Jagiellonia Białystok - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mike79 2005-11-18, 10:06 am

ONI MAJĄ OBAWY - MY TEŻ !! ONI MAJĄ PROBLEMY - MY TEŻ !!
ONI MOGĄ PRZEGRAĆ - MY NIE !!
I ot całe sedno sprawy
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez twari 2005-11-18, 11:34 am

Przemek26 napisał(a):Takiej presji na piłkarzach Zagłebia nie było chyba juz bardzo dawno ze strony kibiców i działączy a w szczególności Kibiców. Jeśli wygraja z Jagą to pokarzą swój prawdziwy charakter i silną psychikę to awans mamy w kieszeni. Jeśli polegną to ............
Ale wierzę że, Sobota bedzie nasza.

Mysle ze jest odwrotnie! Jeszcze nigdy w tej rundzie kibice w takim stopniu nie wierzyli w optymistyczny wynik spotkania... Teraz zagraja bez presji przymusu wygrania (przynajmniej ze strony kibicow) bo nikt juz w to nie wierzy... jedynie co poniektorzy maja jeszcze zludne nadzieje...
twari

Postprzez twari 2005-11-18, 11:35 am

mike79 napisał(a):ONI MAJĄ OBAWY - MY TEŻ !! ONI MAJĄ PROBLEMY - MY TEŻ !!
I ot całe sedno sprawy

Dodam jeszcze jedna linijke tekstu:
ONI WYGRAJĄ - MY NIE!!
ot całe sedno sprawy
twari

Gazeta Wyborcza w Białymstoku

Postprzez Marek S. 2005-11-18, 11:36 am

Cała strona o meczu Jagiellonia - Zagłębie !
Jaga nie ma kim grać !
Co piłkarze Zagłębia sądzą o kibicach Zagłębia, którzy typują 5:0, 8:0 !

Wszystko to w dwóch poniższych artykułach :

Jagiellonia podejmuje Zagłębie Sosnowiec

W Białymstoku spotkają się w sobotę dwaj główni kandydaci do awansu - tak przynajmniej wyglądało przed sezonem. Na finiszu rundy jesiennej piłkarzom Jagiellonii i Zagłębia nie wiedzie się jednak najlepiej. Na pewno nie tak, jak wszyscy tego oczekiwali

Jagiellonia przestała już kompletnie zdobywać punkty na wyjazdach. Po dwóch remisach w Polkowicach i Włocławku przegrała następnie w Chorzowie oraz przed tygodniem w Łodzi z Widzewem, tracąc gola w 95. min. Przed swoją publicznością ma wciąż kłopoty z piękną grą, ale wyniki są efektowne: 6:0 z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski (pięć bramek po przerwie) i 3:1 z Podbeskidziem Bielsko-Biała (do 61. min 0:1). Mimo wszystko podopieczni trenera Adama Nawałki, niezależnie od wyników innych zespołów, mogą wywindować się jeszcze na pozycję lidera rozgrywek. Tracą, co prawda, do prowadzącego Widzewa Łódź dwa punkty, ale mają jeszcze w zanadrzu zaległe spotkanie ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki. No i dwa ostatnie mecze w rundzie zagrają na swoim boisku.

Kryzys Zagłębia

Białostoczanie mają okazję zakończyć rundę w dobrych nastrojach. Zagłębie może już co najwyżej zmniejszyć stratę do najlepszych. Jeśli Jagiellonia zrealizuje swój cel i zdobędzie jeszcze sześć punktów, zespół z Sosnowca będzie miał aż o dziewięć mniej. To może przesądzić o wielkim wstrząsie w Zagłębiu. Włoscy właściciele klubu postawili sprawę jasno już dawno temu. Poprzedni sezon służył tylko przygotowaniu do awansu w następnym roku, na stulecie istnienia Zagłębia.

Długo wszystko wyglądało cacy. W odróżnieniu od Jagiellonii, w Sosnowcu przed obecnymi rozgrywkami nie dokonano wielu zmian kadrowych. Poważnym osłabieniem było odejście do GKS Bełchatów Marcina Ujka i Tomasza Łuczywka. Po dłuższych kontuzjach do gry wrócili za to Przemysław Pitry i Marcin Lachowski. Małe zmiany wydawały się logiczne, bo w poprzedniej rundzie zespół okazał się najlepszy w gronie drugoligowców. Wiosną zdobył aż 37 punktów, nie awansował tylko dlatego, że fatalną miał jesień - 17 oczek.

Teraz jednak okazuje się, że w Zagłębiu muszą liczyć na powtórkę z rozrywki. Jeśli marzą o awansie, znowu będą musieli zasłużyć na miano rycerzy wiosny. Podopiecznych trenera Krzysztofa Tochela dopadł bowiem poważny kryzys. Trzy kolejki temu mieli okazję zająć miejsce Jagiellonii na pierwszym miejscu w tabeli. Niektórzy z nich oglądali nawet na żywo porażkę naszego zespołu w Chorzowie. Jednak dzień później sosnowiczanie przegrali u siebie z Górnikiem Polkowice i liderem został beniaminek z Wrocławia. Jakby tego było mało, Zagłębie następnie przegrało także 0:3 w Ostrowcu Świętokrzyskim, by w ostatniej kolejce tylko zremisować na swoim boisku z Kujawiakiem.

Muszą wygrać

Nad trenerem Tochelem zebrały się czarne chmury. W meczach z Kujawiakiem i Jagiellonią miał zdobyć określoną liczbę punktów.

- Nie było żadnego ultimatum! Była rozmowa i prezes powiedział, że chciałby, żeby w dwóch ostatnich meczach zespół zdobył cztery punkty - mówił szkoleniowiec. By to osiągnąć, Zagłębie musi wygrać w Białymstoku.

Giancarlo Motto, prezes Zagłębia, zaniepokojony słabszą formą drużyny, polecił nawet pisemnie, by sztab szkoleniowy zwiększył liczbę godzin treningowych - z półtorej godziny dziennie do trzech. Przystał za to na propozycję Tochela, by już wczoraj wyjechać do Białegostoku.

W Zagłębiu zabraknie jutro pauzującego za kartki Dženana Hošicia oraz kontuzjowanego Jacka Paczkowskiego. W podstawowym składzie Jagiellonii w porównaniu do ostatniego występu może nawet przybyć Dariusz Łatka, który po złamaniu szczęki pali się do gry. Sytuacja kadrowa białostoczan wygląda jednak niewesoło. Tomasz Pawlak (uraz stawu skokowego) i Adrian Napierała (ścięgno Achillesa) założyli gips. Z normalnych treningów zostali wykluczeni także Andrzej Olszewski i Michał Trzeciakiewicz, którzy narzekają na bóle w pachwinie. Adam Kompała wciąż ćwiczy indywidualnie. Dlatego na ławce rezerwowych przeciwko Zagłębiu może usiąść junior Marcin Michalewicz (1987 rocznik, wychowanek Andrzeja Ambrożeja), który po sparingu Żalgirisem Wilno rozpoczął treningi z pierwszym zespołem.

Rozmowa o meczu Jagiellonia – Zagłębie

Nam nie wiedzie się najlepiej, ale Jagiellonia też gra różnie. To ona jest głównym kandydatem do awansu, więc presja będzie większa na niej - uważa Marcin Warakomski, który niemal rok temu przeniósł się z Białegostoku do Sosnowca

Paweł Orpik: Trzy kolejki temu mogliście wykorzystać porażkę Jagiellonii w Chorzowie i awansować na pierwsze miejsce w tabeli. Jednak od tamtej pory zdobyliście ledwie punkt, mimo że dwukrotnie graliście u siebie. Co się dzieje?

Marcin Warakomski, obrońca Zagłębia: Nie jest dobrze. Nie będę mówił, że wyraźnie przeważaliśmy w tych meczach, ale naprawdę rozgrywamy równorzędne spotkania, lecz szczęście nam nie sprzyja. Jedna bramka decyduje o niekorzystnym wyniku.

Przecież w Ostrowcu Świętokrzyskim przegraliście 0:3.

- Jednak pierwsza połowa należała zdecydowanie do nas. Mieliśmy ze trzy klarowne sytuacje do zdobycia goli, ale ich nie wykorzystaliśmy. Po przerwie rywale strzelili gola po ewidentnym spalonym, a następne były już tylko tego konsekwencją. Musieliśmy się odkryć, a KSZO to wykorzystało.

Jak mogliście przegrać u siebie z Górnikiem Polkowice, kiedy mieliście okazję zająć miejsce kosztem Jagiellonii?

- To też był dziwny mecz. Po pierwszej połowie wygrywaliśmy 1:0, a powinniśmy z 3:0. Powinniśmy dobić Górnika, lecz nie zrobiliśmy tego. Jakby tego było mało, w ostatnich 20 minutach dopadła nas jakaś niemoc. Nie wiem, czy sił zabrakło, czy coś innego. Trudno mi to wytłumaczyć, bo nie byłem w "18" meczowej i nie siedziałem nawet na ławce rezerwowych.

W Białymstoku też nie zagrasz?

- Zanosi się na to, że usiądę na ławkę. Kiedyś było tak, że nasz trener często wystawiał zawodników do gry przeciw swoim byłym drużynom. Teraz stara się raczej stawiać na tych samych ludzi, by mieli pewność gry.

W tym sezonie w Zagłębiu grywasz rzadko. Jaka będzie Twoja przyszłość?

- Jeszcze nie wiem. Na pewno mam ambicję i chcę grać. Uważam, że nie dostaję zbyt wielu okazji, by spróbować się wykazać. Muszę porozmawiać z trenerem, co on o tym sądzi. Nie chciałbym tutaj zostawać, jeśli moja sytuacja ma się nie zmienić. W poprzedniej rundzie grałem przynajmniej w połowie spotkań, dlatego chciałem zostać w Zagłębiu. Widziałem szanse na podjęcie rywalizacji. Teraz jestem tutaj tylko po to, by od czasu do czasu załatać dziury.

Wróćmy do Zagłębia, co się ostatnio dzieje z tym zespołem?

- Większe oczekiwania oznaczają większą presję. W poprzedniej rundzie mogliśmy grać spokojnie, na luzie i byliśmy najlepsi w drugiej lidze. Teraz cel jest jeden, musimy awansować i presja chyba nas paraliżuje. Dodatkowo przeciwnicy szczególnie się na nas spinają i mobilizują. Zresztą podobnie jest chyba w Białymstoku.

Co będzie, jeśli przegracie z Jagiellonią?

- Myślę, że nawet wtedy nic nie będzie stracone. W poprzednim sezonie po rundzie jesiennej i 17 spotkaniach mieliśmy ledwie 17 punktów, byliśmy w strefie barażowej o utrzymanie. A wiosną walczyliśmy jeszcze o awans, mieliśmy naprawdę szanse na baraże. Zawsze druga runda w wykonaniu Zagłębia była lepsza. Mimo wszystko jedziemy teraz do Białegostoku, by wygrać. Zagramy otwarty futbol, jak zawsze zresztą. Dlatego mecz powinien być bardzo ciekawy.

Na obu zespołach będzie duża presja.

- Uważam jednak, że będziemy mogli zagrać na większym luzie. To Jagiellonia jest głównym faworytem drugiej ligi. Myślę, że w Białymstoku będzie nam łatwiej grać. Nie rozumiem tylko, dlaczego nasi kibice skazują nas na pożarcie. Wydaje mi się, że możemy powalczyć i osiągnąć dobry rezultat. Jagiellonia ma silny skład, ale też nie idzie jej najlepiej, prezentuje się różnie. Jak oglądaliśmy jej pojedynek w Łęcznej, to grała bardzo dobrze. Ale kilku z nas widziało białostoczan także w Jaworznie i Chorzowie. Wtedy już najlepiej to nie wyglądało. Jak widać, mecz meczowi nie jest równy. Jedziemy do Białegostoku, by wygrać.

Działacze, trener postawili Wam jakieś ultimatum?

- Nic takiego nie ma. Trener powiedział krótko, że każdy gra teraz dla siebie, a on oceni to po zakończeniu rundy.
Marek S.

