przez niebieski1920 2006-08-28, 4:26 pm
wiem ze nie jestem tu mile widziany ale napisze cos od siebie. Zrobiliscie duze transfery jesli chodzi o nazwiska. Ja widze to tak:
- Berensztajn to pilkarz ktory blyszczy w zespolach w ktorych jest bezapelacyjna gwiazda i liderem. Taka pozycje mial w KSZO. W Zaglebiu jest wielu pilkarzy z nazwiskami i "Beret" po prostu nie ma tyle swobody. Zreszta gdybyscie sie troszke zainteresowali to Beret juz na wiosne 2006 gral kaszane
- Kiedys rozmawialem o Folcu z pewna osoba i powiedzial mi ze jest to pilkarz typu "Rasiaka" tylko z umiejetnosciami o wiele nizszymi
- Piatkowski nie gral pol roku w pilke. Nie mozna wymagac cudow od niego
- Pach pilkarzem jest bardzo dobrym ale juz dwukrotnie nie zmiescil sie w zespole I ligowym (Ruch Chorzow i Zaglebie Lubin). Zreszta Polkowice po jego odejsciu wcale nie graja lepiej
- Podbeskidzie dwa lata temu, Jagiellonia rok temu tez zbudowaly dream team i gdzie teraz sa?? Dalej w II lidze, a Podbeskidzie balansuje na krawedzi bankructwa
W meczu z nami mimo wszystko jestescie faworytami, ale juz nie tak bezapelacyjnymi jak jeszcze miesiac temu. Mysle ze pokazecie sie jednak w znacznej liczbie na stadionie. W koncu to swieta wojna