ZAGŁĘBIE - Piast

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Fan 2005-03-16, 10:18 pm

Juz w Mlawie maja wiecej rozumu bo chociaz na sobote przesuneli ten mecz. Szkoda gadac.
Fan
Working Class

Postprzez Gość 2005-03-16, 10:33 pm

A nie lepiej o 6 rano k.... mogli zrobic ? przynajmniej bym zdarzyl do pracy na 8 a tak ch... o 15 to ja jeszcze zapier..... na tych patalachow z PZPN czy OPZN jeden ch...
Gość

Postprzez PTAQ84 2005-03-16, 10:36 pm

Po prostu zero wyobrażenia :? brak mi słów :?
PTAQ84
WOJKOWICE

mecz

Postprzez domel20 2005-03-16, 11:48 pm

Kurde tez bylem przekonany ze mecz odbedzie sie w Wielka Sobote a tu lipa P. S Panie Rudy pan sie chyba z ch*** na lby pozamienial :shock: szkoda slów :twisted:
domel20

Postprzez LucasUSA 2005-03-17, 12:09 am

Sluchajcie, tak jak pisalem w poscie w temacie o Tele5 - wyglada na to, ze dla szefow klubu kibice to malo znaczacy dodatek do biznesu, wazne, ze Wloch placi, a kibice to tylko klopoty. Najlepiej grac przy pustych trybunach, bo ochrony nie trzeba wynajmowac.

Pewnie Dyr. Rudy bedzie jaja w koszyczku swiecil, albo dywany w ostatniej chwili trzepal - choc to bym jeszcze zrozumial, zony sie nie wybiera :wink: :lol:
LucasUSA

CH.. WAM W DUPĘ .....

Postprzez bidzej 2005-03-17, 12:20 am

CH.. WAM W DUPĘ ..... RUDE BACZYŃSKIE I INNE MOSIRY.
JAKOŚ NA WIOCHACH POŁOŻONYCH BARDZIEJ NA POŁUDNIU - WODZISŁAW ITP CZY W HANYSOWIE NA RUCHU DA SIĘ PRZYGOTOWAĆ BOISKO TYLKO W TYM ZAJEB.... SOSNOWCU NIC SIĘ NIE DA. MAM WAS W DUPIE, W PIATEK O 15 JUZ WOLE NA HOKEJA JECHAC. I MAM NADZIJE ZE CHŁOPAKI JESZCZE AWANSUJA ....... ALE MNIE QRW... ZDENERWOWALI NO
W PIATEK .....
WY MACIE RACJĘ Z TYM RUDYM JAJKA CHCE ISC SWIECIC W SOBOTE ZAMIAST MECZ ORGANIZOWAC. BRAK MI SŁÓW I NERWÓW. CZŁOWIEK CZEKA CAŁĄ ZIMĘ A .......WALCIE SIE
bidzej

Postprzez Pesto 2005-03-17, 12:35 am

proponuję nową , świecką tradycję ===> wszystkie mecze w poniedziałek o 12.00

głupich nie trzeba siać :?
Pesto
kumaty

Re: :(

Postprzez DaMi 2005-03-17, 5:01 am

^m@rcin^ napisał(a):I mecz 25 w piatek o 15 a wtedy moze byc 4 mecz finalowy w hokaja w Bytomiu.

Co się martwisz przyjedzie Piast z Polonią do nas a później z nimi pojedziemy na hokej :wink:
DaMi

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-17, 7:19 am

Moze kazdy zadzwoni do klubu i powie ,ze mu Piatek nie pasuje :wink:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez grzechu 2005-03-17, 7:23 am

Wystarczylo zwrocic sie o pomoc do kibicow i byloby po sprawie. Pomoglibysmy w poniedzialek i we wtorek odgarnac boisko i zaloze sie ze przy takiej pogodzie jak jest za oknem do soboty spokojnie by wyschlo.
A tak znow w nastepnym tygodniu zapowiadaja opady sniegu i pewnie w paitek o 15:00 murawa nie bedzie wygladala lepiej niz teraz!
Parodia.
grzechu

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-17, 7:29 am

grzechu napisał(a):Wystarczylo zwrocic sie o pomoc do kibicow i byloby po sprawie. Pomoglibysmy w poniedzialek i we wtorek odgarnac boisko i zaloze sie ze przy takiej pogodzie jak jest za oknem do soboty spokojnie by wyschlo.
A tak znow w nastepnym tygodniu zapowiadaja opady sniegu i pewnie w paitek o 15:00 murawa nie bedzie wygladala lepiej niz teraz!
Parodia.

Ale ZAGŁĘBIE nie moze zebrac ludzi do odsniezania tylko MOSIR :? A pozatem to raczej chodzi o remont niz o stan murawy !
Pozatym cale trybuny sa zasypane !

MOSiR - Można Olewać Sport i Reszte !!! :evil:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Kamil^ 2005-03-17, 7:50 am

Tak jak napisał Marcin . Mecz został przesunięty z tego powodu, że jeszcze trwa remont . Wczoraj byłem na stadionie i tylko jedna ławka dla rezerwowych dopiero była zrobiona . A wogóle panowie z MOSiR-u dopiero wczoraj wpadli na pomysł żeby zacząć odśnieżać to boisko (wkońcu zostaly odśnieżone tylko linie :?) . Wogóle to się boje, że mecz nawet w przyszłym tygodniu się nie odbędzie... Raz, że pogoda może nie dopisać, a dwa, że jeszcze może remont się nie skończyć i policja nie dopuści stadionu .
Kamil^

Postprzez kwachu 2005-03-17, 8:36 am

Ku.... :evil: :evil: :evil:
Co za imbecyle kierują naszym klubem :x Normalnie jak człowiek czyta takie wiadomości to go cholera może wziąść. Mogę jeszcze zrozumieć (choć z trudem) przełożenie meczu, ale termin piątkowy o 15 jest wzięty z kosmosu. Czy problemem byłoby rozegrać ten mecz o dzień później? Głupich nie trzeba siać sami się rodzą :!: Gdyby głupote naszych decydentów przyrównać do wielkości stadionu to mielibyśmy obiekt jak Barcelona :evil:
kwachu

Postprzez wieszczu 2005-03-17, 8:54 am

Skończmy w końcu z używaniem słowa REMONT! Jedynym adekwatnym słowem do obecnego stanu rzeczy,jaki ma tam miejsce jest wyraz KPINA! JEDNA WIELKA KPINA!!! I jeszcze słowko do P.Rudego.Otóż "wielki" menadżerze:twierdzisz,że jeśli mecze będą transmitowane w telewizji to wówczas niewiele osób przyjdzie na stadion.Pragnę ci więc zakomunikować,że ludzi z Twioim tokiem "myślenia" jest wśród kibiców Zagłębia na całe szczęście niewielu.Mecz transmitowany w telewizji nigdy nie odda tego,co spotkanie obejrzane na żywo!!!Szkoda,że o tym wielmożny pan nie wie.Po prostu ręce qrwa opadają! No i oczywiście "gratuluję" decyzji o rozegraniu meczu w piątek.Oby tak dalej,a P Rudemu życzyłbym bystrości umysłu na przyszłość. :evil: :evil: :evil:
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez wieszczu 2005-03-17, 12:48 pm

Nasunęła mi się jeszcze jedna refleksja związana z wydarzeniami w ostatnich dniach,ale nie tylko.Przecież przy tej pseudo-organizacji i licznych nietrafionych decyzjach możemy zapomnieć w najbliższych latach o awansie do ekstraklasy.Nikt nam go nie podaruje tylko dlatego,że w przyszłym roku będziemy obchodzić stulecie istnienia Zagłębia.Potrzeba diametralnych zmian,inaczej możemy się już w niedługim czasie bardzo,ale to bardzo rozczarować.Póki co,to wszystko nastraja mnie nader pesymistycznie.Chciałbym się mylić,ale......
wieszczu
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna