MIEDĹš LEGNICA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2004-03-21, 7:48 pm

Bramki nie było, wszystkim niedowiarkom polecam filmik miedz4b - tam wszystko widac ze obronca przyją piłkę na pierś :(
Gość

Postprzez esano-Legnica 2004-03-21, 8:02 pm

no zostaly ale tylko dzieki sedziemu :D a wracajac do tych meczy z Nysa wlasnie dlatego zeby Piast mogl sie podlozyc Grunwaldowi pilkarze Zaglebia podlozyli sie Nysie i potem Carbo :D takie niby z nich Zaglebiaki a hanysom sie podkladali heh
esano-Legnica

Postprzez WOJTEK 2004-03-21, 8:13 pm

NO I LUZ.DALIŚMY IM DUPY I TYLE.A TERAZ WCHODZIMY A WY DALEJ BEDZIECIE SIĘ PLĄTAĆ PO 3 LIDZE.POZA TYM PO c*** PISZESZ O MECZU KTÓREGO NIE WIDZIAŁEŚ.PEWNIE MIAŁEŚ WAŻNIEJSZE SPRAWY NA GŁOWIE NIŻ JAKIŚ GŁUPI MECZ MIEDZI.POZDR!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez gość 2004-03-21, 8:19 pm

esano - Legnica napisał(a):Mozecie zamiescic avi z tej kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym , bedzie przeciez doskonale widac czy rzeczywiscie byla reka i to rozwieje wszelkie watpliwosci. Pewnie tez je macie. Teraz pozostal wielki niesmak po tym meczu, mowi sie , ze tak samo wchodzicie jak Piast w tamtym roku, bardzo to robi zla marke waszemu klubowi w naszym regionie.

Frajerze piepszony ,najwięcej to ciebie słychac na tej waszej zakichanej stronce,gdzie faktycznie zadnego sensownego i obiektywnego komentarze nie mozna było przeczytać od tygodnia.musisz byc naprawde ograniczony chłopcze.zycze jak najlepiej tym ambitnym młodym piłkarzą z Legnicy,szkoda tylko ze nie mają za dużo oddanych kibiców(patrz mecz w Sosnowcu) . :cry:
gość

Postprzez esano 2004-03-21, 8:29 pm

no ok, przyjmijmy ze to wlosi tak robili, ktorzy sie za bardzo nie orientuja. Sam nie cierpie hanysow, szwabow i ich pacholkow (typu Kutz heh), niepotrzebnie moglem kogos urazic :oops: tylko sie zdenerwowalem tym meczem bo chlopaki sie nabiegaly i tak wyszlo :( Chyba tylko Slask moze byc lepszym zespolem ktory zawita na Stadion Ludowy wiec juz teraz gratuluje awansu
esano

Postprzez IQ 2004-03-21, 8:32 pm

Dla kolegów z Legnicy mam małe wyjaśnienie - zagranie ręką w polu karnym raczej nie wygląda w taki sposób, że piłkarz chwyta piłkę obórącz i trzyma ją aż do momentu kiedy sędzia to zauważy i wskarze na 11 tylko jest to w 99% zagranie przypadkowe, gdzie piłkarz robi co może żeby ta okropna piłka nie trafiła w jego rączki a ta skubana jednak trafia - tak jak to miało miejsce na Ludowym. Skoro to nie było zagranie ręką to co to było ??? Gdyby ten biedak który zmarnował przez przypadek (razem z kolegą który do niego przez przypadek zagrywał) więcej chodził na siłownię i gdyby miał w klacie 130 cm to ta piłka pewnie trafiłaby go w klatę a nie w rączkę. I Miedź miałaby remisik - więc Legniczanie więcej pracy na siłowniach i będzie dobrze.
Skoro tak bardzo przejeliście się losami Miedzi to gdzie byliście wczoraj ??????
IQ

Postprzez Gość 2004-03-21, 8:41 pm

gość napisał(a):
esano - Legnica napisał(a):Mozecie zamiescic avi z tej kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym , bedzie przeciez doskonale widac czy rzeczywiscie byla reka i to rozwieje wszelkie watpliwosci. Pewnie tez je macie. Teraz pozostal wielki niesmak po tym meczu, mowi sie , ze tak samo wchodzicie jak Piast w tamtym roku, bardzo to robi zla marke waszemu klubowi w naszym regionie.

Frajerze piepszony ,najwięcej to ciebie słychac na tej waszej zakichanej stronce,gdzie faktycznie zadnego sensownego i obiektywnego komentarze nie mozna było przeczytać od tygodnia.musisz byc naprawde ograniczony chłopcze.zycze jak najlepiej tym ambitnym młodym piłkarzą z Legnicy,szkoda tylko ze nie mają za dużo oddanych kibiców(patrz mecz w Sosnowcu) . :cry:

ale teraz przywaliles:D dzisiaj napisalem 1 post na stronie Miedzi (slownie jeden , jakbys nie zrozumial) esco to nie ja heh
zacytuje jeden post z naszego forum , ale nie moj:)