Postprzez SCORPARO 2005-11-18, 12:40 pm

...cel zwycięstwo w Białym Zagłębia Sosnowiec - baaaaardzo trudne zadanie (jak nie odlegla przyszłość :-) ), lecz jak to słusznie zauważył Qba - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA !!! (I takową posiadam choćbyśmy dostawali każdy mecz w dupsko - trzeba mieć nadzieję że kieyś przyjdą "tłuste lata" dla piłki w Sosnowcu, dlaczego nie miały by się rozpocząść od meczu z Jagielonią ?? :-) ).
Tak jak już mowiłem, mam tylko nadzieję że się nie zbłaźnią nasi piłkarze i nie dadzą sobie strzelić więcej niż 1 gola, a mile widzanym faktem byłoby rozstrzelanie się w końcu naszych "napastników", zresztą ktokolwiek by się rozstrzelał w tym meczy napewno przyniesie wiele radości rzeszy fanów Zagłębia Sosnowiec.

Realnie patrząc na tabelę i na ostatnie poczynania obydwu drużyn (grę Zagłębia mam okazję oglądać na żywo co kilka dni), Jagiellonia wydaje się być faworytem w tym meczu (biorąc pod uwagę to co ostatnio pokazali nasi chłopcy), ale jak można było przeczytać w mediach i oni mają kłopoty ...

Dla mnie sptrawa wyniku jest rzecz otwartą, z lekką przewagą na Jagiellonie (atut własnego boiska), lecz już nie raz piłka (sędziowie?? :-) ) nożna okazała się przewrotna i z pozornie przegrnego meczu .... (patrz Zagłębie - Polkowice)...

Pozostala jeszcze jednasprawa ktura mnie nurtuje ... mianowicie - kto stanie między słupkami ??

Mój typ:

Serce : Jagielonia 0:2 Zagłębie

Rozum :

W Bramce Bęben
Jagielonia 3 : 0 Zagłębie

W Bramce Piętka
Jagielonia 1:1Zagłębie

(Odnośnie M.Bębna już pisałem swoją opinię w innym temacie ...

NADZIEJA UMIERA OSTATNIA
SCORPARO

Postprzez mike79 2005-11-18, 2:07 pm

Kol. twari taki z Ciebie kibic ZAGŁĘBIA ?? Wstyd kolego, wstyd...
Bez względu na to GDZIE, Z KIM I KIEDY BĘDĄ GRAĆ ZAWSZE TRZEBA W NICH WIERZYĆ
A publiczne opinie ONI WYGRAJĄ - MY NIE dyskwalifikują takich jak Ty jako KIBICÓW ZAGŁĘBIA !!
Dla mnie(i mam nadzieje nie tylko dla mnie) to GRUBA PRZESADA !!
Łatwo identyfikować się z klubem jak jest wszystko ładnie, pięknie ale jak już jest trochę pod górkę to w WTEDY WSZYSTKO JEST BE. A to akurat w takich sytuacjach KIBIC pokazuje swoje prawdziwe JA i akurat teraz należałoby wesprzeć nasze ?!?! ZAGŁĘBIE.Albo przynajmniej nie odwracać się d...

POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez slawojka 2005-11-18, 3:32 pm

mike79, nie staję w obronie kolegi Twari'ego, wyrażam tu swoją opinię, gdyż zaciekawił mnie Twój ostatni post. I mam takie przemyślenia:
:arrow: czy wg Ciebie prawdziwy kibic to taki który bez względu na okoliczności nigdy nie wyraża krytyki? Zagłebie to jedna sprawa, nazwijmy to kultowa, a zawodnicy to zupełnie inna rzecz! Dla nich Zagłębie to jedno z wielu w swoim życiu miejsce pracy, mało który zna choć podstawy tradycji naszego klubu, liczą tylko pieniążki i tyle. Dla kibica - akurat w naszym przypadku - Zagłebie, to jedyny klub będący dla nas swego rodzaju "świętością". I wiara w wygraną piłkarzy , czy jej brak absolutnie nie wyraża braku identyfikacji z klubem, czy też jak to ująłeś - odwracaniu się dupą.
Klub aktualnie dysponuje grupą piłkarzy - najemników, którzy zajmując w kadrze miejsce dla wychowanków, zostali sprowadzeni i opłacani w określonym celu, w tym przypadku - walka o awans. I my kibice od tych piłkarzy wymagamy zaangażowania, walki i zwycięstw. Nie powiedziałbym ani słowa krytyki, gdybyśmy dostawali bęcki za bęckami będąc w sytuacji w jakiej stała się Szczakowianka - 3-ligowym składem nagle znaleźli się w drugoligowej rzeczywistości. Pokazują ambicję, walczą, ciułają punkty.
A u nas, jak wielu kibiców zauważyło trendy to żel na włosach, imprezki, a w międzyczasie odbębnić półtorej godzinki treningu.
Dlaczego mam tego nie skrytykować publicznie,tylko mydlić sobie oczy że jest wszystko cacy?
I liczę że ta krytyka i nastrój nas kibiców dotrze do tych nażelowanych głów i da to pozytywny efekt w postaci zaangażowania na boisku i co za tym idzie zwcięskich meczów nawet z najtrudniejszym rywalem. Oby już jutro a większość z nas zapomni i wybaczy.
Pozdrawiam
slawojka

Postprzez twari 2005-11-18, 5:15 pm

mike79 napisał(a):Kol. twari taki z Ciebie kibic ZAGŁĘBIA ?? Wstyd kolego, wstyd...
Bez względu na to GDZIE, Z KIM I KIEDY BĘDĄ GRAĆ ZAWSZE TRZEBA W NICH WIERZYĆ
A publiczne opinie ONI WYGRAJĄ - MY NIE dyskwalifikują takich jak Ty jako KIBICÓW ZAGŁĘBIA !!
Dla mnie(i mam nadzieje nie tylko dla mnie) to GRUBA PRZESADA !!
Łatwo identyfikować się z klubem jak jest wszystko ładnie, pięknie ale jak już jest trochę pod górkę to w WTEDY WSZYSTKO JEST BE. A to akurat w takich sytuacjach KIBIC pokazuje swoje prawdziwe JA i akurat teraz należałoby wesprzeć nasze ?!?! ZAGŁĘBIE.Albo przynajmniej nie odwracać się d...

POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!!

Po 1 - dzieki slawojka - oszczedziles mi klikania w klawiature aby wytlumaczyc mu co mialem na mysli
Po 2 - teraz bardziej bezposrednio - mike79 wierzysz w nich? wierzysz ze wygraja? Ok - jutro o 10:00 w STSie czekam na Ciebie i przy mnie postawisz na nich 1000 zł ok? W koncu wierzysz ze wygraja! A moze sie zawachasz?
Roznica polega na tym ze ja nie wierze w tych kolesi co wybiegna jutro w czerwono-zielono-bialych strojach! Nie wierze ze pokaza charakter! Oni dla mnie nie sa Zagłębiem! Oni odejda, przyjda inni... a Zagłębie bedzie wciaz tutaj! Glownie w nas! tyle...
twari

Jaggielonia - Zagłębie

Postprzez Bandito on Tour 2005-11-18, 6:26 pm

:twisted: Yo !!! tu Bandito, mam nadzieję, że ogracie Jaggielonię i w przyszłym sezonie dołączycie do grona 1 ligowców. "Psycho Fans".
Bandito on Tour

Postprzez Przemek26 2005-11-18, 7:46 pm

Po 2 - teraz bardziej bezposrednio - mike79 wierzysz w nich? wierzysz ze wygraja? Ok - jutro o 10:00 w STSie czekam na Ciebie i przy mnie postawisz na nich 1000 zł ok? W koncu wierzysz ze wygraja! A moze sie zawachasz?
Roznica polega na tym ze ja nie wierze w tych kolesi co wybiegna jutro w czerwono-zielono-bialych strojach! Nie wierze ze pokaza charakter! Oni dla mnie nie sa Zagłębiem! Oni odejda, przyjda inni... a Zagłębie bedzie wciaz tutaj! Glownie w nas! tyle...[/quote]

MAM NADZIEJĘ TWARI ŻE PUBLICZNIE NA FORUM ODSZCZEKASZ TO JUZ JUTRO OKOŁO 15.00.
JA W NICH WIERZĘ I WIERZĘ W AWANS DO 1 LIGI W TYM SEZONIE.
Przemek26

Postprzez Krawiec 2005-11-18, 7:51 pm

twari napisał(a):
mike79 napisał(a):ONI MAJĄ OBAWY - MY TEŻ !! ONI MAJĄ PROBLEMY - MY TEŻ !!
I ot całe sedno sprawy

Dodam jeszcze jedna linijke tekstu:
ONI WYGRAJĄ - MY NIE!!
ot całe sedno sprawy

Czy zdanie "oni wygrają- my nie" to jest jakiś rodzaj krytyki czy też oznaka braku wiary ?

Taki tani racjonalizm Twari to każdy może uprawiać , sztuką jest pokazać charakter i podnieść się po ciosie . Piłkarze przede wszystkim muszą uwierzyć ale my też jako tzw 12 zawodnik możemy tchnąć w nich wolę zwyciężania. Warunkiem koniecznym jest wlaśnie wiara,a nie podniesienie rąk do góry przed walką.

Dwa lata temu kiedy nie udalo się awansować do drugiej ligi wiara byla silniejsza . Szybko otrząsneliśmy się z tego , a ruch kibicowski tętnił życiem-bo przeważyła postawa jeśli nie w tym sezonie to w następnym.

Sorry,że użyje takiego dostadnego hasła , jeśli wasze("racjonaliści") kibicowanie polega na obstawianiu wyników w zakladach to jest taki klub w Krakowie, na którym nie stracicie .
Krawiec

Zobaczymy

Postprzez sewek 2005-11-18, 8:16 pm

Uważam, że wynik meczu jest sprawą otwartą. Nie wiem jak Wasze Zagłębie prezentowało się w ostatnich meczach, ale JAGA zagrała dobre spotkanie z Widzewem (setka Kobeszki, słupek Konona), a mimo to przegrała po golu w 95 min. Poza tym do składu wraca Łata, a jeżeli chodzi o kontuzjowanych, to już wcześniej pisałem Napierała i Pawlak nie mieszczą się w I-ej 11 - ce. Jaga grając bardzo słabo wygrało z Podbeskidziem, a grając dobrze przegrała z Widzewem. Niech wygra lepszy.....,i mam nadzieje ze nasi "kopacze" rozgrzeją nas na stadionie bo u nas cholernie zimno..........
sewek

Postprzez Ader 2005-11-18, 8:25 pm

Nie wiara do zwycięstwa poprowadzi dzisiaj (jutro :wink: ) nas....
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: Zobaczymy

Postprzez Leyton 2005-11-18, 8:41 pm

sewek napisał(a):Uważam, że wynik meczu jest sprawą otwartą. Nie wiem jak Wasze Zagłębie prezentowało się w ostatnich meczach, ale JAGA zagrała dobre spotkanie z Widzewem (setka Kobeszki, słupek Konona), a mimo to przegrała po golu w 95 min. Poza tym do składu wraca Łata, a jeżeli chodzi o kontuzjowanych, to już wcześniej pisałem Napierała i Pawlak nie mieszczą się w I-ej 11 - ce. Jaga grając bardzo słabo wygrało z Podbeskidziem, a grając dobrze przegrała z Widzewem. Niech wygra lepszy.....,i mam nadzieje ze nasi "kopacze" rozgrzeją nas na stadionie bo u nas cholernie zimno..........

Nasze Zagłębie prezentowało się fatalnie. Ale to jest ostatni mecz, ostatnia szansa dla wielu zawodników by pozostać w regularnie i nieźle jak na 2-ligowe warunki płacącym klubie.
Jak dla mnie, to ten mecz będzie odpowiedzią na pytanie: "Jakie mózgi mają nasi piłkarze?" Bo grać w piłkę to oni potrafią, co udowodnili wiosną w niemal takim samym składzie. Jeśli przegrają bez walki będzie to dla mnie oznaczać, że mózgi mają ptasie i nie potrafią docenić tego co mają. Nikt na świecie nie będzie płacił za fuszerę. W Sosnowcu mam nadzieję, że też nie.
Sporo naszych "wiernych" kibiców stawia 6:0, 5:0 ... dla Jagi. Hmm... "WIARA, KTÓRA PRZETRWAŁA" .... To takie nasze hasło jeszcze z lat 90-tych, o którym chyba niektórzy zapomnieli.
Będzie trudno zdobyć choćby punkt w Białymstoku, ale ja osobiście wierzę w nasze zwycięstwo 2-0, bo nic innego kibicowi Zagłębia nie pozostaje - "Wiara, która przetrwała". I tyle.
Leyton

Postprzez Ader 2005-11-18, 9:22 pm

Leyton wielkie brawa za post!!!
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna