ZAGŁĘBIE vs Mława

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Krawiec 2005-04-02, 8:30 pm

Ktoś mi usunął posta i ktoś mnie zbulwersował .

To, że ktoś nie wierzy lub go to "j...e" nie daje mu prawa żeby szargać nasze prawo do smutku, a nawe łez z powodu odejścia Papieża. Mecze nie powinny się odbyć tak jak w lidze włoskiej a ateiści , wierzący inaczej lub uzależnieni od meczy do tego stopnia żeby nie wczuć sie w sytuację -powinni się ocknąć i uszanować tych , których TERAZ mecze i w ogóle inne sprawy mało interesują .

Kiedyś byłem na imprezie właśnie podczas Tsunami i do dzisiaj tego żałuję. Myślę, że wielu z tych którzy będa jutro grać i pojada na mecz też później będa mieć kaca moralnego, że tych chwil nie spedzali z rodziną lub bliskimi - bo to historyczne i narodowe wydarzenie.
Krawiec

Postprzez don 2005-04-02, 8:51 pm

Jest czas na igrzyska i zabawe i czas na zadume i chwile opamiętania w tym cięzkim okresie mecze powinny zostać przełożone, meczy będzie jeszcze tysiące i z pewnością korona by z głowy nie spadła nikomu jakby rozgrywki ligowe odłozyć tym bardziej że i tak mecz jak i wynik staje rzeczą nieistotną.Pamiętam jak podczas pielgrzymki w Sosnowcu Ojciec Świety pieknie mówił o tym naszym "Czerwonym Zagłębiu" i należało by o tym pamiętać w czasie jego "Drogi Krzyżowej" jaka sie teraz dzieje
don

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-04-02, 8:55 pm

[quote="Krawiec"]Ktoś mi usunął posta i ktoś mnie zbulwersował .

To, że ktoś nie wierzy lub go to "j...e" nie daje mu prawa żeby szargać nasze prawo do smutku, a nawe łez z powodu odejścia Papieża. Mecze nie powinny się odbyć tak jak w lidze włoskiej a ateiści , wierzący inaczej lub uzależnieni od meczy do tego stopnia żeby nie wczuć sie w sytuację -powinni się ocknąć i uszanować tych , których TERAZ mecze i w ogóle inne sprawy mało interesują .

Czy cos przegapiłem ?? Papież jeszcze żyje !!!!!!!
jednak ooejka powinna być wstrzymana
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-04-02, 8:59 pm

WOJTEK napisał(a):OSTATNIE INFO :
MECZ BĘDZIE ODWOŁANY TYLKO W WYPADKU ŚMIERCI PAPIEŻA
JEDZIEMY !!!

Własnie w tej chwili umarł Papiez [*]
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez *Devi(L)* 2005-04-02, 9:01 pm

PAPIEZ UMARL
*Devi(L)*

Postprzez WOJTEK 2005-04-02, 9:04 pm