"Wlasnie obejrzylem filmik z kontrowersyjnej sytuacji z 85 minuty spotkania. Niestety nasze (obecnych na meczu) przypuszczenia potwierdzily sie. SEDZIA W BEZCZELNY I KUREWSKI SPOSOB NAS WYKRECIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH KAZDY SOBIE SCIAGNIE TEN FILMIK (NUMER 4-B) I ZOBACZY W JAKI SPOSOB MIEDZ ZOSTALA OSZUKANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

teraz niech ci co widzieli reke napisza czy byla :)
Gość

Postprzez Gość 2004-03-21, 8:54 pm

He he,ile pixeli potrzeba,aby "fani"Miedzi nie mieli wątpliwości o własnej słuszności?Odp.:niewiele...A tak poważnie-po obejrzeniu filmiku ani utwierdziłem się w przekonaniu,że ręka była,ani nie pojawiły się wątpliwości,ze jej nie było.Jakość avika jest jaka jest i trudno na jego podstawie ferować wyroki.Znowu będzie jak po meczu z Odrą,że jedni na tym samym klipie widzieli piłke za linią bramkową,a drudzy nie.
Gość

Postprzez Gość 2004-03-21, 9:03 pm

Jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :wink:
Fakt pozostaje faktem - 3 punkty zdobyło Zagłębie i nic tego nie zmieni. Obrzucanie się wyzwiskami też. W tym roku najprawdopodobnie do II ligi wejdzie Śląsk i wy (baraże ??) .
W przyszłym sezonie mam nadzieję że my (skutecznie) powalczymy o II ligę, zwłaszcza że stadion ma być modernizowany i coś się wreszcie ma ruszyć.
Co do meczu - szkoda, bo remis byłby dla Miedzi cenną zdobyczą (o karnym już nie będę pisał, było jak było) , chociaż liczyłem na zwycięstwo pod wodzą nowego trenera :wink: No nic, trzeba teraz powieźć Odrę Opole i odbić sobie niepowodzenie.
Pozdrowienia dla tych , którzy umieją szanować przeciwnika
Za rok Miedź II liga.
Gość

Postprzez Blaszany 2004-03-21, 9:08 pm

A widzialeś jak wasz ryży piłkarzyk pokazał fuck you kibicom z Sosnowca po bramce na 1:1. kto tu kogo nie szanuje.
Blaszany

Postprzez esano 2004-03-21, 9:23 pm

przed chwila obejrzalem film z meczu i gdzie sa Ci co pisali ze byla reka?? takiego swinstwa dawno nie widzialem , pilkarz Miedzi wyraznie wybil pilke glowa , a rece mial w powietrzu, obejrzcie sobie klatka po klatce :( lepiej zamiast na sedziow wydawac kase moze zmodernizowac wasz stadion? ochydne to jest , az sie niedobrze robi
esano

Postprzez Gość 2004-03-21, 9:25 pm

To mamy już 3 wersje. Jedni mówią że była ręka, drudzy że przyjął piłkę na klatę, a teraz mamy że wybił głową. Jak dojdziecie do dupy to mnie zawiadomcie :lol:

A na poważnie to na podstawie tego avika trudno ocenić czy ręka była, czy nie. osobiście wydaje mi się że była, ale może to dlatego że jestem z Sosnowca? ;)
Gość

Postprzez esano 2004-03-21, 9:43 pm

No akurat ogladalem film 4a i tam przygladalem sie temu co pilka trafil w drugiego pilkarza Miedzi. Jednak niech kazdy obejrzy film miedz4b i potem napisze czy tam gdziekolwiek widac zeby ktos dotknal pilke reka!! przeciez to oczywisty przekret sedziego niestety i tak juz zostanie. Sami to doskonale wiecie i juz lepiej o tym nie pisac. Tak jak pisalem przed meczem byly treningi na strzaly z dosrodkowan i pieknie to zostalo zrealizowane, bramkarz i obrona Zaglebia nie miala nic do powiedzenia przy straconej bramce, jak po sznurku pilka leciala :D szkoda ze nas okradziono z tego punktu :(
esano

Postprzez the djinn 2004-03-21, 9:52 pm

Morpheus napisał(a):To mamy już 3 wersje. Jedni mówią że była ręka, drudzy że przyjął piłkę na klatę, a teraz mamy że wybił głową. Jak dojdziecie do dupy to mnie zawiadomcie :lol:

A na poważnie to na podstawie tego avika trudno ocenić czy ręka była, czy nie. osobiście wydaje mi się że była, ale może to dlatego że jestem z Sosnowca? ;)

wkoncu dojdzie do tego ze miedź strzeliła sobie swojaka z karnego :D :D :D :D

Sedzia jednak niemiał możliwości obejrzenia powtórki zanim podyktował rzut karny :D :D :D
a tak na poważnie to sedzia miał prawo podyktowac rzut karny gdyz w pobliżu byli nasi zawodnicy co innego gdyby przy zawodniku miedzi niebyło nikogo z naszych piłkarzy
the djinn

Postprzez Gość 2004-03-21, 10:02 pm

Tak jak pisalem przed meczem byly treningi na strzaly z dosrodkowan i pieknie to zostalo zrealizowane, bramkarz i obrona Zaglebia nie miala nic do powiedzenia przy straconej bramce, jak po sznurku pilka leciala :D szkoda ze nas okradziono z tego punktu :([/quote]
O kolego,nie masz racji,na filmie WYRAĹšNIE widać,jak Grześ Kurdziel poślizgnął się na błocie :D i gdyby nie to,to by ten jakże "groźny"strzał obronił :D
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna