Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Anonymous napisał(a):wiec tak marne sługasy ległej .... jestem w drodze powrotnej z meczu wyjazdowego Górnika... dzwoniłem do qumpla i dowiedziałem sie że zrobiliscie wjazd na Walke i zbiliście tych piknikowiczów. Jestescie załosną formą zycia na poziomie jamochłonów która trzeb zniszczyć . No tak na 200 dziadków to sie do ataku rzucie a wielkiego Górnika i jego armi sie boicie ... nawet wasi panowie legła to złamasy a wy to dopiero wiochia szkoda gadać banda glwniarzy po 18 lat ... Załośni jesteście Yebac zagłebie
DaMi napisał(a):Anonymous napisał(a):wiec tak marne sługasy ległej .... jestem w drodze powrotnej z meczu wyjazdowego Górnika... dzwoniłem do qumpla i dowiedziałem sie że zrobiliscie wjazd na Walke i zbiliście tych piknikowiczów. Jestescie załosną formą zycia na poziomie jamochłonów która trzeb zniszczyć . No tak na 200 dziadków to sie do ataku rzucie a wielkiego Górnika i jego armi sie boicie ... nawet wasi panowie legła to złamasy a wy to dopiero wiochia szkoda gadać banda glwniarzy po 18 lat ... Załośni jesteście Yebac zagłebie
Z laptopem na meczu byłeś ?? :?
Pesto napisał(a):typuję 0:2 , choć przeciwnik nie podda się bez walki :D
pamiętacie ostatni wyjazd na Grunwald ? tak mi się skojarzyło :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack