WIDZEW Łódź - ZAGŁEBIE Sosnowiec 01.06.2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez SCORPARO 2005-06-01, 10:07 pm

a ja jeszcze raz powiem : ... znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, POWRÓCI NASZE ZAGŁĘBIE w szeregi extraklasy... ( starsi napewno pamiętaja tą piosenkę ze stadionów...), nie ma co pękać, sezon się jeszcze nie skończył (wszystko jeszcze możliwe - choć szanse baaaaardzo malutkie), cieszmy sie z tego co mamy, a się doczekamy...

I liga moze w tym sezonie już nie, ale powinnismy być wdzięczni za to co zrobili piłkarze Zagłębia dla nas kibiców (no i dla siebie - klubu) na wiosnę (wygrana z Ruchem, Jagą ,mecz z ŁKS-em - przecież to nie bylejakie drużyny), mianowicie dostarczyli nam emocji, o które przecież w sporcie chodzi. Osobiście nie będę płakał że Zagłębie w tym sezonie nie weszło do I ligi - pamiętam jak zaczynali od najniższych szczebli rozgrywek i sądzę że i tak szybko awansowali do przedsionka extraklasy (niektóre drużyny siedzą po kilka sezonów w IV czy III lidze, dl;a przykładu Śląsk Wr)

Uważam że Zagłębie Sosnowiec pomimo nienajlepszej dyspopzycji w dzisiejszym meczu (wynik:/), stać na wiele więcej, i niech się boją ci którzy spisali nas na straty w next sezonie - I Liga BĘDZIE w Sosnowcu - i to już za rok!!!

TAK WIĘC RAZ JESZCZE POWIEM : ... znów przyjdzie wiosna ....

NADZIEJA UMIERA OSTATNIA
SCORPARO

Postprzez Kolumb 2005-06-01, 10:26 pm

Z tego co piszą w wybiórczej,to mecz mógł sie podobać.Ogladalem bramki w tv,przy 1 zero szans,przy drugiej nie popisali sie troche nasi obroncy dajac Michalskiemu sporo swobody.Ogolnie rzec biorąć NIC SIE NIE STALO PANOWIE !! I tak ta wiosna to powód do dumy dla Zagłebia :) Czekam z szampanem do przyszlego roku.

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2742436.html
Kolumb

Postprzez maras24 2005-06-01, 10:54 pm

szkoda tylko straconych 2 flag Legii no i debile z łodzi nawet szal Marcinowi Bębnowi ukradli wrrrr
maras24

Postprzez greg33 2005-06-01, 11:29 pm

a Bęben przyjechał pilnować bramki czy machać kolorowym szalikiem? Niech sobie weźmie bidon z wodą i to polecam wszystkim bramkarzom, szalik mogą sobie powiesić nad łóżkiem. Z szacunkiem dla Bębna, syna Marka, który zapewne bardzo identyfikuje się z klubem, ale nie lepiej wybrać inną formę ? Jeśli sam fuckował, jest sobie winny, niemniej jest osobą publiczną i pewne zachowania nie przystoją. Czy w Sosnowcu jest jeszcze AKS Niwka?
greg33

Postprzez Warson 2005-06-02, 1:02 am

Tu Sie Wypowiem na Temat Meczu:

Wróciłem właśnie z Kielc i powiem tak, przy pierwszej bramce, absolutnie żadnych szans nie miał Marcin, a przy Drugiej były 3 Sytuacje Raz Faul Sedzia Podniosl reke do ust z gwizdkiem nie zagwizdał, nastepnie spalony i zawodnik dotyka pilki reka po czym strzela bramke. Paranoja. Przy 2-0 nasi sie podlamali.

Ale Powiem szczerze nasi grali bardzo slabo nie mieli ambicji tak jak z Jagą a nieraz nawet Wolański 4 sytuacje Sam na Sam dobiegł do Lini 5-tego metra i podaje innemu zawodnikowi (Małosze :D) a ten Skacze nad piłka jka pajac :( Porpostu wydaje mi się ze Jednak Boniec Co Nieco w Ten mecz włożył a wiemy że za pieniadze wszystko mozna, to an tyle co do Meczu a o Kibicach Napisze w Innym Dziale :D
Warson

Postprzez Wally 2005-06-02, 1:04 am

W pierwszej połowie dwie szybko zdobyte bramki dla Widzewa ( w tym druga chyba po uprzednim zagraniu ręką Widzewiaka) ustawiły spotkanie. Gospodarze robili takie akcje, że nasi się tylko przyglądali i ogólnie nie było zbytnio szans na poprawę naszej sytuacji.

Druga połowa należała już do nas i gdyby Wolański trochę bardziej spróbował swoich sił, a nie podawał nie wiadomo gdzie będąc 5 metrów od bramki oraz Małocha trochę celniej uderzał (z 3 metrów uderzył w poprzeczkę :shock: ) to może nawet byśmy wyszli zwycięsko z tego pojedynku.

Przegrać z Widzewem to nie jest wstyd. Silna drużyna, zasługuje na pierwszą ligę...
Wally

Postprzez Wally 2005-06-02, 1:06 am

Warson napisał(a):
Wróciłem właśnie z Kielc

Co ty robiłeś w Kielcach :lol:
Wally

Postprzez Tomano 2005-06-02, 1:07 am

Lars napisał(a):
apropos szkoda mi tych którzy pojechali do Łodzi bo praktycznie w 27 min mecz sie ustawił, po czym pewnie widzew sobie grał swoje a nasi chyba byli dziś bezsilni jesli nawet nie padła ta jedna bramka.

!!! CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE !!!

naprawde niepotrzebnien na dobre i na zle 8)

PS. Greg 33 powstrzymaj sie od takich komentarzy :twisted:
Tomano
Adventure Group

Postprzez Redeniak 2005-06-02, 1:09 am

Warson napisał(a):Wróciłem właśnie z Kielc...

:lol: :lol: :lol:
Redeniak

Postprzez FIGHTER1906 2005-06-02, 7:04 am

krzysztof napisał(a):Dokładnie, gratuluję Zagłebiu za to co osiągnęło tej jesieni.

NIE MA CZEGO GRATULOWAĆ...
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez FIGHTER1906 2005-06-02, 7:10 am

Redeniak napisał(a):
Warson napisał(a):Wróciłem właśnie z Kielc...

:lol: :lol: :lol:

MOŻE POJECHAŁ DO KIELC, ABY TAM OBEJRZEĆ RELACJĘ LIVE Z INTERNETU :))
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez adas 2005-06-02, 7:25 am

Warson widziałem, że piwko piłeś, ale aż tak go było dużo że pomyliłeś łódź z kielcami? Chyba że to może mi się coś pomieszało a graliśmy z koroną :)
adas

Postprzez ..KaraŚ.. 2005-06-02, 7:30 am

Szkoda ze Zagłebie przegralo chociaz tak przypuszczalem.Ale i tak można stwierdzić ze ten sezon byl udany dla zaglebia.POZDRO 8)
..KaraŚ..

Postprzez slawojka 2005-06-02, 7:50 am

CharoN^ napisał(a):Pomimo tej porażki dziękuje wszystkim zawodnikom. Napewno tu zaglądacie, więc przynajmniej z mojej strony (mam nadzieję, że równiez ze strony większości forumowiczów) macie wielki szacunek, za to co zrobiliście wiosną.

Nie zawsze się wygrywa, za rok powalczymy ponownie. Przypuszczam, iż będziemy lepiej przygotowani pod każdym względem (kadrowym, finansowym, infrastrukturalnym) i postaramy się o ten jakże upragniony awans na stulecie.

Piłkarzom jeszcze raz dziękuje, oczywiście trenerom również :D. Plan wykonany z nawiązką, niesamowita wiosna i dreszczyk emocji pod koniec sezonu. Kto przed rundą wiosenną spodziewał się takich wyników Zagłębia? 8)

Podpisuję się pod tym !!!!
BRAWO Piłkarze! BRAWO Trener! BRAWO Kibice !!!
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM za ta radość, emocje...
...ale sezon jeszcze trwa...
slawojka

Postprzez gruby 2005-06-02, 8:06 am

FIGHTER1906 napisał(a):
krzysztof napisał(a):Dokładnie, gratuluję Zagłebiu za to co osiągnęło tej jesieni.

NIE MA CZEGO GRATULOWAĆ...

Jak nie ma czego ku***** gratulować ,popatrz które miejsce mieliśmy po rundzie jesiennej,a które teraz mamy,za to trzeba im dziękować za cudowne chwile w tej rundzie,za to że się utrzymali,bo to był główny cel...na ten sezon
Ostatnio edytowano 2005-06-02, 8:09 am przez gruby, łącznie edytowano 1 raz
gruby

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna