Zagłębie Sosnowiec - Kujawiak Włocławek 12 XI 2005 g.13

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez xXx_1906 2005-11-12, 4:29 pm

PIŁKARZYKI PAJACYKI.
Zero ambicji, żadnego pomysłu na grę, no dosłownie nic :evil: To co oni grają to jest tragedia. Panie Tochel wszystkie zespoły mają już rozpracowaną naszą drużynę, przecież nie można co mecz nieudolnie próbować tego samego. Co piłkarzyki mają piłkę to próbują grać do boku a później wrzutka w pole karne. Tylko takie akcje :!: :!: :!: Tylko tego się uczą na treningach? Dlaczego w ogóle nie próbuja grać kombinacyjnie środkiem? Dlaczego wszyscy boją sie zaryzykować grę "1 na 1"? Przecież tak schematyczną grą nic nie można osiągnąć, nawet w tak słabej drugiej lidze. Ta ich gra przypomina walenie głową w mur i to jeszcze bardzo słabe walenie.
xXx_1906

Postprzez dynamitek 2005-11-12, 4:30 pm

Mecz godny... okręgówki! Ale pochwalę Piętkę, bo wypadł dobrze. Uratował jeden punkt, choć w sumie w opałach był tylko raz. Podoba mi się gra Hosića, choć mam cały czas wrażenie, że gra na pół gwizdka. Z drugiej strony to jak grać inaczej, skoro reszta też gra "od niechcenia"? Chylaszek... hmmm... no faktycznie coraz gorzej, choć Pitry chyba robi jeszcze większą kapę. W pierwszej połowie zagrał chyba tylko jedną piłkę dobrze, w dodatku klatą i zupełnie przypadkiem. Powinien się nazywać Przemek "Strata" Pitry! No i największy plus w dniu dzisiejszym, to... jedna interwencja Morasia... Wszyscy wiedzą, o co chodzi? Marcin "MATRIX" Morawski! :lol: Brawo chłopie! Wisiałeś w powietrzu dobre 5 sekund, zanim upadłeś! ;)
Nooo... to teraz z Jagą ze 3 w plecki i nareszcie koniec rundy... I oby coś się zmieniło na lepsze, bo coraz trudniej mi uwierzyć, że w Sosnowcu będziemy kiedyś mieli pierwszą ligę... :(
dynamitek

Postprzez the djinn 2005-11-12, 4:32 pm

przed nami jeszcze jeden mecz, po tym co nasi piłkarze prezentują w ostatnich meczach zapewne srogo przegrany, w przerwie między rundami powinny odbyś się "zimowe żniwa" w drużynie !!!!!!
the djinn

Postprzez janosikdg 2005-11-12, 4:34 pm

Jakby nie HENIU to byłoby nudno..a tak przynajmniej było śmiesznie:):):) GRa piłkarzy to jedna wielka Parodia !!!!!! 0 AMBICJI !! Ja bym za ten mecz kazał piłkarzom jeszcze zwrócić za bilety !! a sędzia.....SZkoda Gadać !
janosikdg

Postprzez rajchi 2005-11-12, 4:35 pm

po dzisiejszym meczu nie ma wątpliwości - awansu z tymi piłkarzami nie będzie !!! :cry:

dzisiaj na kresowej była żenada, zarówno piłkarze i sędzia zaprezentowali poziom poniżej depresji
myśląc o tym co będzie w białym słabo mi się robi, ale jak wszyscy wiemy WIARA CZYNI CUDA
pozdro
rajchi

Postprzez emdżej 2005-11-12, 4:39 pm

CZaRnYY napisał(a):Uprzedze negatywne komentarze co do sytuacji w której padła bramka. Siedziałem na wysokości pola karnego i sędzia według mnie prawidłowo bramki nie uznał - Zubanovic za wczesnie ruszył do przodu i był na spalonym.

A ja widziałem sytuację na powtórce i ewidentnie spalonego nie było. Za to w sytuacji, po której Kujawiak strzelił bramkę spalonego też nie było, ale wtedy nie wiadomo czy by był gol czy nie, bo po gwizdku Zagłębiacy stanęli
emdżej

Postprzez Marpic 2005-11-12, 4:45 pm

xXx_1906 napisał(a):PIŁKARZYKI PAJACYKI.
Zero ambicji, żadnego pomysłu na grę, no dosłownie nic :evil: To co oni grają to jest tragedia. Panie Tochel wszystkie zespoły mają już rozpracowaną naszą drużynę, przecież nie można co mecz nieudolnie próbować tego samego. Co piłkarzyki mają piłkę to próbują grać do boku a później wrzutka w pole karne. Tylko takie akcje :!: :!: :!: Tylko tego się uczą na treningach? Dlaczego w ogóle nie próbuja grać kombinacyjnie środkiem? Dlaczego wszyscy boją sie zaryzykować grę "1 na 1"? Przecież tak schematyczną grą nic nie można osiągnąć, nawet w tak słabej drugiej lidze. Ta ich gra przypomina walenie głową w mur i to jeszcze bardzo słabe walenie.

Dokładnie co mecz to ta sama taktyka ...eeehh Panie TOCHEL kończy się kredyt zaufania niestety:((
Marpic

Postprzez PTAQ84 2005-11-12, 4:51 pm

Spotkanie stojące na słabym poziomie. Mimo wszystko Zagłębie powinno wygrać. Co do spalonego nie widziałem ale to żadne usprawiedliwienie. Ciekawe co będzie na Jadze aż strach pomyśleć. Najsłabszym aktorem spotkania był sędzia i nie patrze tu na sytuacje dla Zagłębia ale i dla Kujawiaka. Ciekawe jaką note dostanie pewnie 8 :?
J...ć PZPN :!:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Warson 2005-11-12, 4:51 pm

Panie Tadeuszu, bez paniki. Wygramy...

I Wygraliśmy... yhmm :lol: :o

Nareszcie Zaoszczędziłem te 12zł i az lepiej na duszy jak sie po takim meczu czyta komentarze forumowiczów. :-D
Warson

Postprzez Degland 2005-11-12, 4:53 pm

Chciałęm podziękowąc za walke Dawidowi Skrzypkowi i Robertowi Pietce za uratowanie nas przed porazka,poraz kolejny udowodnił, że to on powinien grać w pierwszym składzie, szkoda że pałzował Lacha, reszta nie jest godna reprezentowaniu Czerwono - Zielono - Białych barw.Pozdrawiam :wink:
Degland

Postprzez Gilardino 2005-11-12, 4:57 pm

Jeszcze parę tygodni temu Treneiro twierdził , że tak ustawił makrocykl treningowy by szczyt formy przyszedł na ostatnie 5 meczy tej rundy :shock: :evil: :shock: :shock: :shock:

Nawet nie robie podsumowania liczbowego, bo nie ma co sie wku...

A jeszcze Jadwiga czeka. Ręce opadają do kostek.
Gilardino

Postprzez mdc dg 2005-11-12, 5:00 pm

PARODIA,ŻENADA,BRAK AMBICJI,BRAK POMYSŁU NA GRĘ tak można określić występ naszych kopaczy.Pitry już niech odejdzie bo widać że myślami już jest w Barcelonie :lol: "Żelboje" typu Chylaszek,Paczkowski,Chwalibogowski won do 4 ligi.Kopanie piłki aby do przodu to naprawde świetne rozwiązanie :lol: ale może w B klasie.Zobaczymy jak będą się tłumaczyć-Trener jak i piłkarzyki pajacyki.
mdc dg

Postprzez mike79 2005-11-12, 5:01 pm

Grając "5" zawodników to nawet z OBERTASEM nie wygramy a co dopiero z KUJAWIAKIEM !! Szkoda bo rywal był "do pchnięcia" jeśli tylko gralibyśmy w "11"

Ale za to w Białymstoku NIE PRZEGRAMY !! Tam już zagramy w "11"...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez maras24 2005-11-12, 5:33 pm

A KOSZMAR TRWA LALALLALALALALLALALALALALA
maras24

Postprzez MrCricket 2005-11-12, 6:36 pm

Gilardino napisał(a):Jeszcze parę tygodni temu Treneiro twierdził , że tak ustawił makrocykl treningowy by szczyt formy przyszedł na ostatnie 5 meczy tej rundy :shock: :evil: :shock: :shock: :shock:

Nawet nie robie podsumowania liczbowego, bo nie ma co sie wku...

Szczyt przyszedł, ale raczej antyformy. Miało być jakieś 10-12 punktów, a skończy się najprawdopodobniej na 4 pkt.

Kol. Warson witaj w klubie oszczędnych :lol:
MrCricket

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna