Zagłębie Sosnowiec-Podbeskidzie B-B 30.07.2005 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez warchlak 2005-07-30, 7:09 pm

pierwsza połowa nie za ciekawa a to dlatego że grał mój kochany Wojtek M. :D tradycyjne wrzutki na niego a on albo sobie stał i nie mógł się oderwać od ziemi albo się przewracał. panie Wojciechu A klasa czeka na pana :lol: bardzo dobra zmiana Przemka który mnie ucieszył tym ze godnie zastąpił ujka a nawet byl lepszy od niego. pierwszy mecz o stawke po kontuzji i to jaki :shock: cały czas walczył o piłke odgrywał, próbował strzelić bramke i to zrobił 2 krotnie :!: Bęben też ładnie zagrał ale nie ustrzegł się błędów. nie wiem dlaczego Krzysiek Tochel nie wpuścił Zubana. pokazał się na wiosne, pokazal się w sparingach i widać że jest w optymalnej formie. z duetem Pitry - Zubanović mozemy dużo zdziałać w lidze :!:
warchlak
Prowokator

Postprzez dynamitek 2005-07-30, 7:11 pm

Pierwsza połowa w naszym wykonaniu to zupełne nieporozumienie, dopiero w drugiej zobaczyłem to, co widzieć chciałem! Nie za bardzo rozumiem to ustawienie - Małocha sam w napadzie i pięciu pomocników? Bo tak to wyglądało... Tylko, że ten chłopak rusza się tak, jakby go trawa w stopy parzyła! Jakiś powolny jest i biega "na paluszkach". Poza tym jest zbyt delikatny i ma kłopoty z opanowaniem piłki. No i "piłka go nie szuka" w polu karnym! Pierwszy raz mówię o nim źle, ale dobrze w kontekście tego spotkania się nie da... Hosic dla mnie to "profesor" w obronie. Pełna kontrola, wszystko jak trzeba. On nie tylko poradziłby sobie w pierwszej lidze, ale bez względu na klub byłby jednym z lepszych obrońców w składzie. Skrzypek szybki, aż miło było popatrzeć, choć gorzej z dokładnym podaniem, dośrodkowaniem... Butryn - moim zdaniem ok, choć też jakiś taki niedokładny... Może się rozegra. Oby... Chylaszek całkiem ok, choć głupio sfaulował... Reszta na swoim dawnym poziomie, czyli przyzwoitym, dobrym. Powrót Przemka bardzo udany. To jest właśnie rasowy napastnik! Przytomnie, zawsze tam, gdzie być powinien i skutecznie!!! Ma to, czego nie miał Ujek i czego nie ma, i chyba nigdy mieć nie będzie, Małocha. Po pierwszej połowie powiedziałem sobie, że jeśli trener nie zmieni ustawienia i co najmniej dwóch panów (chyba czytał w moich myślach!;) ), to dostaniemy konkretnie w dupę. Na szczęście po przerwie się otrząsnęliśmy i było dobrze. Mam nadzieję, że Przemek już wkrótce będzie mógł grać całe mecze... I oby długo, długo bez urazów i kontuzji! A Bęben? Moim zdaniem przyzwoicie i bezbłędnie. Może troszkę niepewnie, raz czy dwa... ale ogólnie dobrze. W każdym razie przy bramce nie miał nic a nic do powiedzenia. To wina obrońców, którzy myślami byli już w szatni. Bo przecież tego strzału w ogóle nie powinno być! I tyle...
Teraz Widzew... Mam nadzieję, że i tam zdobędziemy komplet punktów. Pozdrawiam!
dynamitek

Postprzez BuliMDC 2005-07-30, 7:12 pm

Strata Wujka ( ujek to po śląsku wujek )....
a powiedz co nas to obchodzi jak jest po slasku wujek :evil:
nie mieszaj w to forum hanysow ok?
Ostatnio edytowano 2005-07-30, 7:13 pm przez BuliMDC, łącznie edytowano 1 raz
BuliMDC

Postprzez SOSNOWIEC* 2005-07-30, 7:12 pm

Warchlak moze chcial go oszczedzic po tym krwiaku na nodze:D Wojtek M tez jest moim ulubiencem wiec mysle ze g dlugo nei zobaczymy juz w piewszym skladzie.
SOSNOWIEC*

Postprzez janusz 2005-07-30, 7:13 pm

CZARNYY! Nie ogladales 1 polowy? Przecierz Beben uratowal nas od porazki!Brawo PITRY !
janusz

Postprzez PTAQ84 2005-07-30, 7:18 pm

brawo Pitry,brawo Bęben,brawo Tochel,BRAWO ZAGŁĘBIE 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez CZaRnYY 2005-07-30, 7:28 pm

Sorry tak naprawde nie byłem na meczu i sie na necie napinam :lol: ;)

Co do Bębna - niepewny chwyt miał, strzały z dystansu, które bronił "wypluł" pare razy przed siebie, na szczęście bez konsekwencji dla nas, pare piłek co dobry bramkarz mógł złapać piąstkował, nie od dziś wiadomo poza tym, że gra na przedpolu nie jest jego mocną stroną. Oczywiście miał udane interwencje, tego nie neguje, przy stracie bramki nie zawinił, ale chodzi mi o tych pare z pozoru niegroźnych strzałów, które sprawiły, że serce troche szybciej zaczęło mi bić...
CZaRnYY

Postprzez tomas1906 2005-07-30, 7:29 pm

Bercin B, Przemek P,Dżenan H uratowali nam 3 punkty i chwala im za to pamu Wojtkowi dziekujemy ale my nie potrzebujemy statystow ktorzy nie umia sie oderwac od ziemi, wiecej pojedynkow glowkowych wygral Wolanski ktory pokazal swa walecznosc, a na pana panie Wojtku emerytura czeka
tomas1906

Postprzez krzysztof 2005-07-30, 7:37 pm

Rzeczywiscie Hosic dzis wymiatal niesamowicie. To samo Lacha tylko ze raz mu nie wyszlo w 46 minucie na srodku boiska i zaraz po tym stracilismy bramke. Pitry zachowal sie jak typowy killer. Widac bylo ta zlosc na jego twarzy jak kilka razy nie udalo mu sie pokonac bramkarza Podbeskidzia.
Co do Malochy to gra to samo co w poprzednim sezonie, ale coz widocznie Zuban nie byl tak do konca w pelni sil, Pitry to samo i Wojtek musial grac sam jako wysuniety napastnik. Mysle jednak, ze nie ma co na niego sie wydzierac z trybun bo to nic nie zmieni. Tylko go to dodatkowo deprymuje a to w koncu nasz napastnik. Jak Zuban i Pitry beda w pelni sil, to pewnie Malocha bedzie ich zmiennikiem.
krzysztof

Postprzez mdc dg 2005-07-30, 7:40 pm

Powiem wam jedno Pitry jest świetnym zawodnikiem, to co zrobił przez 45 minut budzi szacunek.Drugi zawodnik który dzisiaj bardzo dobrze zagrał jest Hosić-pierwsza liga co ten chłopak gra na obronie.Niestety nie rozumiem trenera jak może wystawiać w 1 składzie takiego beznadziejnego zawodnika jakim jest Małocha-SKANDAL, zero dynamiki zero ambicji jest beznadziejny :!: Bardzo dobre widowisko w 2 połowie.Brawo ZAGŁĘBIE.
mdc dg

Postprzez Kolumb 2005-07-30, 7:44 pm

Niech zmienia na glownej stronie Zaglebia 1-sze zdanie w krotkim sprawozdaniu z meczu :lol: :lol: :lol: cyt. " Zagłębie po raz pierwszy w historii I-ligowych pojedynków wygrało z Podbeskidziem" Ja wiem - emocje :lol: :lol:
Kolumb

Postprzez MACIEK 86 2005-07-30, 7:52 pm

mdc dg i jeszcze kilku innych to kto miał grać w ataku??W pełni zdrowy był tylko Małocha.W końcu trener mówił że Pitry jest gotowy na 45 min a Hadis nie jest w pełni sił.
MACIEK 86

Postprzez mdc dg 2005-07-30, 8:05 pm

Drogi Maćku w ataku mógł równie dobrze zagrać pan Lachowski który w Odrze Opole grał na tej pozycji.
mdc dg

Postprzez twari 2005-07-30, 8:05 pm

W pierwszej polowie to byl mecz Beben - Podbeskidzie! Kilka razy swietnie wybronil! W ogole w calym meczu zagral bardzo dobrze!!
A ta interwencja chyba w 90 minucie gdy pilka lobem szla w okienko... SZOK! Uratowal nas przed remisem! Brawo Marcin!!
Pitry... WEJSCIE SMOKA!! :) Wiedzialem ze Pitry cos dzis strzeli! Pisalem to wczesniej! Ale nie spodziewalem sie ze walnie 2 brameczki i uratuje nam 3 pkty! :) Wejscie podobne do tego sprzed roku! :) Tyle ze teraz grajac u nas od poczatku rundy ma duza szanse zostac krolem strzelcow!!
Troche slabo Lacha...
A Hosic to jest poprostu MISTRZ! Chlopaka cechuje taki spokoj gry ze rece same skladaja sie do braw!
Chylaszek tez pozytywnie.
Slabo natomiast Butryn... za slabo!
A co mnie tez milo zaskoczylo to gra Paczkowskiego!! Praktycznie dwie asysty... kilka ladnych wejsc... i dziwny spalony gdy Pitry stanal a Paczkowski poszedl za pilka... gdyby sedzia to puscil...

Zwyciestwo!!!
:)
A Jagna 1-1! :)
MAMY LIDERA!! W SOSNOWCU MAMY LIDERA!! :)
twari

Postprzez Leżak 2005-07-30, 8:05 pm

Duży plus za dzisiejszy mecz według mnie powinni dostać Adżem ( szczególnie druga połowa ) Hosic, Bęben, Pitry i Lacha też pare razy nieźle zakręcił.
Leżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna