Zagłębie - Ruch 30.08.2006 godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez SCORPARO 2006-08-28, 3:01 pm

Cygan napisał(a):A ja Wam powiem, że na bank wygramy! Po meczu rozmawiałem z ludźmi z klubu (są blisko drużyny), którzy w takich samych kiepskich jak ja humorach popijali piwo. OBIECALI, ze z kim jak z kim, ale z Ruchem to musimy wygrać. I ja im wierzę

...stary , ... obiecanki cacanki ...
SCORPARO

Postprzez adas 2006-08-28, 3:04 pm

ed napisał(a):...
PANU JUZ SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WIZYTĘ NA NASZYM FORUM. WIĘCEJ SIĘ NIESTETY TU JUŻ NIE SPOTKAMY.
adas

Postprzez koszki 2006-08-28, 3:09 pm

tomi2509 napisał(a):jak dla mnie zwykle przeprosiny rudego to za malo .minelo 5 kolejek a my mamy "magiczne " 3 punkty !!!! jak rzeczywiscie chce przeprosic mnie - rowniez i kibicow- to niech obnizy minimum o polowe cene biletu!!!!! I NIE PRZEPRASZA PRZEZ PRASE BADZ NA STRONIE ALE PRZED PIERWSZYM GWIZDKIEM NA STADIONIE!!!!!

Według mnie wstęp dla wszystkich powinien być za darmo a za bilety powinni zapłacić pajacyki do spółki z Białkiem a co do Rudego to nie obiecujcie sobie cudów bo to taki sam palant jak cała reszta i też tylko mu na kasie zależy
:evil:
koszki

Postprzez mariusz76 2006-08-28, 3:09 pm

Jak myślicie zagłębioki,że wasz syfnowiec wygra z NIEBIESKIMI to jesteście w błędzie.
W środę macie szmary.
GOROLOM Z SOSNOWCA GODOMY
R A U S ! ! !

Brudasy niemieckie jak mówić po polsku nieumiecie to chociaż piście po polsku! ZDZIWISZ sie KORM...U!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez tomi2509 2006-08-28, 3:12 pm

Cygan napisał(a):A ja Wam powiem, że na bank wygramy! Po meczu rozmawiałem z ludźmi z klubu (są blisko drużyny), którzy w takich samych kiepskich jak ja humorach popijali piwo. OBIECALI, ze z kim jak z kim, ale z Ruchem to musimy wygrać. I ja im wierzę

NIE Z KIM JAK Z KIM ALE ZE WSZYSTKIMI MAJA WYGRAC!!!!!!!! CO NAM PO EWENTUALNIE JEDNYM ZWYCIESTWIE ????
tomi2509

Postprzez mariusz76 2006-08-28, 3:12 pm

tomi2509 napisał:
jak dla mnie zwykle przeprosiny rudego to za malo .minelo 5 kolejek a my mamy "magiczne " 3 punkty !!!! jak rzeczywiscie chce przeprosic mnie - rowniez i kibicow- to niech obnizy minimum o polowe cene biletu!!!!!

Jak dobrze pamiętam ODRA W. W taki właśnie sposób przeprosił swoich kibiców! (Górnik też)
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-28, 3:24 pm

Co wy jesteście panienki że Was trzeba przepraszać?

k***a nawet jak przegraja jeszcze 10 meczów, czy spadną do 3 ligi to JA pode na mecz... a takich jak WY nam nie potrzeba! Ilu z tych co tak głośno krzyczy i ostro pisze było wczoraj na meczu? Ilu pojedzie do Gorzyc?

I przestańcie porównywać klubu jakim jest ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC z Odrą W. czy z Amiką...

I opamietajcie się... temat załozony dziś... a tu już 6 strona... przestańcie pisać takie głupoty
problematyk-ziom

Postprzez mariusz76 2006-08-28, 3:30 pm

problematyk-ziom
Ilu z tych co tak głośno krzyczy i ostro pisze było wczoraj na meczu? Ilu pojedzie do Gorzyc?

O jaki wyjazdowiec się znalazł! Jestem ciekaw od kiedy tak jezdzisz na te WYJAZDY, a może ten do Krakowa był pierszy i sie podjarałeś![/quote]
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez PTAQ84 2006-08-28, 3:39 pm

powinni zrobić tak..kibiców za darmo a za bilety zapłacą piłkarze wtedy może coś by do nich dotarło!
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez drewinio 2006-08-28, 3:43 pm

Wiecie co. Każdy na tym forum myśli że oni zarabiają jakąś wielką kase. Jeżeli klub było by stać na duże wynagrodzenia dla piłkarzy to sprowadziłby średniaków w pierwszej ligi a nei rezerwy.
drewinio

Postprzez koszki 2006-08-28, 4:04 pm

drewinio napisał(a):Wiecie co. Każdy na tym forum myśli że oni zarabiają jakąś wielką kase. Jeżeli klub było by stać na duże wynagrodzenia dla piłkarzy to sprowadziłby średniaków w pierwszej ligi a nei rezerwy.

Chciałbyś tyle zarabiać...
Zjadłbyś trwe za taką kase a te h..je mają wszystko w nosie
koszki

Postprzez mariusz76 2006-08-28, 4:08 pm

Każdy na tym forum myśli że oni zarabiają jakąś wielką kase. Jeżeli klub było by stać na duże wynagrodzenia dla piłkarzy to sprowadziłby średniaków w pierwszej ligi a nei rezerwy.

Sprowadzają rezerwy bo szkoda im kasy na transfery! Najlepiej by było by zawodnikowi sie zkączył kontrakt i by niemusieli za niego płacić.A zarabiają niezle i klub niezalega kasy,jak inne kluby. Uważam ze mają tu w Zagłębiu za dobrze i dlatego jest jak jest! Po co awansować zle im??
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez T_misiek 2006-08-28, 4:17 pm

mariusz76 napisał(a):
Każdy na tym forum myśli że oni zarabiają jakąś wielką kase. Jeżeli klub było by stać na duże wynagrodzenia dla piłkarzy to sprowadziłby średniaków w pierwszej ligi a nei rezerwy.

Sprowadzają rezerwy bo szkoda im kasy na transfery! Najlepiej by było by zawodnikowi sie zkączył kontrakt i by niemusieli za niego płacić.A zarabiają niezle i klub niezalega kasy,jak inne kluby. Uważam ze mają tu w Zagłębiu za dobrze i dlatego jest jak jest! Po co awansować zle im??

Tez mi sie tak wydaje ze raczej sami zawodnicy nie chca awansu. Boja sie ze w pierwszej lidze nie mieli by miejsca w skladzie i odeszliby od koryta
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez niebieski1920 2006-08-28, 4:26 pm

wiem ze nie jestem tu mile widziany ale napisze cos od siebie. Zrobiliscie duze transfery jesli chodzi o nazwiska. Ja widze to tak:
- Berensztajn to pilkarz ktory blyszczy w zespolach w ktorych jest bezapelacyjna gwiazda i liderem. Taka pozycje mial w KSZO. W Zaglebiu jest wielu pilkarzy z nazwiskami i "Beret" po prostu nie ma tyle swobody. Zreszta gdybyscie sie troszke zainteresowali to Beret juz na wiosne 2006 gral kaszane
- Kiedys rozmawialem o Folcu z pewna osoba i powiedzial mi ze jest to pilkarz typu "Rasiaka" tylko z umiejetnosciami o wiele nizszymi
- Piatkowski nie gral pol roku w pilke. Nie mozna wymagac cudow od niego
- Pach pilkarzem jest bardzo dobrym ale juz dwukrotnie nie zmiescil sie w zespole I ligowym (Ruch Chorzow i Zaglebie Lubin). Zreszta Polkowice po jego odejsciu wcale nie graja lepiej
- Podbeskidzie dwa lata temu, Jagiellonia rok temu tez zbudowaly dream team i gdzie teraz sa?? Dalej w II lidze, a Podbeskidzie balansuje na krawedzi bankructwa

W meczu z nami mimo wszystko jestescie faworytami, ale juz nie tak bezapelacyjnymi jak jeszcze miesiac temu. Mysle ze pokazecie sie jednak w znacznej liczbie na stadionie. W koncu to swieta wojna
niebieski1920

Postprzez Haszek 2006-08-28, 4:28 pm

wczoraj wracajac z krakowa myslalem tak jak tuli i jeszcze pewnie kilka innych osob najlepiej bylo by zbojkotowc mecz z ruchem ale dzisiaj na spokojnie uwazam ze powinnismy sie stawic na LUDOWYM w jak najwiekszej liczbie zeby hanysy nie czuly sie jak u siebie a protest choc nie wiem jaki mozna wykonac na trybunach
Haszek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna