Janusz Białek były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Machel 2006-08-22, 9:30 pm

Tadziu Tyc :?: :?: nie mam nic do niego :!: :!: :!: repremenda nalerzy sie bramkarzowi :!: :!: :!:
Machel
Żółta kartka

Postprzez krzysztof 2006-08-23, 7:43 am

Fakt jest faktem, że trener i zawodnicy zawodzą na każdym kroku.
Zawodnicy byli już wymieniani, trener też, był nawet epizod ze specjalistą od przygotowania motorycznego, zajęcia fitnes, kick-boxing, taniec co jeszcze należy zrobić aby w tej drużynie było dobrze ?
Jeśli jest w tym część prawdy co palnął zdenerwowany Ujek to odpowiedź znamy. Jednak skoro było mu w Zagłebiu z tym aż tak źle to dlaczego przedłużał kontrakty skoro był zmuszany do kupowania meczów ?

Dużo osób na tym forum domaga sie odejścia Białka, ale zastanawialiście kto zechciałby przyjść na jego miejsce widząc co się dzieje wokół naszej drużyny. Przecież na dzień dzisiejszy nie wiadomo, o co gramy i gdzie będziemy grać jutro i czy będziemy jeszcze gdziekolwiek grać.
Może się okazać, że trener Białek to na dzień dzisiejszy najlepszy dostępny trener dla Zagłebia. Dlatego wstrzymajmy się z osądami, poczekajmy co czas pokaże.
krzysztof

Postprzez mezo 2006-08-23, 9:38 am

[quote="krzysztof"]Jeśli jest w tym część prawdy co palnął zdenerwowany Ujek to odpowiedź znamy. Jednak skoro było mu w Zagłebiu z tym aż tak źle to dlaczego przedłużał kontrakty skoro był zmuszany do kupowania meczów ?

Może się okazać, że trener Białek to na dzień dzisiejszy najlepszy dostępny trener dla Zagłebia. quote]

Co do Ujka.. A moze jego sytuacja byla istnie podobna jak w obozach pracy we WŁoszech. WYsokie betonowe ogrodzenia z drutem kolczastym, musial chlop placic za jedzienie, wode a takze czynsz za wykorzystywanie murawy do rozwijania swoich umiejetnosci.. :roll: Toz to jakis absurd.

Co do Trenera Bialka to popieram Krzysztofa. Jeszcze trzy dni temu w niedziele Bialek byl na celowniku, nie tylko nas ale takze zarzadu. Teraz klub ma inne problemy. I na dzien dzisiejszy nie znajdziemy innego, lepszego szkoleniowca. Mysle ze jesli juz tyle przecierpielismy, porazka z Hydro, zatrzymanie Marcina, Lukasza i Ujka, porazka w PP.... nie poddamy sie. NA meczu z Ruchem pokazmy sie w jak najwiekszej liczbie. Pokazmy ze maja dla kogo grac. Bo przeciez wszystko co zle kiedys sie konczy.
mezo

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-23, 9:54 am

Czemu wszyscy piszą na meczu z Ruchem pokażemy że jesteśmy z nimi, ma meczu z Ruchem będziemy głośno dopingować, na meczu z Ruchem, na meczu z Ruchem... Teraz gramy w Krakowie! Mamy 500 biletów i osobiście nie wyobrażam sobie żeby pojechało mniej ludzi! Jeszcze teraz kiedy zespołowi potrzebne jest Nasze wsparcie i głośny doping... Wszyscy zapisywać się a o Ruchu myśleć od poniedziałku dopiero...

500 głów to minimum za Zagłębiem w meczu z Kmitą!
problematyk-ziom

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-23, 11:03 am

Kol. Problematyk ma absolutną racje ! Ruszac sie do SK zapisywac sie na Kmite, pokażmy, ze kochamy ten klub nie za wyniki a mimo wszystko ! I pamiętajcie ze ZAGŁĘBIE TO MY :!: a nie ta banda pajacyków !
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Qba 2006-08-23, 12:20 pm

Machel napisał(a):Tadziu Tyc :?: :?: nie mam nic do niego :!: :!: :!: repremenda nalerzy sie bramkarzowi :!: :!: :!:

k***a mac!!!! nie wytrzymam!!!! wnioskuje do modow, zeby zabrac mu mozliwosc pisania!!!!! do jasnej cholery nie idzie tego ani czytac, ani nerwowo wytrzymac jak sie widzi takie pierdoly!!!!!

nie wiem - moze trzeba by robic test na iq i jakis minimalny prog pktowy ustalac, co by mozna bylo pisac na forum, bo to jest po prostu zenujace!!!

łuuuuuusssaaaaa

co do tematu, to wydaje mi sie, ze trzeba sie jeszcze chwilke wstrzymac - tak jak powiedzieli przedmowcy - byc moze nie bedzie do czego zatrudniac nowego trenera (nie bede defetyzmu sial,wiec na tym zakoncze - nie rozwine mysli), a byc moze zespol zacznie jakos grac i zdobywac pkty...
jak dla mnie do meczu z ruchem spokojnie mozna Bialka zostawic

pozdrawiam i prosze o rozpatrzenie mojego wniosku z poczatku posta
Qba

Postprzez Przemek26 2006-08-23, 3:28 pm

Czytając pomeczową wypowiedź Białka to mnie szlag trafia. Co to jest za tłumaczenie że żbyli bez ducha, że ciężko ich było zagonić do gry. k***a właśnie przez to wszystko powinni zapierdzielać wczoraj po tym boisko i zdmuchnąc w pył Jezioraka a zwyciestwo zadedykować Marcinowi Lachowskiemu.
A jak sie nie chce grać to Białek bier swoje gwiazdy i wyp....laj z Zagłębia puki jeszcze będzie coś można uratować!!!!!
Przemek26

Postprzez olo69 2006-08-23, 3:42 pm

Z rozmowy z Białkiem
"Na drugą połowę zmienił Pan system gry z 4-4-2 na 4-5-1.

- Uważam, że to było sensowne. To jest nasze ustawienie ligowe, które przynosi nam jakieś korzyści."

Czy ten gościu jest cały czas naćpany i inaczej odbiera rzeczywistość???
olo69

Postprzez tuli 2006-08-23, 4:14 pm

Jaki On widzi sens zmiany ustawienia jeśli gra wyglądała słabo (tak wynika z relacji), a na dodatek stracili bramkę i odpadli :roll:
tuli

Postprzez Greg1906 2006-08-23, 4:35 pm

Białkowi chyba z nieba spadła ta afera, bo to co prezentują sobą kopacze mimo zapewnienia odpowiednich warunków, pieniędzy, itp. jest katastrofą. Te jego pomeczowe tłumaczenia, że ludzie przybici, że Legia też ma problemy, że ta taktyka w lidze przynosi korzyści to są jakieś brednie człowieka, który sam nie wie jak się bronić. Koleś sam ma jakieś problemy ze sobą i powinien odpocząć. Białek out.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez drewinio 2006-08-23, 4:44 pm

Uwielbiam Polske tu jest pięknie. 3 przegrane mecze i jusz wieszacie trenera. Na stos z nim. Obwiniacie trenera za brak sukcesów, za to ze klub przegrywa itp. Proponuje po każdym przegranym meczu zadtrudniać nowgo trenera. Najlepiej zatrudnić ich odrazu 10 żeby siedzieli na ławce rezerwowych i po każdej nie udanej akcji na boisku jednego zwalniać a nowego na jego miejsce dawać.

Niewiem jak wam ale początek meczu ( pierwsze 30 minut) z Hydrotworem to było coś a nie jakaś kopanina szmacianki na podwórku. Z pewnoscią jest to zasługa trenera i jego zaleceń. Zacznijmy od tego iż
Nasi piłkarze są źle przygotowani fizycznie. Nie potrafią wytrzymać siłowo na boisku i puchną po kilkudziesięciu minutach. Nastawienie psychiczne też u nich siedzi. Nie wytrzymują z presją jaka jest na nich wywierana (kandydat do awansu).
drewinio

Postprzez T_misiek 2006-08-23, 4:53 pm

olo69 napisał(a):Z rozmowy z Białkiem
"Na drugą połowę zmienił Pan system gry z 4-4-2 na 4-5-1.

- Uważam, że to było sensowne. To jest nasze ustawienie ligowe, które przynosi nam jakieś korzyści."

Czy ten gościu jest cały czas naćpany i inaczej odbiera rzeczywistość???

Yprzedziles mnie z cytowaniem naszego boskiego trenera. Mam takie pytanie jakie korzysci przyniosl nam ten system ??
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez drewinio 2006-08-23, 4:57 pm

Może ja ci odpowiem na to pytanie. Taktyka 4-5-1 jest stosowana wtedy jeżeli linia pomocy jest silniejsza od lini ataku w klubie. Nie jest tajemnicą iż nasz napad kuleje a druga linia zwana linią pomocy jest w miare slina a na pewno silniejsza od ataku. Patrząc na poczynania naszych snajperów nie dziwie się iż trener takową taktyke zastosował.
Ostatnio edytowano 2006-08-23, 5:08 pm przez drewinio, łącznie edytowano 1 raz
drewinio

Postprzez T_misiek 2006-08-23, 5:02 pm

drewinio napisał(a):Może ja ci odpowiem na to pytanie. Taktyka 4-5-1 jest stosowana wtedy jeżeli linia pomocy jest silniejsza od lini ataku w klubie. Nie jest tajemnicą iż nasz napda kuleje a druga linia zwana linią pomocy jest w maire slina a na pewno silniejsza od ataku. Patrząc na poczynania naszych snajperów nie dziwie się iż trener takową taktyke zastosował.

OK zgodzę się z tobą w 100% jeżeli tak na to patrzeć ale trener wyraźnie powiedział że przyniosło to korzyść tylko jaką: 4 mecze 3 porażki i wymęczone zwycięstwo. No kożyści co nie miara :)
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez STACH PL 2006-08-23, 5:11 pm

Normalnie nie moge czytać tej rozmowy z Białkiem gościu mnie już zaczyna wkurwiać dajcie mi jego wypłate a sam poprowadze ten zespół lepiej.
STACH PL

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna