Leyton napisał(a):Wiekszość krytykuje dzisiaj piłkarzy, trenera, działaczy.... w tym i w innych tematach. W większym lub mniejszy stopniu macie pewnie rację. Ale za to kibice byli dzisiaj "BEZ ZARZUTU". JAK ZWYKLE NAJLEPSI NA ŚWIECIE. Ogłuszający doping przez 90 min. i żadnych bluzg na swoich piłkarzy.
Ruszcie dupy - to tekst z młyna w końcówce meczu. Brzmi to tak, jakby ten młyn dał z siebie wszystko przez 80 minut i nagle potrzebowal wsparcia.
Zanim więc zaczniecie podważać wolę walki i ambicję naszych piłkarzy w dzisiejszym meczu, zadajcie sobie pytanie czy sami (jako kibice) daliśmy dzisiaj siebie wszystko? Nie daliśmy NIC i byliśmy na trybunach gorsi niż nasi piłkarze na boisku. Ponieśliśmy chyba bardziej dotkliwą porażkę niż oni.
Słowa mądrego człowieka, jak tu się nie zgodzić. Dzisiaj nie było młyna ! Niektórzy myśleli, czy jakiegoś protestu znowu nie ma, ale kiedy coś zaczynało trybić (jednak bez skutku) zrozumieli, że to poprostu Nasza nieduloność. Nie ma tu czego ukrywać. Pojedyncze jęki 10-latków są żałosne. Ja mam prawie 15-nastkę, jestem na młynie regularnie, ale głos raczej mam już "ten". Niech osoby, które jeszcze tzw. mutacji głosy nie przechodziły powstrzymają się od młyna.
W sprawie Lachy. Ja go zawsze będę szanował, żyję z kibicami. Jest związany z Zagłębiem, to nie jest dla Niego krótka przygoda z przypadkowym klubem i kibicami. A Ci, którzy zaczęli wyzywać to naprawdę nie mają honoru. Jestem za młody, żeby im "podskakiwać" ale to był szczyt ...
ps. Ujo podobno powiedział, że to była ostra walka przed rzutem rożnym, nie było specjalnego uderzenia. Ja mu wierzę, i mam nadzieję, że wkońcu złapie formę, bo jest naprawdę świetnym zawodnikiem.