Zagłębie - ŁKS 13.05 godz 16:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Leyton 2006-05-13, 7:23 pm

Lars napisał(a):może mi ktoś racjonalnie wytłumaczyć jak to się stało że straciliśmy dziś 3 ptk?
cały czas atak atak atak... a tu c***.
gdyby było 0:0 mogłbym sobie to wyjaśnić. przeważaliśmy, nie wpadło, pech. mamy 1ptk.
ale jakim sposobem straciliśmy dzis 3 ptk?
sędzia zaś nie dyktuje karnego, prowadził chyba ten mecz na 0:0 bo to najlepszy wynik dla bydgoszczy...niestety Fabian pokrzyżował mu plany.
k***a, smutny jestem jak nigdy :(

Po dzisiejszym meczu nawet nie chce mi sie pisać. Więc podpisuję się pod tym co napisał Lars.
:evil:

PS. O żesz k***a ja pierdolę...... Tego się nawet nie da opisać normalnymi słowami..... w każdym razie ja nie potrafię.....
Leyton

Postprzez HrabiaZąbek 2006-05-13, 7:47 pm

No po takim meczu człowiekowi może sie odechcieć wszystkiego.Taki mecz i przegrana :( .Sytuacja nie jest jeszcze tak co prawda krytyczna i można jeszcze walczyć,ale prawda jest taka że bez zwycięstw u siebie nie ma o czym marzyć.
Ostatnio edytowano 2006-05-13, 8:13 pm przez HrabiaZąbek, łącznie edytowano 1 raz
HrabiaZąbek

Postprzez emdżej 2006-05-13, 7:57 pm

Dzisiejsze wydarzenia na boisku opiszę jednym słowem: MASAKRA :!:
Nic nie chciało wpaść! Jak już sobie Wyparło nie poradził to słupek. Faul na Wolańskim to ja widziałem z trybun nawet bardzo wyraźnie a ten ślepiec nie widział stojąc na szenastym metrze. Piętka.....fatalna interwencja. Jak mógł wybić piłkę przed siebie? Nie zasłużyliśmy dziś na porażkę! Jestem wręcz wstrząśnięty tym co się stało. I oby w środę było lepiej
emdżej

Postprzez musztra 2006-05-13, 7:57 pm

Zagrali naprawde dobrze i ładnie ale co z tego skoro przegraliśmy.
Tak dobrze w tej rundzie grającego Zagłębia nie widziałem, wkońcu jakieś akcje z głową,szkoda bo w frajerski sposób przegraliśmy mecz.
Co do Piętki to większych pretensji nie mam , broni jak broni częściej siatkarsko niż piłkarsko ale przy bramce nie popisał się za bardzo, taki jednak los bramkarza
musztra

Postprzez janusz 2006-05-13, 8:02 pm

Temu pajacowi w bramce trzeba podziekowac jak najszybciej!!!
janusz

Postprzez CZaRnYY 2006-05-13, 8:09 pm

Skoro gramy tak dobrze, jak to niektórzy piszą, to czemu przez 5 meczów przed własną publicznością sttzeliliśmy raptem 1 bramkę.
Tego już nie da się tłumaczyć brakiem szczęścia, złymi sędziami i nie wiadomo czym jeszcze...

Jeśli chodzi o mnie to ostatnią bramkę na ludowym widziałem 30 października 2005 roku, a dodam, że byłem na wszystkich meczach z wyj. meczu z Drwęcą (kiedy to padła ta JEDYNA bramka). To było ponad pół roku temu!!!
CZaRnYY

Zaglebie

Postprzez cezaros 2006-05-13, 8:23 pm

Mecz na wysokim poziomie. Zaglebia zagralo dzis naprawde dobry mecz . Punktów zero ale dzis zero słów krytyki dla 10 zawodników. Opierdalam was co mecz ale dzisiaj pokazaliscie ze macie jaja. Sedzia mogl gwizdnac ale nie musial jakbysmy swoje strzelali to bysmy wygrali.

P.S PIĘTKA wyp....laj NIE ZA DZISIEJSZY MECZ ZA CAŁOKSZTAŁT

wyp....laj
wyp....laj
wyp....laj

PROPONUJE DO BIEDRONKI NA KASE
Ostatnio edytowano 2006-05-13, 8:24 pm przez cezaros, łącznie edytowano 1 raz
cezaros

Postprzez HrabiaZąbek 2006-05-13, 8:24 pm

Najśmieszniejszym graczem dzisiejszego meczu wybrałem nie Piętke a Morawskiego!A dlaczego ?Ponieważ jak już udało mu się coś pozytywnego zdziałać na boisku, to po chwili wracał do swojej "normy" i psuł akcję(a to niecelne podanie a to fatalny strzał) :lol: .

Morawski out :!:
HrabiaZąbek

Postprzez ANDRZEJ 2006-05-13, 8:25 pm

Brak szczęśćia to przedewszystkim. Nie mam żadnych pretensji do piłkarzy bo naprawde dali z siebie wszystko. Wszystko nam sie dobrze ulkładało, gdyby Tyc walnął brame pewnie by się tak skończyło. Największe zastrzezenie mam do Piętki bo to on i wyłącznie on zrobił przegraną. Dziś było bardzo widać jaki jest piłkarz z morawskiego, błędem było ściągniecie Maliny, które na moje oko grał naprawde dobrze chociaż był za wolny, Morawski nadaje się na 3 lige albo w kiepskim 2 ligowym klubie to tyleee........
ANDRZEJ

Postprzez tuli 2006-05-13, 8:34 pm

Mecz w wykonaniu Zagłębia bardzo dobry.Przede wszystkim nie można im odmówić ambicji i woli walki.Niestety na przegraną złożyło się parę czynników:błąd Piętki,niemoc strzelecka,no i błąd sędziego również.Cóż...trzeba grać dalej do końca i zobaczymy co z tego wyjdzie.
tuli

Postprzez bogdanp 2006-05-13, 8:36 pm

Witam z Łodzi.Cóż mogę napisać jestem zadowolony ,może to fuks,może szczęście mamy 3pkt.Ta liga jest dziwna dzisiaj znowu jajeczka np.Jaga.Może macie pecha z napadziorami jak my ,albo ogólnego niefarta. u nas zaczelo się od tego że Sierant nie strzelił karnego zKSZO, z Ruchem atak non sto zero goli ,z Polonią 4słupki i jedna poprzeczka dotego tracimy gola w 9o+4 remis 2-2.Dziś może sie do nas los uśmiechnoł.Wy macie tylu napastników a my tylko Sypka ,młodych Mężyka(kontuzja)i tego młodziutkiego Rozkwitalskiego co was dziś skaleczył.A jak tam Bajera bo ŁKS go chciał ale nie wyszło.Nie łamcie się taka jest piłka brutalna i kochana zarazem.My mieliśmy 6 remisów pod rząd i 2 w plecy.Pozdrowienia.
bogdanp

Postprzez _marla_ 2006-05-13, 8:40 pm

Wszyscy są w szoku tym co zobaczyli dziś na Ludowym.. ale skoro nie wykorzystuje się 100% okazji to niestety wszystko odwraca się przeciwko nam ... i tak też było tym razem..
właściwie to gra byla piekna po 20 minutach zobaczyłam że zwyciestwo mamy w zasiegu reki i napewno po nie siegniemy.. jednak na zegarze minuty uplywaly ..a wynik sie nie zmienil..cholernie szkoda..
juz wole zebysmy wygrywali w brzydkim stylu niz przegrywali po pieknej grze..
i choc wszyscy mowimy ze nie przyjdziemy na Ludowy.. to w srode czy w sobote nasze serca nadal bedzie przepelniac nadzieja na 3pkt na wygrana i na awans..
_marla_

Postprzez Monti 2006-05-13, 8:44 pm

Ja w podobnym tonie. Do dziś nosiłem "żałobę" po Tochelu. Dzisiejszy mecz mimo że przegrany bardzo mi sie podobał. Do 70 min nie było bezmyślnego wybijania piłki na połowe przeciwnika tylko rozgrywanie akcji od naszej połowy. Bardzo podobała mi sie wymienność pozycji, Paczkowski z Chwalibogowskim, Tadziu z Wolańskim i czasem Skrzypek z Kłodą. Bardzo i sie podobalo ze przy rogach w obronie zostawal Paczkowski z Koda na pole karne wchodzi Hosi i Teresa. Bohater meczu Kloda anty wiadomo. Pora danac szamse Szymonowi Gąsińskiemu. Szkoda 6 punktow ktore byly w zasiegu reki. Po meczu z Piastem gwizdalem dzisiaj klaskalem. Paradoksalnie brawo Zaglebie.
Monti
Moderator

Postprzez Grzegorz 2006-05-13, 9:15 pm

Szczęścia i bramkarza to my k...a nie mamy, a mogło być tak pięknie.
Grzegorz

Postprzez zgredos 2006-05-13, 9:19 pm

Mieliśmy trzech bohaterów tego meczu
1 Piętka zajebał bramke
2 Zuban kompletne dno !!!
3 Sędzia kolejny nieudacznik na Ludowym
zgredos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna