Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
esano - Legnica napisał(a):Mozecie zamiescic avi z tej kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym , bedzie przeciez doskonale widac czy rzeczywiscie byla reka i to rozwieje wszelkie watpliwosci. Pewnie tez je macie. Teraz pozostal wielki niesmak po tym meczu, mowi sie , ze tak samo wchodzicie jak Piast w tamtym roku, bardzo to robi zla marke waszemu klubowi w naszym regionie.
gość napisał(a):esano - Legnica napisał(a):Mozecie zamiescic avi z tej kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym , bedzie przeciez doskonale widac czy rzeczywiscie byla reka i to rozwieje wszelkie watpliwosci. Pewnie tez je macie. Teraz pozostal wielki niesmak po tym meczu, mowi sie , ze tak samo wchodzicie jak Piast w tamtym roku, bardzo to robi zla marke waszemu klubowi w naszym regionie.
Frajerze piepszony ,najwięcej to ciebie słychac na tej waszej zakichanej stronce,gdzie faktycznie zadnego sensownego i obiektywnego komentarze nie mozna było przeczytać od tygodnia.musisz byc naprawde ograniczony chłopcze.zycze jak najlepiej tym ambitnym młodym piłkarzą z Legnicy,szkoda tylko ze nie mają za dużo oddanych kibiców(patrz mecz w Sosnowcu) . :cry:
Morpheus napisał(a):To mamy już 3 wersje. Jedni mówią że była ręka, drudzy że przyjął piłkę na klatę, a teraz mamy że wybił głową. Jak dojdziecie do dupy to mnie zawiadomcie :lol:
A na poważnie to na podstawie tego avika trudno ocenić czy ręka była, czy nie. osobiście wydaje mi się że była, ale może to dlatego że jestem z Sosnowca? ;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników