Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
problematyk-ziom napisał(a):Często klub pokrywa szkody spowodowane przez kibiców Zagłębia… czy to na Widzewie… czy w Nowym Mieście Lubawskim… Wy narzekacie że nie ma kasy dla kibiców od klubu…
!
Miałem się tu nie wypowiadać ale jednak muszę. Problematyk - widzę, że jesteś jednym z pazi-poszukiwaczy sensacji. Jakie k***a kary klub płacił za Nowe Miasto Lubawskie i Widzew ??? Kto Ci napierdział do głowy takich bredni ?? Za nowe Miasto nie dostaliśmy kary finansowej , za Widzew również nie płaciliśmy nic bo kible były rozwalone JUŻ PRZED meczem. A skąd to wiem ?? Bo tak się składa, ze akurat ja współpracuję na tym polu z klubem.problematyk-ziom napisał(a):nie chce zakładać nowego tematu niepotrzebnego... więc napisze to tutaj...
Opanujcie się trochę bo to już zaczyna przechodzić ludzkie pojęcie… wszystko wam się nie podoba wszyscy są źli… wszystkich trzeba wyrzucić, zgnoić, zniszczyć na początku!
Zobaczcie na jakim zakręci jest sport na Śląsku i w Zagłębiu Dąbrowskim! Hokej co tu dużo mówić kuleje finansowo, siatkarze spadli w tym roku… Czarni się sypią… mało tego Sarmacja ledwo dyszy (o ile w ogóle) a piłka w Dąbrowie Górniczej to już prawie wymarła… Sławków się rozpad o ile się nie mylę… CKS Czeladź gra w A klasie…
Z piłką nożna na Śląsku nie jest wcale lepiej… Odra to mi bardziej przypomina Legie II i kiedy tylko nadarzy się okazja to sprzedają zawodników (Drzymont, Pawełek), Górnik jest dla mnie kandydatem nr 1 do spadku... Bramkarz jakiś z niemieckiej okręgówki i reszta to raczej zbieranina a co lepsi (Karwan) sprzedani… Ruch też ma problemy co tu dużo kryć… Szczakowianka raczej w odwrocie…
My mamy Włochów którzy rozrzutni co tu dużo mówić nie są… ale pieniążki w klubie są i kasa się zgadza… nikt nas nie sądzi o niewypłacone zaległości… wy narzekacie że brak nam sponsorów… narzekacie na Rudego że się za mało stara… a skąd tych sponsorów wziąć? Wszyscy w naszym regionie potykają się z problemami finansowymi… my nie… ale wy i tak narzekacie!
Często klub pokrywa szkody spowodowane przez kibiców Zagłębia… czy to na Widzewie… czy w Nowym Mieście Lubawskim… Wy narzekacie że nie ma kasy dla kibiców od klubu…
Nowy trener w Zagłębiu… a wszyscy już pesymistycznie nastawieni… ze teraz to już 3 liga… koniec bo to cienias na pewno! Podawałem już przykład Smudy który odmienił Zagłębie Lubin… też przez wszystkich krytykowany, wytykany paluchami i w ogóle…
Wam się wszyscy nie podobają… Grodecka, Rudy, Motto… wszyscy są zli i chcą jak najgorzej dla klubu prawda? OPANUJCIE SIĘ LUDZIE!
olo69 napisał(a): dlatego nie pisz o rzeczach które nie miały miejsca
zgredos napisał(a):olo69 napisał(a): dlatego nie pisz o rzeczach które nie miały miejsca
Jakie rzeczy nie miały miejsca ?
To że Rudy miał oferty i innych lepszych klubów, jednak nie opuścił Zagłębia ? Nie wiemy i wiedzieć nie będziemy jak zachowałby się w czasach jak klub zaczął się sypać. Wiemy natomiast co w takiej sytuacji zrobił Tochel- po prostu... odszedł z Zagłębia.
I te rzeczy nie miały miejsca ? Napisałem nieprawde ?
sympatyk napisał(a):
zgredos,a mozesz mi powiedziec gdzie byl rudy gdy Tochel mozolnie budowal zaglebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników