Co do relacji z meczu Piast-Zaglebie. Zostanie ona zaprezentowana w poniedzialek o godz. 19:00 w TVP 3.
Zapowiedz programu mozecie znalezc pod tym linkiem:
http://www.katowice.tvp.pl/imgprog/zwiastun/38.avi
BRAWO ZAGŁĘBIE :!: :!:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Thomi napisał(a):Wysliscie EXTRA !!!!! Doping glosny ! podobalo mi sie... szkoda ze nie moglem sie cieszyc z wami z Bramki bo by mnie rozpoznali :) ale udawalem greka :D Pozdro .... kumaci wiedza o co biega :P
regard napisał(a): :shock: Jakim cudem wszedłeś? Byłem pod kasami, policja nie wpuszczała nikogo kto nie pokazał dowodu czy legitymacji.
regard napisał(a): :shock: Jakim cudem wszedłeś? Byłem pod kasami, policja nie wpuszczała nikogo kto nie pokazał dowodu czy legitymacji. No chyba, że jesteś zameldowany w Gliwicach bądź ościennych miastach. Bo w to, że wpuścili Cię na sosnowieckich blachach na sektor Piasta ciężko mi uwierzyć. Nawiasem mówiąc póżniej się trochę gorąco zrobiło, sporej grupy Piasta nie wpuścili i mało brakowało do pozasportowych aspektów :wink:
regard napisał(a):Thomi napisał(a):Wysliscie EXTRA !!!!! Doping glosny ! podobalo mi sie... szkoda ze nie moglem sie cieszyc z wami z Bramki bo by mnie rozpoznali :) ale udawalem greka :D Pozdro .... kumaci wiedza o co biega :P
:shock: Jakim cudem wszedłeś? Byłem pod kasami, policja nie wpuszczała nikogo kto nie pokazał dowodu czy legitymacji. No chyba, że jesteś zameldowany w Gliwicach bądź ościennych miastach. Bo w to, że wpuścili Cię na sosnowieckich blachach na sektor Piasta ciężko mi uwierzyć. Nawiasem mówiąc póżniej się trochę gorąco zrobiło, sporej grupy Piasta nie wpuścili i mało brakowało do pozasportowych aspektów :wink:
Bała Chyba byliśmy na innym meczu.Kurdziel życiówka, świetnie grał Kłoda, wszędzie go było pełno
Jakim cudem wszedłeś? Byłem pod kasami, policja nie wpuszczała nikogo kto nie pokazał dowodu czy legitymacji. No chyba, że jesteś zameldowany w Gliwicach bądź ościennych miastach. Bo w to, że wpuścili Cię na sosnowieckich blachach na sektor Piasta ciężko mi uwierzyć. Nawiasem mówiąc póżniej się trochę gorąco zrobiło, sporej grupy Piasta nie wpuścili i mało brakowało do pozasportowych aspektów
krzysztof napisał(a):Kontrole były raczej skierowane na sprawdzenie czy ktoś ma dowód, raczej nie zagłębiali się skąd kto jest. Jednak ja musiałem wyglądać podejrzanie skoro mnie tak potraktowali ;-)
Najbardziej rozwaliła mnie postawa policjanta, który mnie legitymował i nagrywał. Fakt, że jestem z Sosnowca oznajmił tak głośno, że chwasty o mało co mnie wzrokiem nie zjedli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników