Zagłębie-Widzew 12.04 Środa 16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez prawdziwy_kibic77 2006-04-12, 11:48 pm

Co tu dużo mówić, mecz i postawa naszych pseudo grajków zresztą jak już się przyzwyczailiśmy tej wiosny to totalna żenada, brak pomysłu na grę, Krzysiu Tochel wracaj jak najszybciej - Białek wont, za to młyn za dzisiaj duży duży plus oby tak dalej chłopaki pozdro !!!!
prawdziwy_kibic77

Postprzez rossoneri 2006-04-13, 6:45 am

co Wy chcecie od tego Bialka i co chcecie od tych naszych grajkow ,chlopaki walcza probuja ,ale brak umiejetnosci jest zbyt duzy, zeby wygrac z takim Widzewem, czy ze Slaskiem ,trabilem cala przerwe zimowa ,ze mamy slaby zespol ,i ze nikogo konkretnego nie pozyskalismy ,zeby liczyc sie w walce o awans, co niektorzy mnie bardzo krytykowali za to ,ze patrzylem na to obiektywnie, a oni byli zaslepieni i papowali ten balon dalej, ktory pekl juz w 4 kolejce rundy wiosennej, a teraz nic nam nie pozostaje jak walczyc o utrzymanie, i bedzie bardzo ciezko uniknac barazy, a juz nie chce mi sie pisac jaki czarny scenariusz czeka nas w przyszlym sezonie, obym sie mylil, a co do trenera myslicie ze z Tochelem bylyby inne wyniki- watpie
rossoneri

Postprzez robercik 2006-04-13, 7:10 am

Niektorzy juz chca wywalac Bialka, a caly czas nobilituja Tochela, tylko za co. Bialek przyszedl bo byl bez pracy, a z tymi grajkami z podworka co nasprowadzal taki wspanialy Tochel nie da sie grac. Zero myslenia ze strony "zawodnikow". Brak umiejetnosci przyjecia pilki, dokladnego podania, a gra z klepki to juz wogole porazka.
Jak dla mnie to Tochelowi na reke bedzie to zwolnienie, bo nie on wewentualnie spusci nasze Zaglebe, ale dla mnie to on bedzie glownie za to odpowiedzilany.
Ale coz, wiekszosc byla optymistami i pisala, ze Tochel=udana wiosna. Niestety tak nie jest, ale o tym pisalem w poprzedniej rundzie.
robercik

Postprzez WOJTEK 2006-04-13, 7:19 am

Mecz się odbył. Reszta niech będzie milczeniem.

ASTER- żółta. Masz coraz większe szanse na dyskwalifikację.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez kret75 2006-04-13, 7:22 am

Awans stał się rzeczą wirtualną i pozostaje walka o utrzymanie!! A miało być tak pięknie :cry:
kret75
Osiedle Piastów

Postprzez lobo 2006-04-13, 7:43 am

Panowie nie żebym chciał kogoś bronić bo w jakim miejscu jest klub każdy widzi ale kilka swoich spostrzeżeń przedstawie.
1. Co trener Białek może jeśli to tak na prawde nie on a pan Rudy wystawia "piłkarzy" na mecz
2. Piłkarzyki byli tak samo przygotowywani do rundy wiosennej jak w ubiegłum roku, tylko że wtedy w klubie był troche inny układ sił i bali się trenera a teraz ... marionetkowy trener ma prowadzić drużyne marionetek? Raczej się nie uda.
3. To co z tego, że byli na tylu obozach w Dzierżoniowie a gdzie mieli trenować na Ludowym grać w piłkę śniegową? Czy też może na Sląskim cierpliwie czekać na swoją kolej w bitwie o boisko?
4. Jeszcze mnie bardzo powuszyły słowa krytyki pod adresem pana od przygotowania motorycznego, tak się składa że znam go osobiście i wiem, że jest to świetny fachowiec cieszący się dobrą opinią nie tylko w kraju ale i na świecie i to nie jego wina, że nasi grajkowie nie potrafią jego wiedzy wykożystać.
Czyli jednym zdaniem: Cała energia psu w dupe!!!
Ps. jeśli w moim myśleniu są jakieś błędy jestem otwarty na wszelką konstruktywną krytyke (żeby tak pan rudy kiedyś powiedział-ach marzenia)
Pozdrawiam forumowiczów a kibicom dzięki za doping, choć to mamy na wysokim poziomie
lobo

Postprzez Gość 2006-04-13, 8:02 am

Myślałam, że obejrze ciekawy mecz lecz niestety sie zawiodłam..i my chcemy wejsć do 1 ligi?? teraz to raczej juz nierealne, zagłębie nie zdobywa bramek, a przecież o to chodzi w piłce nożnej zeby strzelać bramki..a Ten pedał powinien jak najszybciej wylecieć z PZPN .. takim ludziom tylko kose w plecy!! :twisted: :evil:
Gość

Postprzez Przemek26 2006-04-13, 9:44 am

Moje małe podsumowanie początku rundy wiosennej:
Po dwóch meczach wyjazdowych 1 punkt bramki 0:2
I trener Tochel wylatuje.
Nowy trener fakt z "biegu" i dwa mecze u siebie 1 punkt bramki 0:1
I co dalej ? Znów zmiana trenera?? będzie?? ( Henio Kaspreczak siedział na trybunach) :lol: :lol: , czy jeszcze poczekaja na dwa kolejne wyjazdy czyli Heko i Bielsko . Mam nadzieje ze w tych dwóch meczach nie zdabędziemy 1 punktu ale conajmniej 4 pkt. i w bramkach choćby 1:0
Przemek26

Postprzez warchlak 2006-04-13, 11:14 am

gra po prostu zajebista :x tylko my się wstydzimy za gre grajków bo oni sobie z tego nic nie robią. . niech grają tak dalej a za niedługo zamiast rezerw bedzie grał 1 zespoł w okręgówce :evil:
warchlak
Prowokator

Postprzez tomi2509 2006-04-13, 1:48 pm

ja moze napisze w ten sposob ze to biadolenie z awansem jest juz dla mnie troche nudzace. od poczatku sezonu bylo wiadomo ze awansu nie bedzie ( przynajmniej ja o tym wiedzialem) a tu wszyscy ciagle placza . na 1 lige z naszego zespolu nadaje sie tylko moze z 5 pilkarzy a reszta to " drewno". wiem ze zostane skrytykowany ale tak jest !!! poza tym polityka wlochow a wiec i klubu jasno i precyzyjnie okresla cele ZAGLEBIA a celem ZAGŁĘBIA na pewno nie mial byc awans i nie sugerujcie sie tym co wam wloch mowi bo wloch i francuz to najgorsi oszusci.!!! sponsoruja ZAGŁĘBIE tylko dlatego bo maja ulgi z tego powodu i to im sie moze nie oplaca w sensie finansowym ale w sensie politiki i ukladu z miastem napewno. czy ktos zadal sobie pytanie dlaczego w zeszlym sezonie nie bylo awansu????? bo nikt tego nie chcial!!!! moze teraz dojdzie co do niektorych dlaczego odeszli ujek pitry luczywek a nikt sensowny do nas nie chce przyjsc?!?!?bo u nas poki co szcytem jest 2 liga i tak miejmy nadzieje po tym sezonie zostanie!!SZUKAJMU LEPIEJ SPONSORA BO WLOSI NAS SPRZEDADZA I CZEKA NAS KTO WIE CZY NIE KOLEJNY UPADEK

POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTORYM LEZY NA SERCU KLUB A ZARAZEM PODCHODZACYCH DO TEGO CO SIE DZIEJE Z GLOWA A NIE EMOCJAMI
tomi2509

Postprzez Socio 2006-04-13, 2:19 pm

Co do polityki Wlochow sie nie wypowiadam, moze i maja ulgi z tytulu sponsorowania ale gdyby nie oni my bylibysmy gora w III lidze z dlugami jak Ruch, bo ci co mieli cos wspolnego z tym klubem wiedza ze jak wygladala (a raczej jak nie wygladala bo jej nie bylo) zaraz po wejsciu Wlochow i koncu kadencji Baczynskiego ksiegowosc klubu. Mnie dziwi tylko czemu KT i caly sztab opowiadal w wywiadach przed sezonem jak to wspaniale jestemy przygotowani, ze mamy jeden cel awans- po co ??? Jesli trener nie widzial ze ma slaba druzyne to jest kiepski fachowcem i dobrze ze go zwolnili a jak wiedzial to oszukiwal kibicow ktorzy w to uwierzyli. Pilkarzyki tez uwierzyly az przyszla liga i okazalo sie gdzie ich miejsce. Tylko po co te obietnice byly ? Tylko sie zblaznilismy jako klub gadaniem o awansie.
Socio

Postprzez sympatyk 2006-04-13, 3:21 pm

Socio napisał(a):Co do polityki Wlochow sie nie wypowiadam, moze i maja ulgi z tytulu sponsorowania ale gdyby nie oni my bylibysmy gora w III lidze z dlugami jak Ruch, bo ci co mieli cos wspolnego z tym klubem wiedza ze jak wygladala (a raczej jak nie wygladala bo jej nie bylo) zaraz po wejsciu Wlochow i koncu kadencji Baczynskiego ksiegowosc klubu. Mnie dziwi tylko czemu KT i caly sztab opowiadal w wywiadach przed sezonem jak to wspaniale jestemy przygotowani, ze mamy jeden cel awans- po co ??? Jesli trener nie widzial ze ma slaba druzyne to jest kiepski fachowcem i dobrze ze go zwolnili a jak wiedzial to oszukiwal kibicow ktorzy w to uwierzyli. Pilkarzyki tez uwierzyly az przyszla liga i okazalo sie gdzie ich miejsce. Tylko po co te obietnice byly ? Tylko sie zblaznilismy jako klub gadaniem o awansie.

mysle ze nikt nikogo nie oszukiwal.Tochel zawierzyl grupie ludzi ale go zawiedli.czy ty sie nigdy na nikim nie zawiodles?...oprócz Tochela oczywiscie?kazdy jest mądry po fakcie!
sympatyk

Postprzez ziaro85 2006-04-13, 7:22 pm

Wiec tak , gra wygladala naprawde kiepsko zarowno nasza jak i widzewa .Sytuacji w odroznieniu ze Śląskiem takich klarownych nie bylo prawei wcale bo głowka Skrzypka i dwa niecelne strzaly to troche mało. Co do Białka to ja proponuje go zostawic w spokoju cudow zrobic przez ten krótki czas nie mógł . Niestety jak te nasze akcje ofenzywne beda polegac na balonikach w 16tke to daleko nie zajdziemy. Tak wiec oby nie bylo barażów i po sezonie trzeba przewietrzyc szeregi.
ziaro85

Postprzez Przemek26 2006-04-13, 7:55 pm

Czy brak AVI-ków to awaria techniczna?
z meczu z Widzewem można by takowy obejrzeć
Przemek26

Postprzez Przemek26 2007-04-07, 10:49 pm

Stare jak świat ale może nie każdy widział to od środka. :diabelek: :diabelek:

http://www.youtube.com/watch?v=FZOAalBYSYE
Przemek26

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna