrozumcie mnie źle chłopaki fajnie że kto kolwiek sie tym zajoł chwała wam za to ale wydaje mi sie iż nie macie predyspozycji.

Odnośnie waszych krzyczeń że wyzywanie idzie nam lepiej i głośniej niż śpiewanie swojego to jest to normalne gdyż po wałkowaniu jednego i tego samego non toper kibic sie zaczyna nudzić a wyzywanie traktuje jak coś nowego i sie przebudza. Reasumująć powinno być więcej fantazji i większy repertuar zapodawanych przyśpiewek.
drewinio

Postprzez Przemek26 2006-10-07, 6:00 pm

Zasłużone 3 pkt. choć pierwsza połowa to było bicie w mur. Dużo chęci ale z Polonia która widać , ze przyjechała po remis, trzeba było pomysłu.
Druga połowa troche ciekawsza i żywsza gra. No i sprawdza sie prawidło.Że Pach z Berkrim nie moga grać razem w środku. Gubili sie i majgali gdy razem startowli do piłki.
I w końcu pojawia sie Ten na którego szelai wszyscy. Marcin Folc i to jest koniec Poloni. Rewelacja.POtem Berek gra swoje,gdy jest juz sam, i na końcu profesorski Gol.
Rewelacja weekend trwa .Oby tak dalej do przodu. Nie możemy również zapomnieć o Bartku. Ten zawodnik to perełka Zagłębia ,nie do złapania przez Polonistów na skrzydle.Dżenan, Kosciukiewicz,Gąsiński,grali swoje,czyli bardzo dobrze.Bednar i Piątek dziś im nie wychodziło.Adzem gra swoje widać żenie dla niego rezerwy, Zuban asysta i troche zamieszania , widać że mu sie dzisiaj chciało.Teresa,jakoś takoś nie pewnie.
SÄ… 3 punkty i to sie liczy.
Przemek26

re

Postprzez Qba 2006-10-07, 6:11 pm

kaszana kompletna do 69 minuty, po zejsciu zawodnika Czarnych Koszul cos sie zaczelo dziac. Berek super, Folc super...

szkoda, ze tak wszyscy na Piatkowskiego najezdzali, bo nie mial dzisiaj swojego dnia (papral wszystko, co mogl), ale to mu nie pomoglo i szczerze mowiac nie wiem czemu go Dworczyk nie zdjal..

ciesza 3 pkty, znow zastanawia gra, bo prowadzili 2:0 i tradycyjnie dali sobie strzelic bramke... ciekawe co by bylo, gdyby wpadla druga dla Polonistow...
nie rozumiem zachowania Klody, ktory cofal pile na nasze pole karne, zamiast grac do przodu gdzie bylo dwoch naszych (a mialo to miejsce juz w doliczonym czasie gry chyba).

Reasumujac: bede zadowolony, jezeli bedzie komplet pktow w pozostalych meczach (a szczegolnie z Jaga) 8) :wink:
Qba

Postprzez Misaki 2006-10-07, 6:13 pm

Jeszcze słowo o kibicach Niestety potwierdziło się to że 80% publiki to tzw ,,kibice sukcesu,, Zerwał się doping dla drużyny ale impuls dali piłkarze Chciałbym żeby dopingowano drużyne nawet wtedy gdy jej nie idzie do ostatniej minuty a ewentualne gwizdy zachować gdy sędzia zagwiżdże po raz ostatni PS Może zrobić jakiś plakat albo informacje dać na stronie która by przekonała szersze grono ludzi to takiego zachowania bo można się go nauczyć (nie dotyczy starych dziadków)
I jeszcze pytanie do osoby obsługujących strone Dlaczego jest zamieszczone że było 4000 widzów skoro było ich na pewno więcej? Potem z takiej informacji skorzysta telegazeta która wszystko zaniża i się ludzie dowiedzą że było 3000
Misaki

Postprzez Machel 2006-10-07, 6:33 pm

z takÄ… grÄ… napewno wejdziemy do extraklasy 8)
Machel
Żółta kartka

Postprzez Codino 2006-10-07, 6:42 pm

Ja powiem tyle
- 4-5-1 to ustawienie w ofensywie praktycznie nie funkcjonowało, jedyne zagrożeenie jakie stwarzaliśmy było po stałych fragmentach. Po co trzymać na boisku trzech środkowych pomocników jeśli wszystkie akcje i tak idą skrzydłami.
- Adżem w ofensywie również jest niewidoczny, w przeciwieństwie do Paczki i wydaje mi się, że to on powinien grać.
- Trzeba mieć nadzieję, że Kłoda szybko dojdzie do pełnej dyspozycji, bo Bednar w defensywie ciągle nie jest zbyt pewny.
Codino

Postprzez emdżej 2006-10-07, 6:48 pm

Wymarzony powrót Folca! A ktoś pisał na początku sezonu, że nie mamy napastnika. Gąsiński grał dzisiaj bardzo pewnie. Świadczy o tym fakt, że większość strzałów po prostu wyłapywał, a nie parował. Bramka Berensztajna po prostu świetna. Słabiej dzisiaj Piątkowski. A w całym meczu najgorsze było zachowanie Engela jr. Dziwię się sędziemu, że dopiero po kopnięcu bidona odesłał go na trybuny, bo powinien to zrobić już dużo wcześniej
emdżej

Postprzez MarcelZS 2006-10-07, 7:21 pm

Dworczyk mega "minus", ne wiem czemu zwlekał ze zmianami, kiedy gra wyglądała beznadziejnie, a gra u siebie 4-5-1 to komplenta głupota - sam Zuban nic nie zrobi.

Ten mecz przegrała Polonia - a właściwie Ewueme, a nie myśmy go wygrali - choć Folc z Berkiem - to duet "Katów"

Wole jednak by grali tak chaotycznie ale wygrywali, niż przegrywali po pięknej grze. :wink:
MarcelZS

Postprzez Przemek26 2006-10-07, 7:29 pm

MarcelZS napisał(a):Dworczyk mega "minus", ne wiem czemu zwlekał ze zmianami, kiedy gra wyglądała beznadziejnie, a gra u siebie 4-5-1 to komplenta głupota - sam Zuban nic nie zrobi.

Ten mecz przegrała Polonia - a właściwie Ewueme, a nie myśmy go wygrali - choć Folc z Berkiem - to duet "Katów"

Wole jednak by grali tak chaotycznie ale wygrywali, niż przegrywali po pięknej grze. :wink:

Trener Dworczyk dobrze wiedział kiedy zrobić zmiany.Najpierw Arek Kłoda wzmacniając obrone i pociagniecie z obrony do przodu a potem..... wiadomo .FOLC.
Przemek26

Postprzez cyfron24 2006-10-07, 8:04 pm

Wprowadzenie Folca po wyrzuceniu Ekwueme to mistrzostwo świata ze strony Trenera. Fajnie też grał Berek - gdy zauważył, że Polonia zamknęła nam skrzydła wymienił parę razy klepkę z Zubanem w śroku i to był klucz do zwycięstwa.
cyfron24
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników